Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım bende letu tedavısının 3. Ayındayım 25 eylülde iğne vuruldum bende bekleme aşamasındayım27 ağustosta hsg çekildim sonuç temiz ama gebelik oluşmadı doktor 5. Gün itibariyle 10 gün boyunca letu kullandırdı yumurtam biraz geç büyüdü. Şuan iki yumurtam var son boyutunu bilmiyorum bugün Ovitrelle oldum bu arada pcosum.
Benimle aynı durumda olanlar birlikte bekleyelim
Pcos musun canım sendeMerhaba canım bende letu tedavısının 3. Ayındayım 25 eylülde iğne vuruldum bende bekleme aşamasındayım
Allah yardımcımız olsun canım. Benim letu da ilk ayım 5 ay önce klomen kullandım ama etki etmedi letuya geçtim şimdi başka doktorda bakalım inşallah bu ay sonuç alırızEvet pcosum bende
İnşallahnhen 3 aydır içiyorum olöadı bu ay iğne vurdular bakalım işe yarıcakmı hiç umudum yok amaAllah yardımcımız olsun canım. Benim letu da ilk ayım 5 ay önce klomen kullandım ama etki etmedi letuya geçtim şimdi başka doktorda bakalım inşallah bu ay sonuç alırız
Önceki aylar iğne olmadan mı letu kullandınızİnşallahnhen 3 aydır içiyorum olöadı bu ay iğne vurdular bakalım işe yarıcakmı hiç umudum yok ama
Doktor ılk ay vurmadı kendın çatladı zaten ıkıncı ay vurucaktı ben gıdemedım cenamız cıkınca evse ovulasyonla denedık yıne tutmadı bakalım bu ay beklıyoruz olmaasa zaten aşılamaya geçilcekÖnceki aylar iğne olmadan mı letu kullandınız
Analdım canım bende önceki aylar ovülasyonda takip ettim kendilimden yumurtlarım son 3 ay hsg den sonra da yumurtladım ama olmadı. Mecbur letu kullanmaya başladım hiç istemeyerekDoktor ılk ay vurmadı kendın çatladı zaten ıkıncı ay vurucaktı ben gıdemedım cenamız cıkınca evse ovulasyonla denedık yıne tutmadı bakalım bu ay beklıyoruz olmaasa zaten aşılamaya geçilcek
rahım fılmınde varmıydı bı problemAnaldım canım bende önceki aylar ovülasyonda takip ettim kendilimden yumurtlarım son 3 ay hsg den sonra da yumurtladım ama olmadı. Mecbur letu kullanmaya başladım hiç istemeyerek
27 ağustosta hsg çekildim sonuç temiz ama gebelik oluşmadı doktor 5. Gün itibariyle 10 gün boyunca letu kullandırdı yumurtam biraz geç büyüdü. Şuan iki yumurtam var son boyutunu bilmiyorum bugün Ovitrelle oldum bu arada pcosum.
Benimle aynı durumda olanlar birlikte bekleyelim
Canım sana bişey sorucam bende klomen kullandım ilk ama yumurtam yanıt vermedi letu ve prednola başlattı doktorun adetin beşinci günü başla sabah 2 akşam iki olmak üzere günde 4 letu hap kullandım 5 gün boyunca kullan gel dedi bugün beşinci günüm gittim kontrole ama yumurtalarda bi gelişme yok dedi tekrar adeti bekleyelim dedi ama bazı kişilerde geç tepki verebiliyormuş daha ilacımın bugün beşinci günü sence 3 4 gün içerisinde geç gelişme olabilir mi tekrar doktora kontrole gitmelimiyim sen ne kadar geç sonuç aldın ilaçı içtikten sonra kaç gün sonra büyüme oldu yardımcı olursan çok sevinirim3 Ekim letu + ovtrelle olanlar birlikte bekleyelim
Yok canım temiz çıktı şükürrahım fılmınde varmıydı bı problem
Canım geç tepki verebilir bende burda bir kişide kontrole gittiğinde yumurta büyümediğini ama 3 gün sonra kontrole gittiğinde 19 ml yunurtası olduğunu okudum. İnşallah sende de sonradan tepki verir. Ben aylar önce klomenden sonuç alamadım sonra ara verdim tedaviye başka doktor buldum onda da bu ay letuya başladık ama sabah akşam 1 er tane içtim ben o yüzden biraz yavaş büyüdü. Doktor kullanım süresini uzattı benim 10 gün kadar içtim ben letuyuCanım sana bişey sorucam bende klomen kullandım ilk ama yumurtam yanıt vermedi letu ve prednola başlattı doktorun adetin beşinci günü başla sabah 2 akşam iki olmak üzere günde 4 letu hap kullandım 5 gün boyunca kullan gel dedi bugün beşinci günüm gittim kontrole ama yumurtalarda bi gelişme yok dedi tekrar adeti bekleyelim dedi ama bazı kişilerde geç tepki verebiliyormuş daha ilacımın bugün beşinci günü sence 3 4 gün içerisinde geç gelişme olabilir mi tekrar doktora kontrole gitmelimiyim sen ne kadar geç sonuç aldın ilaçı içtikten sonra kaç gün sonra büyüme oldu yardımcı olursan çok sevinirim![]()
Anladım canım bende salı günü başladım cumartesi ilacın kullanım süresi doldu beş gün kullandım ilacın 5 günü gittiğim de bi büyüme olmamış yumurta hiç tepki vermemiş dedi şuan ilacın bitiminin birinci günü hafta içi tekrar gidip bir daha muayne olmayı düşündüm belki bi değişik olmuştur diyeCanım geç tepki verebilir bende burda bir kişide kontrole gittiğinde yumurta büyümediğini ama 3 gün sonra kontrole gittiğinde 19 ml yunurtası olduğunu okudum. İnşallah sende de sonradan tepki verir. Ben aylar önce klomenden sonuç alamadım sonra ara verdim tedaviye başka doktor buldum onda da bu ay letuya başladık ama sabah akşam 1 er tane içtim ben o yüzden biraz yavaş büyüdü. Doktor kullanım süresini uzattı benim 10 gün kadar içtim ben letuyu
Aslında sizinde kullanım süresini uzatabilirdi benim doktorum uzattı mesela demekki bir kaç gün daha kullanılsa büyüyorAnladım canım bende salı günü başladım cumartesi ilacın kullanım süresi doldu beş gün kullandım ilacın 5 günü gittiğim de bi büyüme olmamış yumurta hiç tepki vermemiş dedi şuan ilacın bitiminin birinci günü hafta içi tekrar gidip bir daha muayne olmayı düşündüm belki bi değişik olmuştur diye
Canım bende tedaviye başladım ama inan benimde içimde hiç bir his yok. İğneyi bile bulamasam hiç araştırmacıyım zaten yok diye şans eseri buldum yani. Siz yine de bir test yapın en azından olup olmadığını öğrenirsiniz ona göre hareket edersinizMerhaba bende letu+ ovitrelle nin 2. Ayındayım. 23 Eylül de ovitrelle yaptım. Öncesi 5 gun kadar letu kullandım. 3 yumurtam büyümüştü. Normalde yarin test yapmam gerekiyor ama içimde zerre umut yok. İstek de yok her defasinda negatif görmekten. Pcosum bu arada.
Uzatmadı benım klomene tekrar geri dönelim yanına ek ilac daha vericem klomenin dozunu arttırıcam dedi onunla olmazsa iğneye geçeliö dedi bende acaba ilaçla yanıt vermiyor direk iğneye mi geçsem diye düşünüyorumAslında sizinde kullanım süresini uzatabilirdi benim doktorum uzattı mesela demekki bir kaç gün daha kullanılsa büyüyor