- 9 Ekim 2022
- 4.821
- 18.377
- 138
Yorum yapıp yol gösterenlere teşekkür ederim. Kendimi anca toparlayıp yazabiliyorum. Biz görücü usulü tanışmadık ama malesef ben ona tanıştığımızın ilk haftası bekaretimi verdim. Sonra da evlenmek istemedi ama aileler girdi güzel bir başlangıç olmadığını biliyorum ama ben onu seviyordum. Yapım biraz sinirli ailesine düşkünlüğü de beni sevmediği için daha da sinirlendirdi beni. 5 yıl önce göğüs kanseri tedavisi gördüm. En iyi yerlerde yaptırdı tedavimi ama bana özel değil, aileden kim olsa yapardı merhametli çünkü. Başka biri olsa biraz belli olurdu telefonu hep çocuklarda benim 2 kuzenimi yanına işe almıştı orda hep onların gözü önğnde. Ama tabi bilemem kalbini yarıp bakmadım. Bu yaş ve 3 çocuktan sonra sanıyosunuzki böyle yaşlanıp gidicem şokumu anlayamazsınız. Evet büyük kavgalarda seninle yaşlanmıycam dedi bana daha öncede ama çocuklara o kadar düşkün ki gitmez diye düşündüm. Çocuklar ufakken birkere ilaç içmiştim bir tartışma sonrası işe gidince. Ama yıllar önceydi çok pişmanım. Ben bişey saklamıyorum çünkü gerçekten doğruyu yanlışı ayıramadığım için akıl istiyorum. Ailem yanımda olır ama abim çok sinirli çeker vururum demişti bikere konu açıldığında, bi de bunu kayınpederimi arayıp söylemiş. Böyle sorunlar işte. Protokolü düzenleyecek bir avukat bakıyım yeğenim gelince o da daha yeni mezun sayılır. Başka da sersem gibiym yataktan çıkmıyorum kaç haftadır
Yok ben amca oğluyum.
Koyu renkli yerleri oku amcaoğlu, adamla rıza dahilinde reşit olarak sevişip sonra da tehdit ile evlenmiş, adam da hatalı ama hatasının sorumluluğunu almış, 20 yıl ya artık salsın şu zavallı adamı ya, bir insanın iyi niyeti ancak bu kadar suistimal edilebilir.