Burda doğal olup hiçbişeyi abartmadan içimden geldiği ve yaptığım gibi söylemek suç sanırım. Senaryo üretmiyorum iyiyse de kötüyse de ben nasılsam öyle yazıyorum. Aramızda başka bir mevzu yok işe aldığı kuzenlwrim bambaşka onlar uzak amca çocuklarım. Konuştuklarım teyze kızları yaşıtım sayılabilecek kardeş gibi gördüğüm kuzenlerim. Aklımda hayatında ya da kalbinde biri olduğu var. Belkide uzun zamandır. Bi de herşeye razı görünen hali o kadın istediği için onu bekletmemek için diye düşünüyorum. Aklımdan geçen bu , bunu da onun eline vermek istemiyorum. Baştan beri benden para saklamadığını söyledim, harcadı çünkü görüyordum. Ama belki son yıllarda genelmüdür yardımcısı pozisyonunda çok değişti benle paylaşmadığı için bilmiyorum bunu. Belki ona güvenip geldi kadın, şimdide biran önce boşa gel diyor. Ben de buna kuzu kuzu rıza gösteremiyorum. Ne derseniz deyin herkesin fikrine saygı duyarım. Benimki de bu. Protokolü sordum yarın gönderirim çalışıyorum yazmış. İstediğimi yazması beni mutlu edecekmı onu da bilmiyorum.
Hayatında başkası olsa yeter ki boşan gel diyecek kadar seviyor olmalı bu da eşiniz için iyi bir şey onu her şeyiyle kabul edecek birini bulmuş demek.
Ama normal bir kadın üç çocuklu biri ile yeter ki boşan gel demez.
Başka niyetleri de olmalı ve şu anki protokol onun niyetlerine uymaz.
Hatta evli adamla birlikte ise boşanmasının gecikmesini dert edip her şeyi ver sen dımdızlak kal demez ona akıl verir hatta.
Ya çok seven saf birini bulmuş ki hiç sanmıyorum ya da kimse yok.
İkinci seçenek ağır basıyor yani hayatında kimse yok.
Sadece artık sizi istemediği için sınırlarını zorluyor.
Ki ikincisi sizin için daha kötü.
neden bu adamın hayatında kimse de yok ama benden bu kadar kurtulmak istiyor acaba diye de bir düşünmüyorsunuz?
Bakın bir düşünün biraz da kendinize dönün belki kendinizde hoşunuza gitmeyen şeyler bulup düzeltme yoluna gidersiniz.
Sanki doğanın kanunu imiş gibi neden bir erkek boşanmak isteyince illa hayatında biri olsun.
Böyle düşünürsek tüm evli kadınlar mükemmel onlardan asla kimse boşanmak istemez gibi bir anlam çıkıyor ve bu çok sığ bir düşünce ama bir sürü kadın direkt boşanmak isteyen erkek görünce bile bunu düşünüyor.
Bir de ben şaşmam kesin böyle diye yazıyor sanki kendinden başka yüzde doksan ladın öyle düşünmez gibi
