3 elti 3 kayinbirader kayinvalide kayinbaba ayni evde yasamak

İsterse kendini paralasın ağlasın bi odaya kapatın yınede evlenmesıne izin vermeyin. Çünkü şuan ne anlatırsanız anlatın , burada yazanları okutun , anlamayacak.

Dun aksam uc elti bir kayinbirader ve cocuklar kizimin dogumgunu sebebiyle bizdeydi eltimin biri kalabilirdi bizde esime giderse kal deme yorgunum misafirler gittikten sonra dinlenirim rahat rahat dedim o da zaten gitti bazen insan esinden ayri bile kafa dinlemek istiyor yanlizlik istiyor bunlari hiçbirini yapamiyacak.

Ahhh ahhhh kardeşin duvarlara kafasını vuracak. Hele bi evlensin. Üç aya boşanıcam dicek!!!

Şimdi aşık ya gözleri kör, evlenince açılacak. Tabi iş işten geçmiş olacak.

ordaki kültürler büyük konaklarda bu şekilde iç içe yaşadığından ailece alışkınlar bu duruma.onlar gül gibi geçinip gidiyordur çünkü zaten isteseler de kadınlar seslerini çıkartamaz ki.Kardeşinize bu kültür farkı tokat gibi çarpar.onun yaşındayken benim de ilk sevgilim vardı.ev kadını olucam, sen istemiyorsun çalışmıycam, aman sen kıskanma şunu yapmıycam, şu kadar çocuğumuz olsun orda da yaşıycam bilmemne bin türlü zırvalardım.o yaz üniversiteye geçince ayrıldık bile :halay: üniversite ortamına girince gözüm açıldı zaten bir da öyle düşüncelere de girmedim.Sen çocuğu araştırmayı, tanımaya çalışıyorum görüntüsünü bırak, dur daha üniversiteniz var , olmaz öyle şey, okul okumak, askerlik, aile uyumu olmazsa olmaz ,kültür farkı, bu mesajları ver alttan alta.olmaz o iş mesajını işle.dik kafalı görünse de o çağda normal olarak , içten içe dert edinmeye başlar o ama inadından çaktırmaz.

Ben aile apartmannda oturuyorum herkesin evi olmasına rağmen birbirimize giriyorz bazen çekilmez işkence gibi taşınmak için can atıyorum

Aşireti sülale, soy gibi düşünün. Oralarda herkes bir aşirete mensup. Bir özellik değil yani. Siz muhalif olmayın,sadece zamanı uzatması için elinizden geleni yapın. Okulunu bitir , askerliğini yapsın diyip oyalayın . O süreçte anlar zaten. Evet kibardır, ölümüne sever, ayaklarını yerden keser vs. Ama aileye gelince iş ,akan sular durur. Asla büyüklerinin istemediğini yapamaz. Evet boşanma yoktur, ölümüne evli kalırsın. Eşi istese de, aşkından ölse de son sözü büyükler söyler. Sanıyor ki benim sevgilim başka, benim başıma kötü bir şey gelmez. Ama hayat matematik denklemi kadar nettir. Aynı sebepler aynı sonuçları doğurur. Tecrübeyi tecrübe etmeye gerek yoktur. Hele ki gençliğin pahasına.

Hergun hir gur hergun dedikodu o sunu dedi bu bunu dedi o az tmzlik yapti bn cok annen sunu soyledi elti bunj cekistirdi ona su alndi buna bu en fazla 3 ay veriyorum bosanmasi icin

Sizin yerinizde olsam kardeşimin bütün boş vakitlerini doldururdum etüt dershne kurs resim dersi yüzme sinema sağa sola geziler vs, kısacası yeni ortamlar yeni arkadaşlar farklı etkinlikler ilgisi dağılsın çocukla minumum düzeyde vakit geçirebilsin zamanla gözü açılır. Hala ısrar ederse incitici şekilde dalga geçerdim ama bu filmi önceden gördüm ben aynıböyle bi evlenme delisi vardı çevremde kızın arkadaş çevresi bi değişti kızı tanıyamaz oldum iyi anlamda acaip gelişti

Simdi asiretler dogu kokenli insanimiz gelenek goreneklere ahlaki degerlere bagli olur peki senin eltiler mustakbel esinin mahremi oluyor eltilerin esleri de sana mahrem oluyor bunlari ama onemsemezler.istedigin gibi giyinip kusanamazsin.

Dizilerde goruldugu gibi tatlı degil boyle tarz yaşamlar..Ruyalara dalmasın..Once okulunu okusun.Ekmegini eline alsin.Zaten fikri degisecektir.

Back
X