3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

O işte ya...Benimle karşilikli sohbet ederken şaşırıp uckelebegin hesabından yazdı, diyalog cuk diye oturuyor....Kimse anlamasa bile bana yakalandi,biliyor,iki saattir bekliyorum özelden filan bı açıklama yap bari, hala insanları aptal yerine koymaya devam ediyor...Allah selamet versin ne diyeyim
Yaş hesabı tutuyor. O zaman şu var. Evlendiğinde hamile miydi? Bu yüzden mi acaba aile baskı yaptı. Şu an 36 yaşında ve en büyük çocuk 16 yaşında. 20 yıllık evli olduğuna göre???

O işte ya...Benimle karşilikli sohbet ederken şaşırıp uckelebegin hesabından yazdı, diyalog cuk diye oturuyor....Kimse anlamasa bile bana yakalandi,biliyor,iki saattir bekliyorum özelden filan bı açıklama yap bari, hala insanları aptal yerine koymaya devam ediyor...Allah selamet versin ne diyeyim
Senin bu konuda emeğin büyük gerçek hesap hakkındada bizi aydınlattin bence bu bosanma davasına müdahil olup hakkını alman lazım😅😅

Allah için ben bugün düşünüyordum. Bu kadın 40 yaşında ( fake olan) ee 20 yıllık evliyim diyor. 16 yaşında en büyük çocuk. Bu hesaba göre 3 sene çocuk olmaması lazım dedim. Eee nasıl oluyor? Çünkü anlatmasına göre hemen hamile kalması lazım. 3 sene çocuk olmayan adam istemiyorsa niye evli kalsın? Çocuk olacak ki katlanacaği birşey olması lazım. Bunu bugün düşündüm ne yalan diyeyim. Ama insanın aklina böyle ihtimal gelmiyor

Süpersin

Piraye bence değil kendisiyle konusunda çok atistigim için söylüyorum . Onun ikinci çocuğu sekiz aylık olmalı ilk çocukta yedi sekiz yaşlarında . Hatta çalışmayı çok sevdiği için işe başlamıştı evde nasıl duracağım diyordu . Hiç konu sahibiyle benzemiyor karakteri

Bı de ona konduramayip doublemom doublemom ı darladim sen mi yanlışlıkla mesaj attın diye, kızin da canı sıkildı.... Piiii konusahibi, bunların hepsi vebal bak....Hadi ikinci üyelik açtın tamam, birinci üyelikle kendine saydirmak nedir?
Benim yorumlarıma da gülme emojisi koymuş 😄😄😄 ilginç bir kadın yaa vala

Küçük bebeği var uymuyor.

Ya şimdi ben birkaç kişi söylerim sonra onlar değilse gücenirler ben ceza yerim zaten hırsız da ben hırsızım demez ama biz bi arkadaşla çok yaklaştık özelden inceliyoruz şuan. Uc kelebek bekle bizi ... Sherlocklar geliyo
Ya bir üye var benim de aklımda ama.. konuyu kendi konusu gibi sahiplenen 😂 çok da anlamam hafiyelikten o nedenle zan altında bırakmayayım kimseyi 🥲

Ben 2 kişiden şüphelendim. Ama bu savunma karşı çıkma olayından değil. Konu sahibinin çok anlamlı ve Türkçe kurallarına uyarak yazmasından dolayı 2 kişi daha var aynı o şekilde. Hatta birisi bariz. Ancak profil görüntülenmesine sınır getirilmiş bakamadım
Ben de olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum da branşım gereği. Ama kocam işsiz işte yani o protokol önüme gelse muhakkak bilirdim 🥲

Ayrıntıları değiştirmiş işte, ay sanki her dediği doğru, tutarlı da fake hesapta dürüstlüğü tutacak...
O kadar da değildir. Bu konu zaten artık kabak tadı almaya başladı. Başka bir konuda görüşürüz 👋

Bı de ona konduramayip doublemom doublemom ı darladim sen mi yanlışlıkla mesaj attın diye, kızin da canı sıkildı.... Piiii konusahibi, bunların hepsi vebal bak....Hadi ikinci üyelik açtın tamam, birinci üyelikle kendine saydirmak nedir?

Bana bu hesap gibi gelmişti mesajları 2016’dan beri yok. Ondan ama neyse bilemedim.

Mavikdn 36 yaşında ve mesajlarına bakınca üç çocuğu da yok sanırım. Bir de konuda deli gibi saydırmış gurursuz demiş konu sahibine. Velev ki tanınmamak için yaptı niye vur deyince öldürmüş onu da anlamak güç. Ben bilemedim.
Konu gerçek değil ki zaten arkadaşlar. Aksiyon olsun diye açmış konuyu. Bilgilerin tutmasını beklemeyin. Böyle birşey yaşamadığı için gurursuz demiş olması da normal.

Saka bir yana benim protokolde cok iyi ama karsi tarafi surundurecek gibi degil. 12 ada olmasa da 5 6 ada alacagim 😅
En onemlisi çocuktan dolayi isime ara vermek zorunda kaldigim icin bana meslegimde ilgili bir destek saglayacak. Bir sinava girip, dosya actirmam lazim onu karsilayacak sonra cevresi genis oldugu icin bana is bulacak. Omur boyu nafaka ile hayat gecmez ki.
Sendeki de fena değilmiş hee 🤣🤣
Ben de çalışmıyorken bezli - mamalı bebek, ilkokul çocuğu ve ben olmak üzere 400 lira verip gitmişti 😬 bozdur bozdur harca

Back
X