3 elti 3 kayinbirader kayinvalide kayinbaba ayni evde yasamak

Merhaba hanimlar.
Benim lise sona giden bir kardesim var.
Yakin zamanda biriyle tanisti.
Doguluymus , asiret torunuyum diyomus.
Ama muglada yasiyolarmis.
Cocuk iyi birine benziyo giyimi kusami hali tavri uslubu falan cok terbiyeli.
Ilk basta sevdim cocugu.
Ama gecenlerde kardesim sohbet arasinda soormus annen napyo falan diye.
Cocuk da gelinler ev temizliyo annem oturyo demis.
Nasil yani dedim hepsi ayni evde mi oturyolar yoksa aile apartmani falan mi var diye.
Kardesim bilmiyorum dedi.
Sormasi icin israr ettim.
Ertesi gun sormus.
Gercekten de ayni evin icinde yasiyolarmis hepsi.
Ve cocuk biz de boyle sonra evlenirsek bizde ayni evin icinde yasiycaz demis.
Kardesime boyle bisey mumkun degil olamaz dedim.
Birsey olmaz diyo.
Buraya fikrinizi neler olabilecegini yazin da gostereyim kardesime.
Simdiden cok sagolun .
Anlastiktan sonra problem yok ama illa anlasacaklar diye de bisey yok, benim ablamlar da 3 elti bi kaynana ayni evdeler, keseleri bir yerde o cok kotu, ama 3 sene de birine ev aldilar borcsuz harcsiz, sonra ablama aldilar onunda 2.5 senede bitmis borcu, simdi kucuk gelinde sira, hep beraber calisip birsey aliyolar alicaksalar da

Gitsin evlensin kendi düşen ağlamaz :70: kardeşinizi küçükken kafa üstü falan düşürdünüz heralde :70:

Merhaba hanimlar.
Ilk basta sevdim cocugu.
Nasil yani dedim hepsi ayni evde mi oturyolar yoksa aile apartmani falan mi var diye.
Ertesi gun sormus.
Birsey olmaz diyo.
Simdiden cok sagolun .
Benim kız kardeşimde 2000 doğumlu sınava girdi tekrar. Tutturamazsa yine oturup sınava çalışacak. Bu yaşlarda çocukların evlilik düşüncesi sizin bide ciddiye alıp dinlemeniz yersiz olmuş. Kestirip atmanız gerekirdi en baştan.

Çok dizi izliyorsunuz , kafalar pırıl pırıl ..

Farzedelim ki konu gerçek ;

Daha lise çağında bunları düşünen kişilere hiçbir şey demem.

Bir taraftan bilim yarışmalarına katılıp ülkesini temsil eden, sınavdan sınava koşan gençler , diğer taraftan böyle sığ dünyaları yaşayan gençler.

Hangisine saygı duyulur ve önemsenir, düşünün.

Şimdi ben buna ancak güler geçerim.

Aklı varsa evlenipte aynı evde yaşamasın başini yakmasın bende onun yaşında evlendim çok zor aynı evde yaşamak sen ablası olarak engel ol zamanında annelerimiz az mı çekti

Hormonlarin tavan yaptigi yaslar , insanin asktan gozunun kor oldugu

Lutfen burada es ailesiyle yasayanlarin actigi konulari okutun ona, su anda mantigi ile degil azmis tozutmus hormonlariyla dusunuyor ama bir sene sonra bu duygular bittiginde gercekler aci sekilde yuzune carpacak

Öncelikle daha lise çağında, gençliğinin baharındayken evlilik düşünmesin. Önünde üniversite sınavı var, evlilik peşinde koşacağına ona çalışsın. Okulunu okusun, bitirsin, çalışsın, ondan sonra evlilik düşünsün. O zaman böyle çarpık aile ilişkilerinin içinde mutlu olunamayacağını anlayacak. Siz de abla olarak çocuğu test edeceğinize kardeşinizi okula yönlendirin evliliğe değil.
Bence bu kız evlenir malum aşkın zirvesinde şuan...!!!!evlendikten sonra yani gerçek hayata adım attıktan sonra burda konu açacak yetişin imdaaaatttt yetişin kayınvalide bana tokat attı beni dövdü diyeo_Oo_O

Nişanlımın ailesinin aynısı.6 kardeş bir elti anne aynı evde yaşıyorlar.Tabi biz nişanlanmadan önce banada bu taleple geldi kayınvalidem.Anında kırmadan cevabımı verip geri çevirdim ayrı bir ev tuttuk biz.
Ama eltim sorgusuz sualsiz kabul etmiş beraber oturuyorlar.Bir odanın içerisinde 2 çocukla birlikte 4 kişi kalıyorlar.Asla yapamayacağım birşey.
Kayınvalidem ilk başlarda çok üzüldü(nişanlım ilk çocuğu çünkü hiç ayrılmamışlar).Ama yapacak birşey yok alıştı şimdi alışmak zorunda daha doğrusu.
Bakalım nişanlımın diğer erkek kardeşi evlenirse nasıl olacak ?
Ama ben tavrımı en başında çok net bir şekilde koydum.Kardeşiniz eğer istiyorsa mutlaka tavrını koysun.

Merhaba hanimlar.
Ilk basta sevdim cocugu.
Ertesi gun sormus.
Birsey olmaz diyo.
Simdiden cok sagolun .
Asmalı konak dizisi geldi aklıma, kardeşinin fırtınalı bir hayatı olacağı kesin. Heyecanlı olabilir 😀

Yasaklar tatli gelir insana birakin ne hali varsa gorsun olmaz olmaz demeyin dahada kenetlenirler busefer ayiramazsiniz. Bi sure sonra bisiy olur ayrilirlar. Baktiniz ayrilmiyorlar.busefer sogutmaya calisin cok cirkin huyu guzel degil sana baskimi yapiyor o kimki falan yapin.. Benim yegenim 17 yasinda en az 29.30 yasinda biriyle sevgili olmustu. serefsiz ona yasinin 25 oldigunu soylemisti. Ama belliydi buyuk olduğu benim salak ta inanmisti. Ayni bu yazdiklarimi uyguladim sogudu ve ayrildi 😊 ayirmak konunda 1 numarayim da. Ablam baski yapiyodu yegenime neredeyse dayak yiyicekti yegenim annesinden bu yuzden. Ben ablama bana birak sen karisma dedim.hallettim. Cok sukur oyle bi soguduki heryerden engel atti. Serefsiz baska numaralardan aramisti onu onlarada engel atti. Yetmedi takip etmis yegenimi. Bakti dönmüyor yegenim oda pesini birakti

Cok haklisiniz . Kac defa soyledim dnlemiyor. Ailemle konusursam daha kotu seyler olacak
Konuşun zaten.
Böyle bir evlilik ihtimali her şeyden daha kötü.
Sakın yumuşak davranmayın. Evlilik değil üniversite sınavını düşünsün. Üniversite bitmeden evlenemezsin deyin.
Madem hiçbir şey olmaz ben yaparım diyor, evde köle gibi çalıştırın. 7/24 ev işi yemek temizlik yaptırın. Gelinliği evlenmeden önce kendi evinizde tattırın.

Merhaba hanimlar.
Ilk basta sevdim cocugu.
Ertesi gun sormus.
Birsey olmaz diyo.
Simdiden cok sagolun .
Lise son sınıfı olan kardeşinizin aklı neden evlilikte erkek arkadaşta anlamadım.
Üniversiteyi kazanıp bitirmesini ve üniversiteden bir sevgili bulmasını öğütlemeniz lazımken sor bakalım görümcenle mi oturacaksın eltinle mi diyorsunuz.
Yapmayın
Hala kötü tarafı ne olabilir diyorsunuz.
Yahu, bu kültürün içinde yetişmiş anası kardeşi halası teyzesi hep böyle ailelerde yaşamış o bölgenin kadınları bile buna dayanamıyor kurtulmak istediklerinde başlarına gelmeyen kalmıyor sizin dünkü bebe kardeşiniz mi birşey olmaz diyor çocuk daha kardeşiniz çıkarsın aklından evliliği.
Uyum sağlayamayacak, Saf saf elinde çocuğu ile kalacak onu da ona göstermeyecekler.

Merhaba hanimlar.
Ilk basta sevdim cocugu.
Ertesi gun sormus.
Birsey olmaz diyo.
Simdiden cok sagolun .
Yaşarken ölmek gibi bisey genç yok yakınken vazgecsin ozellikle kaynana ile yaşamak zulüm otesi

Konuyu yeni gelin dizisine benzettim bence kardesiniz bosversin hayatta mutlu huzurlu olamaz öyle iyi şeyler dizilerde olur zaten M Melek199000

Back
X