Makul olan ne sizce peki akşam gelecek anlaşma metni için. Muhtemelen o da bişeyler belirler gelmeffn arkadsşı avukatı zaten. Ben minimum neye tamam demeliyim
bir ev alınsın ama çocukların üzerine olsun
eşiniz ödesin
benim etrafımda boşananlardna bunu yapan oldu. ben bunu yaygın bir yöntem diye biliyorum (evlilik süresinde ev yoksa böyle yapıldı hep)
ev sizin olmaz, eşiniz ölse de çocuklarına kalacak zaten ev.
ben olsam bunu talep ederim.
birikmiş para filan istemem
Minimum sizin üzerinize olan bir eve tamam demelisiniz bence. Nafakada zaten adamın söylediği miktar iyi gibi, siz de çalışırsanız gayet geçinirsiniz ev kirası olmadan. Zaten çocukların eğitim masraflarını da karşılayacakmış nafaka harici.
Araba ve nakit para yerine ev istemeniz daha mantıklı değil mi?
250 bin + 300 bin nakit ve arabayı almayan adam kadının üzerine ev almaz bence. ki ben olsam ben de almam. alsa belki çocuklara alır.
Sağlık diyenler olmuş ama artık işsizler için zorunlu sgk var diye biliyorum. Aylık düzenli para ödüyorsunuz ve böylece devletten sağlık harcamalarınız ödenir. Bunu da nafakanızdan yaparsınız.
o konuyu çok diyen olmuş da
kadının babası vardır herhalde, daha 39 yaşında babasından yararlanır ki. ama he türlü artık bir zahmet edip kendi hayatını düzene koyması lazım.
Konu sahibi bence is kurmak falan da istemez ,cocuklari da vermez

evde oturup her sey devam etsin ,adaminda burnu sürtsün, pisman olsun geri kapısına gelsin ister.Ne demek ki adam boşanmak istesin ,o kim köpek
ya bana da öyle geliyor
hatta dam çocukları bana ver demiş
adam belki bu kadının yetiştirdiği çocuktan bile pişman...
var benim de öyle bildiklerim...zamanında erkenden evlenmiş çocuğu yapmış gözü açılana kadar da çocuklar büyümüş. şimdi "en büyük pişmanlığı çocuklarımı o kadın yetiştirdi, bana daha hayatta ne ceza gerek, Allah vermiş cezamı zaten" diyorlar. (biri hadi tek çocukla kurtardı kendisi de, birinin aynı buradaki hikaye çok çocuk adam mühendis, senede milyon kazanıyor, senelerdir anne çocukları göstermiyor, çocuklar hep büyümüş vs vs vs)