3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Heh ....sen sordun ya hemen anlatır bu kadar lincten sonra....Gerçi konu sahibi yaptığı herşeyi normal ve hakkı olarak gordüğü için geniş geniş anlatıyor burda ama bilemedim bunu anlatır mı?
Anlatır anlatır. Cevapsız sorum kalmadı bu da kalmayacak😄😄

Ablaa hadi vaktim kısıtlı bekliyorum. De hayyydi anlat daa. Başka mesele var mı aranızda? Kocanız başka neyden şikayetçi? U uckelebek

Adama zorla nikah kıydırmanız ayrı skandal. Nikahta rızası yoksa dini olarak hükümsüz de. Araba yerine altınlarımın karşılığı deseniz bu kadar tepki de çekmezsiniz. Zorla nikah işin içinde olmasaydı fazlasını da versin derdim ama siz adamın hayatını mahvediyorsunuz.

Avukatınız makulsa onunla yol izleyin. Aileniz tuhaf, sizin saçma şeylere yönlendiriyor.

Eğer verdiğiniz imaj da Allah kimseyi sizin gibilerin eline düşürmesin.

Adama zorla nikah kıydırmanız ayrı skandal. Nikahta rızası yoksa dini olarak hükümsüz de. Araba yerine altınlarımın karşılığı deseniz bu kadar tepki de çekmezsiniz. Zorla nikah işin içinde olmasaydı fazlasını da versin derdim ama siz adamın hayatını mahvediyorsunuz.

Avukatınız makulsa onunla yol izleyin. Aileniz tuhaf, sizin saçma şeylere yönlendiriyor.

Eğer verdiğiniz imaj da Allah kimseyi sizin gibilerin eline düşürmesin.
🙏

Bırakın daha çok istesin adam belki cekismeliye döner 😄 kesin başkası var maaşı da söylediğinden çok çok fazla bosaninca yeni karisina yedircek 👻

Burda doğal olup hiçbişeyi abartmadan içimden geldiği ve yaptığım gibi söylemek suç sanırım. Senaryo üretmiyorum iyiyse de kötüyse de ben nasılsam öyle yazıyorum. Aramızda başka bir mevzu yok işe aldığı kuzenlwrim bambaşka onlar uzak amca çocuklarım. Konuştuklarım teyze kızları yaşıtım sayılabilecek kardeş gibi gördüğüm kuzenlerim. Aklımda hayatında ya da kalbinde biri olduğu var. Belkide uzun zamandır. Bi de herşeye razı görünen hali o kadın istediği için onu bekletmemek için diye düşünüyorum. Aklımdan geçen bu , bunu da onun eline vermek istemiyorum. Baştan beri benden para saklamadığını söyledim, harcadı çünkü görüyordum. Ama belki son yıllarda genelmüdür yardımcısı pozisyonunda çok değişti benle paylaşmadığı için bilmiyorum bunu. Belki ona güvenip geldi kadın, şimdide biran önce boşa gel diyor. Ben de buna kuzu kuzu rıza gösteremiyorum. Ne derseniz deyin herkesin fikrine saygı duyarım. Benimki de bu. Protokolü sordum yarın gönderirim çalışıyorum yazmış. İstediğimi yazması beni mutlu edecekmı onu da bilmiyorum.

Burda doğal olup hiçbişeyi abartmadan içimden geldiği ve yaptığım gibi söylemek suç sanırım. Senaryo üretmiyorum iyiyse de kötüyse de ben nasılsam öyle yazıyorum. Aramızda başka bir mevzu yok işe aldığı kuzenlwrim bambaşka onlar uzak amca çocuklarım. Konuştuklarım teyze kızları yaşıtım sayılabilecek kardeş gibi gördüğüm kuzenlerim. Aklımda hayatında ya da kalbinde biri olduğu var. Belkide uzun zamandır. Bi de herşeye razı görünen hali o kadın istediği için onu bekletmemek için diye düşünüyorum. Aklımdan geçen bu , bunu da onun eline vermek istemiyorum. Baştan beri benden para saklamadığını söyledim, harcadı çünkü görüyordum. Ama belki son yıllarda genelmüdür yardımcısı pozisyonunda çok değişti benle paylaşmadığı için bilmiyorum bunu. Belki ona güvenip geldi kadın, şimdide biran önce boşa gel diyor. Ben de buna kuzu kuzu rıza gösteremiyorum. Ne derseniz deyin herkesin fikrine saygı duyarım. Benimki de bu. Protokolü sordum yarın gönderirim çalışıyorum yazmış. İstediğimi yazması beni mutlu edecekmı onu da bilmiyorum.
Hayatında başkası olsa yeter ki boşan gel diyecek kadar seviyor olmalı bu da eşiniz için iyi bir şey onu her şeyiyle kabul edecek birini bulmuş demek.
Ama normal bir kadın üç çocuklu biri ile yeter ki boşan gel demez.
Başka niyetleri de olmalı ve şu anki protokol onun niyetlerine uymaz.
Hatta evli adamla birlikte ise boşanmasının gecikmesini dert edip her şeyi ver sen dımdızlak kal demez ona akıl verir hatta.
Ya çok seven saf birini bulmuş ki hiç sanmıyorum ya da kimse yok.
İkinci seçenek ağır basıyor yani hayatında kimse yok.
Sadece artık sizi istemediği için sınırlarını zorluyor.
Ki ikincisi sizin için daha kötü.
neden bu adamın hayatında kimse de yok ama benden bu kadar kurtulmak istiyor acaba diye de bir düşünmüyorsunuz?
Bakın bir düşünün biraz da kendinize dönün belki kendinizde hoşunuza gitmeyen şeyler bulup düzeltme yoluna gidersiniz.
Sanki doğanın kanunu imiş gibi neden bir erkek boşanmak isteyince illa hayatında biri olsun.
Böyle düşünürsek tüm evli kadınlar mükemmel onlardan asla kimse boşanmak istemez gibi bir anlam çıkıyor ve bu çok sığ bir düşünce ama bir sürü kadın direkt boşanmak isteyen erkek görünce bile bunu düşünüyor.
Bir de ben şaşmam kesin böyle diye yazıyor sanki kendinden başka yüzde doksan ladın öyle düşünmez gibi🤦‍♀️

Sizin dava şu haberdekine benzeyecek bence Boşanma davasında yemekli gerekçe

Esinizin hayatinda birinin oldugunu düşünmüyorum. 40 yasindan sonra evlenecek olursam esiniz gibi biriyle evlenmezdim. Ne kadar verirse versin sizin daha fazlasi icin cabalayacaginiz cok acik. Bosansaniz bile talepleriniz, iletisim kurma cabaniz bitmeyecek. O yastan sonra kafam rahat etsin isterim, hic ugrasamam eski eş tripleriyle. Ancak esinize cok cok aşık bir kadin varsa bu haliyle evlenmek ister.

Esinizin sizden zamanla kopmus zaten. Sizde umursamamissiniz. Sartlari duzelince, maddi imkanlari elverince de sizi magdur etmeden bosanmak istemiş.

Eşimin takdir ettiği nafaka miktarı niye sorun oluyor size anlayamadım. O çocuklarına oturup bakmam için buna razı. Hayatına girecek kadınla yeni hayatını da ben mi düşünmeliyim? Araba zaten tazminat miktarı. Kira yardımı sadece 5 yıl. Çocuklar için iştirak nafakası da toplam 4500 tl. Bir market yapmak 1-2 bin tl oldu artık ne yedirip içiricem ben çocuklara? Bi de bana özel mesajla eşimin işyerini sormuştu biri mesajı silmişim yanlışlıkla, herhalde talipleri de çıkmaya başlıycak burdan. Şimdi kafamı toplayınca saçmalığı farkettim.

Bi de bana özel mesajla eşimin işyerini sormuştu biri mesajı silmişim yanlışlıkla, herhalde talipleri de çıkmaya başlıycak burdan.
Eşinize talip olmak için değil de ; adam istediklerinizi karşılamak için organ m@fyasının eline düşmeden, Allah rızası için adamı uyarmak amacıyla sormuştur biri.

Ben niye konu sahibine yükleniliyor anlamadım. Anladığım kadarıyla ortada hiçbir şey yokken boşanmak istiyor adam soğudu diye. Her konuda kadına çocuğu neden yaptın madem diyoruz adam da madem sevmiyordu 3 çocuk yapmasaydı. 60 bin maaşı + şirketin verdiği kira bedeli var. 15 bin hiç de fazla değil nafaka olarak. Kendisine de 45 bin kalıyor geçinsin Bi zahmet onunla. Bu çocukların alıştığı Bi düzen Bi hayat standardı var. Evet kadın da çalışsın ama 20 yıldır çalışmamış ha diyince iş bulabilecek mi? Bulsa da Bulduğu işten kazandığı çocuğun özel okuluna bile yetmez. Ne yani 3 5 atıp adam kendi hayatına mı baksın? Çocuklar olmasa 5 kuruş almasın ama çocuklar varken gurur yapıp onların düzenini niye bozsun. Çocuklar neden gördüklerinden geri kalsınlar. 15 bin fazla değil bence hem de böyle Bi zamanda. Adamın maaşına göre gayet makul geldi bana.

Abla hayatında biri var durumunu ihtimale bağlıyorsunuz. Deliliniz var mı? Bir insana iftira atmak bu kadar kolay mı? Bu kişi sizinle 20 sene yaşamak iyi kötü çocuklarınızın babası buna gerçekten inanıyor musunuz? Tutarsızlığınız var. Bı diyorsunuz ki telefonu sürekli çocukların elinde aldatma yok. Bı diyorsunuz ki kadın var ona gidecek. Bence siz eşinizin başka biri ile yeniden evlenip kazancını o kadın ile paylaşmasından korkuyorsunuz. Bu adam Acun değil ki gelen kadın he desin. Adamın 3 çocuğu var. Ve siz varsınız. Kazancının yaklaşık 20 bini size gidecek. Bu durumda 40 indan sonra aklı başında bir kadın bu adamla olmaz. Haa gunu birlik ilişkisi olur onu bilmem. Ya da nikahsız bir ilişki. Eşiniz böyle biri ise bu yüksek ihtimal. Hayır benim eşim nikahsız yaşamaz derseniz normal bı kadın kabul etmez.

Aklımda hayatında ya da kalbinde biri olduğu var. Belkide uzun zamandır. Bi de herşeye razı görünen hali o kadın istediği için onu bekletmemek için diye düşünüyorum. Aklımdan geçen bu , bunu da onun eline vermek istemiyorum
Deliliniz var mı? Yakaladınız mı? Böyle düşünceniz var ise onunla konuştunuz mu? Uzun zamandır diyorsunuz neye göre? Uzun zamandır var ise neden siz ayrılmak istemediniz? Böyle biri hayatında ise delil sunup zinadan boşamanız gerekmez mi?

Ayrıca adam tehditle evlenmiş vah yazık bırak adamı hayatını yaşasın diyenler var. Yapmayın Allah aşkına. Ne kadar kırıcı bunu bu kadına söylemek. Evlenmeseymiş, hadi evlendi 3 çocuğu da tehditle mi yapmış? Soğumuş işte kadından daha gencini güzelini bulmuştur. Belli ki boşanmak için acelesi var.

Son durumda önce arabayı getirmesini sonra protokolü imzalayacağımı söyledim, o da süre istedi bu süreyi protokolede yazarız dedi. Ama maaş bordrosunu görmek istiyorum çünkü inanmıyorum bana söylediği maaşın doğru olduğuna. Sizde demişsiniz kendine geçinecek para ayırmayacak kadar aptal bir adam değil. Bugün dönüş yapacaktı ama henüz birşey yok.

ay yeter salin su adami artik. ben ki erkeklerden ciddi ciddi nefret ederim ben acidim artik ya. gurursuzlugun da siniri olmali

Konu sahibiyle ayni pozisyonda olsam hayatimin geri kalanini garanti altina alabilecek bir anlasmayi bu kadar kisa surede asla yapamazdim. Ayrica benimle tartisip isteklerime itiraz etmedigi icin iyice sinirlenip salya sümük aglardim sanirim. Bu yuzden takdir ediyorum hanimefendiyi bakin aklina bordro geliyor. Hanginizin aklina bordro gelir?

evlensem kocam bana direkt sunlari sunsa adama da yaziktir der orta yol ararim o da ihtiyacim varsa. yoksa zaten senin parana mi kaldim der giderim 😂 biz isi bilmiyoruz 😂
Bence kadinin ailesi musallat olur diye oyle yapmak istemiyor. Donuma kadar vereyimde şu kadindan kurtulayım diyor

verdi. yine kurtulamiyor. bordro derdinde kadin🤦🏻‍♀️

Hayatında başkası olsa yeter ki boşan gel diyecek kadar seviyor olmalı bu da eşiniz için iyi bir şey onu her şeyiyle kabul edecek birini bulmuş demek.
Başkası şunu yazsa linclersiniz. Yapmayın arkadaşlar. Ne demek eşiniz için iyi demek. Kadının hatalı olması eşinin onu aldatmasını gerektirmez. Yorum yaparken kırıcı olmayalım. İçtenlikle sorulara zaten cevap veriyor. Ama adamın hayatında biri yok bence. Abla sadece ileride adamın hayatına biri girerse bu kazancı o kadınla paylaşmasından korkuyor belli.

Ben niye konu sahibine yükleniliyor anlamadım. Anladığım kadarıyla ortada hiçbir şey yokken boşanmak istiyor adam soğudu diye. Her konuda kadına çocuğu neden yaptın madem diyoruz adam da madem sevmiyordu 3 çocuk yapmasaydı. 60 bin maaşı + şirketin verdiği kira bedeli var. 15 bin hiç de fazla değil nafaka olarak. Kendisine de 45 bin kalıyor geçinsin Bi zahmet onunla. Bu çocukların alıştığı Bi düzen Bi hayat standardı var. Evet kadın da çalışsın ama 20 yıldır çalışmamış ha diyince iş bulabilecek mi? Bulsa da Bulduğu işten kazandığı çocuğun özel okuluna bile yetmez. Ne yani 3 5 atıp adam kendi hayatına mı baksın? Çocuklar olmasa 5 kuruş almasın ama çocuklar varken gurur yapıp onların düzenini niye bozsun. Çocuklar neden gördüklerinden geri kalsınlar. 15 bin fazla değil bence hem de böyle Bi zamanda. Adamın maaşına göre gayet makul geldi bana.

adam sadece 15 vermiyor. onceki sayfalarda detayli yazildi bu.

Back
X