3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Yorum yapıp yol gösterenlere teşekkür ederim. Kendimi anca toparlayıp yazabiliyorum. Biz görücü usulü tanışmadık ama malesef ben ona tanıştığımızın ilk haftası bekaretimi verdim. Sonra da evlenmek istemedi ama aileler girdi güzel bir başlangıç olmadığını biliyorum ama ben onu seviyordum. Yapım biraz sinirli ailesine düşkünlüğü de beni sevmediği için daha da sinirlendirdi beni. 5 yıl önce göğüs kanseri tedavisi gördüm. En iyi yerlerde yaptırdı tedavimi ama bana özel değil, aileden kim olsa yapardı merhametli çünkü. Başka biri olsa biraz belli olurdu telefonu hep çocuklarda benim 2 kuzenimi yanına işe almıştı orda hep onların gözü önğnde. Ama tabi bilemem kalbini yarıp bakmadım. Bu yaş ve 3 çocuktan sonra sanıyosunuzki böyle yaşlanıp gidicem şokumu anlayamazsınız. Evet büyük kavgalarda seninle yaşlanmıycam dedi bana daha öncede ama çocuklara o kadar düşkün ki gitmez diye düşündüm. Çocuklar ufakken birkere ilaç içmiştim bir tartışma sonrası işe gidince. Ama yıllar önceydi çok pişmanım. Ben bişey saklamıyorum çünkü gerçekten doğruyu yanlışı ayıramadığım için akıl istiyorum. Ailem yanımda olır ama abim çok sinirli çeker vururum demişti bikere konu açıldığında, bi de bunu kayınpederimi arayıp söylemiş. Böyle sorunlar işte. Protokolü düzenleyecek bir avukat bakıyım yeğenim gelince o da daha yeni mezun sayılır. Başka da sersem gibiym yataktan çıkmıyorum kaç haftadır

Yok ben amca oğluyum.

Koyu renkli yerleri oku amcaoğlu, adamla rıza dahilinde reşit olarak sevişip sonra da tehdit ile evlenmiş, adam da hatalı ama hatasının sorumluluğunu almış, 20 yıl ya artık salsın şu zavallı adamı ya, bir insanın iyi niyeti ancak bu kadar suistimal edilebilir.

Hayretle okudum, ben sanki zorla birlikte olmuşum onunla. Elbette iki taraflı bi kabahat. O da çalışmıyordu buarada uzatmıştı okulunu son senesiydi. Ben de 2 yıllığın son senesindeydim. Ormana filan da gitmedik ben zaten evde kalıyodum. Alalede bi üniversite ikimizinki de zengin filanda değildi ağır başlı kafası yerde bi çocuktu beni etkileyen bu olmuştu sadece. Ben imam hatip mezunuyum ama babam içkisini de içen bir adam. Ben eleştirileri dikkate alıp kendimi de sorguluyorum hatalarımı anlayıp toparlamak istiyorum herşeyi ama yanaşmıyor buna. Çocukların gözü hep yaşlı ben mücadele ediyorum bunlarla. Şuan evde çocuklarla vakit geçiriyor bana da protokolü getirmiş daha konuşmaya çağırmadı. Yatmalarını bekliyor çocukların. Neyapacağımı hala bilmiyorum. Abim onu 20 sene tehdit filan etmedi, boşanma gündeme geldiğinde kayınpederimi aramış geçen ay. Silah zoruyla tutulmadı evlilikte yani ayrıca kim tutabilir birini korkuturak.

İmam hatip mezunusun ama zina ettin ilginç 🤔 Dinde mehir olduğunu ama nafaka olmadığını da biliyorsun bal gibi, ama klasik dindarlardansın dinin sadece işine gelen yerlerini alıyorsun 😒

Baban da kızını imamhatip e yollayacak kadar ‘dindar’ ama içkiyi elden bırakmıyor, heralde kızım lisede sevgili yapmasın diye göndermiş ama bommm kızı 2 yıllık üniversitede hemen donunu indirmiş 😏

Dini sizin gibiler batırıyor hep.

B
Burda doğal olup hiçbişeyi abartmadan içimden geldiği ve yaptığım gibi söylemek suç sanırım. Senaryo üretmiyorum iyiyse de kötüyse de ben nasılsam öyle yazıyorum. Aramızda başka bir mevzu yok işe aldığı kuzenlwrim bambaşka onlar uzak amca çocuklarım. Konuştuklarım teyze kızları yaşıtım sayılabilecek kardeş gibi gördüğüm kuzenlerim. Aklımda hayatında ya da kalbinde biri olduğu var. Belkide uzun zamandır. Bi de herşeye razı görünen hali o kadın istediği için onu bekletmemek için diye düşünüyorum. Aklımdan geçen bu , bunu da onun eline vermek istemiyorum. Baştan beri benden para saklamadığını söyledim, harcadı çünkü görüyordum. Ama belki son yıllarda genelmüdür yardımcısı pozisyonunda çok değişti benle paylaşmadığı için bilmiyorum bunu. Belki ona güvenip geldi kadın, şimdide biran önce boşa gel diyor. Ben de buna kuzu kuzu rıza gösteremiyorum. Ne derseniz deyin herkesin fikrine saygı duyarım. Benimki de bu. Protokolü sordum yarın gönderirim çalışıyorum yazmış. İstediğimi yazması beni mutlu edecekmı onu da bilmiyorum.

Insallah başka biri vardır ve yıllar sonra biraz mutlu olur resmen hapishaneden özgürlüğüne kavuşuyor bana bunu yazdırdıniz ya nasıl bir rahatlık nasıl bir bencillik bu

B

Insallah başka biri vardır ve yıllar sonra biraz mutlu olur resmen hapishaneden özgürlüğüne kavuşuyor bana bunu yazdırdıniz ya nasıl bir rahatlık nasıl bir bencillik bu

Sonra diyor adam neden sevmedi, evlat olsa sevilmez bu kadın

Ağır başlı bir adamdı.... Hatalarımı biliyorum ama yanaşmıyor...İmam hatip mezunuyum ama babam içki içen biri idi
1) Kültür Müslümanlığı
2) Size yanaşmıyor. Çünkü bardak taşmış artık.
3) Ağır başlı adam sizin evinize nasıl geldi? Nasıl tanıştınız? Nasıl etkileşim oldu? Burada soru işareti var U uckelebek

Burda doğal olup hiçbişeyi abartmadan içimden geldiği ve yaptığım gibi söylemek suç sanırım. Senaryo üretmiyorum iyiyse de kötüyse de ben nasılsam öyle yazıyorum. Aramızda başka bir mevzu yok işe aldığı kuzenlwrim bambaşka onlar uzak amca çocuklarım. Konuştuklarım teyze kızları yaşıtım sayılabilecek kardeş gibi gördüğüm kuzenlerim. Aklımda hayatında ya da kalbinde biri olduğu var. Belkide uzun zamandır. Bi de herşeye razı görünen hali o kadın istediği için onu bekletmemek için diye düşünüyorum. Aklımdan geçen bu , bunu da onun eline vermek istemiyorum. Baştan beri benden para saklamadığını söyledim, harcadı çünkü görüyordum. Ama belki son yıllarda genelmüdür yardımcısı pozisyonunda çok değişti benle paylaşmadığı için bilmiyorum bunu. Belki ona güvenip geldi kadın, şimdide biran önce boşa gel diyor. Ben de buna kuzu kuzu rıza gösteremiyorum. Ne derseniz deyin herkesin fikrine saygı duyarım. Benimki de bu. Protokolü sordum yarın gönderirim çalışıyorum yazmış. İstediğimi yazması beni mutlu edecekmı onu da bilmiyorum.
Dilimizde tüy bitti konu sahibi ama sen zaten bizim anlattiklarimizdan da işine geleni duyuyorsun...O yüzden ben seni destekliyorum artık...

Evet bence de eşin daha fazla kazanıyor ve evet bugün değilse yarın başka bir kadın girecek hayatına....Ne yap et bul o kadını, yoksa da uydur...

Her gün işyerine git mesela amirleriyle konuş, bağır çağır rezil et kocanı...

Abine babana da söyle "yetişin bu adam beni dımdızlak bırakıyor , başınıza kalıcam 3 çocukla de" her zamanki gibi silahla felan bı görünsünler gözüne, gerekirse bu sefer sıkıversinler topuğuna filan....

Çocuklari zaten kullanıyorsun acımıyorsun, onları da güzzzzelce doldur babalarına karsı, nefret etsinler ondan, gösterme bikacyıl adama...

Bordro yetmez, bütün banka hesap hareketlerini iste...Sonuçta belki bunca yıl birikim yaptı, yuklü hisse senedi, döviz, coin filan var kenarda, bordrodan göremezsin ki...ihtiyadi tedbir koydur herşeyine...Kuzenlerin bunları bilmez, bu kıyağımı da unutma...

Eşinin ailesini de ara...Onların üstüne yaptı belki bisürü ev mev senin haberin yok...Onları da darla, bağır çağır ağla, versinler sana bikac ev....

Adam eve uğradığında kadese bas, polis çağır, şiddete uğradım de, uzaklaştırma aldır...Bosanırken iyice elin güçlenir...

Hazır daha boşanmamışken, elindeki kredi kartlarını da dibine kadar kullan, mobilyaları yenile, perdeleri yenile, halıları, porselenleri yenile, beyaz eşyayı yenile, kendine çanta ayakkabı parfüm ipekli kaşmir ...bir kuruş bırakma kartlarda, dibine kadar harca...

Bence sen bunların çogunu zaten yapıyordun ama anlatması bana düştü...Zaten "becerikli " bir kadınsın ona şüphe yok ama bundan sonra vites arttır, elinden geleni ardına koyma

Bakalım boşanabiliyor mu ?

Son düzenleme:
Dilimizde tüy bitti konu sahibi ama sen zaten bizim anlattiklarimizdan da işine geleni duyuyorsun...O yüzden ben seni destekliyorum artık...

Evet bence de eşin daha fazla kazanıyor ve evet bugün değilse yarın başka bir kadın girecek hayatına....Ne yap et bul o kadını, yoksa da uydur...

Her gün işyerine git mesela amirleriyle konuş, bağır çağır rezil et kocanı...

Abine babana da söyle "yetisin bu adam beni dımdızlak bırakıyor , başınıza kalıcam 3 çocukla de" her zamanki gibi silahla felan bı görünsünler gözüne...

Çocuklari zaten kullanıyorsun acımıyorsun, onları da güzzzzelce doldur babalarına karsı, nefret etsinler ondan, gösterme bikacyıl adama...

Bordro yetmez, bütün banka hesap hareketlerini iste...Sonuçta belki bunca yıl birikim yaptı, yuklü hisse senedi, döviz, coin filan var kenarda, bordrodan göremezsin ki...ihtiyadi tedbir koydur herşeyine...Kuzenlerin bunları bilmez, bu kıyağımı da unutma...

Eşinin ailesini de ara...Onların üstüne yaptı belki bisürü ev mev senin haberin yok...Onları da darla, bağır çağır ağla, versinler sana bikac ev....

Adam eve uğradığında kadese bas, polis çağır, şiddete uğradım de, uzaklaştırma aldır...Bosanırken iyice elin güçlenir...

Hazır daha boşanmamışken, elindeki kredi kartlarını da dibine kadar kullan, mobilyaları yenile, perdeleri yenile, halıları, porselenleri yenile, beyaz eşyayı yenile, kendine çanta ayakkabı parfüm ipekli kaşmir ...bir kuruş bırakma kartlarda, dibine kadar harca...

Bence sen bunların çogunu zaten yapıyordun ama anlatması bana düştü...Zaten "becerikli " bir kadınsın ona şüphe yok ama bundan sonra vites arttır, elinden geleni ardına koyma

Bakalım boşanabiliyor mu ?

Hani hep diyoruz Ya boşanmış adamlardan uzak durun genelde kötüdür karısı son çare boşanmıştır,

hadi adam iyi olsa bu seferde eski karısı çirkeftir size hayatı dar eder diye,

Konu sahibi ve eşi 2. Kategoride,

Bakın ilk defa bir erkek için bu forumda bu kadar üzülüyoruz🥲 bu tarihleri not edelim 2023 çok farklı oluyor bizim için

Hani hep diyoruz Ya boşanmış adamlardan uzak durun genelde kötüdür karısı son çare boşanmıştır,

hadi adam iyi olsa bu seferde eski karısı çirkeftir size hayatı dar eder diye,

Konu sahibi ve eşi 2. Kategoride,

Bakın ilk defa bir erkek için bu forumda bu kadar üzülüyoruz🥲 bu tarihleri not edelim 2023 çok farklı oluyor bizim için
Kesinlikle ilk kez bu kadar net şekilde mağdur olmuş bir kocayla tanıstık burda....

Şuan Türkiye'de ortalama geleneksel hayat yaşayan kadinlariz.
Marjinal yaşayan insan sayısı az.
Hele o zaman adam da muhafazakarmis.
Gidip kızla beraber olup ortada bırakacağını nasıl düşünür ki?
Benim gayet modern bildiğim çoğu adam bile ciktiklari kızla beraber olunca hepsi de evlendi.
Şuan bekaret tartışmasi yapmayacağım ama olay bu.
Bu adamın bilmemesi şaşırtıcı.
Çok adam biliyorum üniversitede beraber olmasaydık asla evlenmezdim diyen.
Az kafalarını kullansalarmis.
Erkek yada kadın bunu yapması benim gözümde assagilayici bir durum ama hala bu kafa var.

Ben bu hikaye de konu sahibini haklı bulmadım ama eşi gibi kendi hayatını bu kadar başkasına teslim edecek kadar sinmiş şekilde yaşayan insanı da anlamıyorum . Birini öldürmek bu kadar kolay mı? Biri beni öyle evliliğe zorlasa bırak o insana dokunmayı iyice nefret ederim. Keşke ne olursa olsun deyip çocukları olmadan bitirseydi bu evliliği. Hem konu sahibi ile bağı kalmazdı hem de belki konu sahibi de kendine uygun biriyle evlenir. Kendi yaşam şartları doğrultusunda hayatın gerçekleriyle yüzleşirdi.

Ağır başlı bir adamdı.... Hatalarımı biliyorum ama yanaşmıyor...İmam hatip mezunuyum ama babam içki içen biri idi
1) Kültür Müslümanlığı
2) Size yanaşmıyor. Çünkü bardak taşmış artık.
3) Ağır başlı adam sizin evinize nasıl geldi? Nasıl tanıştınız? Nasıl etkileşim oldu? Burada soru işareti var U uckelebek
Abla cevap bekliyorum. U uckelebek ağır başlı dediğiniz adam ile aranızda nasıl etkileşim oldu? Evinize ne sebeple geldi?

Kesinlikle ilk kez bu kadar net şekilde mağdur olmuş bir kocayla tanıstık burda....
Ben yazdım, adamın metresi çıksa alkışlayacak oleey diyecek duruma geldik. Vay be ne oldum deme ne olacağım de. Evlilik dışı ilişkiye hadi inşallah diyecek kadınlar mıydık biz?
Konu sahibi, ben bükemediğim eli sıkıyorum ve sizi tebrik ediyorum.

Ben yazdım, adamın metresi çıksa alkışlayacak oleey diyecek duruma geldik. Vay be ne oldum deme ne olacağım de. Evlilik dışı ilişkiye hadi inşallah diyecek kadınlar mıydık biz?
Konu sahibi, ben bükemediğim eli sıkıyorum ve sizi tebrik ediyorum.
Katılıyorum, ben de değişik bı sekilde takdirle tiksinme arası karışık duygular arasindayim kendisine karşı şu anda...

Çok makul istekleriniz. Evi arabası olmayabilir ama alamadığından değğili onları sebepleri başka. Kazancı da yerinde.

Ben de buna kuzu kuzu rıza gösteremiyorum.
Kuzu kuzu mu? :-) Kuzu görmesek inanıcaz da ablacim senin yaptiğin evlilikte 20 yıl boyunca ve boşanma aşamasinda son iki günde imzalattığın protokolde parmağını bile kıpırdatmadan yattığın yerden elde ettiğin kârı ve kazanımları "alemin çakalı benim" diyen işadamlari bile kazanamiyor...Sen bu ahlak ve egoyla bı de okuyup calışsaymışsın wall street kurdu bile olurmuşsun...ne kuzusu? ...Atanamamış Kissenger gibisin maşallah...Gerçi onun bile birazcık vicdanı , iyi kotu bı ideolojisi vardı da neyse...

Dikkat ettim de kadının 20 yıl boyunca çalışmamasını çok eleştiren olmuş. İster çalışır ister çalışmaz. Eşi bu durumdan şikayetçi olmamış zaten. 20 yıl yatmışsınız diyenler. Kadın adama 3 çocuk vermiş. Adam dışarda ise kadın evde çalışmış. ( İyi ya da kötü ) bu eleştiriler de abartıya kaçıyor. Ama abla da başka birşey var orayı tam anlatmıyor. Ben oradayım hâlâ.
Hayatında bir kadın olan adama eşi kalıpta yeter ki eve gelsin nefesi yeter demez!!! Bu başka bir şey . Ama yine anlatmıyor. Yarım kalan şeyler var. U uckelebek detaya girer misin? Bu adam niye 20 yılı kenara atıyor. Neydi asıl mesele?

Back
X