- 15 Şubat 2015
- 13.353
- 47.106
- 798
Yorum yapıp yol gösterenlere teşekkür ederim. Kendimi anca toparlayıp yazabiliyorum. Biz görücü usulü tanışmadık ama malesef ben ona tanıştığımızın ilk haftası bekaretimi verdim. Sonra da evlenmek istemedi ama aileler girdi güzel bir başlangıç olmadığını biliyorum ama ben onu seviyordum. Yapım biraz sinirli ailesine düşkünlüğü de beni sevmediği için daha da sinirlendirdi beni. 5 yıl önce göğüs kanseri tedavisi gördüm. En iyi yerlerde yaptırdı tedavimi ama bana özel değil, aileden kim olsa yapardı merhametli çünkü. Başka biri olsa biraz belli olurdu telefonu hep çocuklarda benim 2 kuzenimi yanına işe almıştı orda hep onların gözü önğnde. Ama tabi bilemem kalbini yarıp bakmadım. Bu yaş ve 3 çocuktan sonra sanıyosunuzki böyle yaşlanıp gidicem şokumu anlayamazsınız. Evet büyük kavgalarda seninle yaşlanmıycam dedi bana daha öncede ama çocuklara o kadar düşkün ki gitmez diye düşündüm. Çocuklar ufakken birkere ilaç içmiştim bir tartışma sonrası işe gidince. Ama yıllar önceydi çok pişmanım. Ben bişey saklamıyorum çünkü gerçekten doğruyu yanlışı ayıramadığım için akıl istiyorum. Ailem yanımda olır ama abim çok sinirli çeker vururum demişti bikere konu açıldığında, bi de bunu kayınpederimi arayıp söylemiş. Böyle sorunlar işte. Protokolü düzenleyecek bir avukat bakıyım yeğenim gelince o da daha yeni mezun sayılır. Başka da sersem gibiym yataktan çıkmıyorum kaç haftadır
Esiniz en basindan beri istemiyormus. Sanirim artik bu evliligi kaldiramiyor. Ayrılmak icin illa insanin hayatinda baska birinin olmasi gerekmiyor. Mutsuz olmak, istememek yeterli bir sebep. Bosanmak icin cocuklarin büyümesini beklemis olabilir. Sizinde gecen 20 yil icinde bu evliligin bitecegini anlamaniz lazimdi, artik kabullenmelisiniz.
Cocuklar ve sizi magdur edecegini sanmıyorum. Makul bir protokol göndermiş sadece uzerinde duzenleme yapmak gerekiyor. Cekismeli dava ile ugrasirsaniz senelerce dava uzayacak, o sure icinde barinmaniz sorun olacak, tazminat almaya hak kazanamayabilirsiniz. Bu surecte de Sadece nafaka almaya baslayacaksiniz. Esiniz anlasmaya musait, makul birine benziyor.
Hak kaybina ugramamak icin kendinizi toparlayip, burada verilen önerileri not alin. Size iyi kotu bir ev alsin.