3 embriyo transferi yapıldı hiç bir şey hissetmiyorum sizce normal mi?

Hzl07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
356
112
53
27
5 aralıkta 3 tane embriyo transferim yapıldı bugün 3 günüm transfer gününü saymazsak 2 günüm sadece hafif çok çok hafif hissedilmesi çok zor bir şekilde bel ağrım var bunu da Uzandığım için diyorum Sizce normal mi?
Hiç bir şey hissetmiyor oluşum.

Merhaba öncelikle hayırlı olsun
Benim de 2 embriyo transferim olmuştu hamileliğimi öğrendikten sonra bile belirti hiç yaşamadım takılmayın bnce

Merhaba öncelikle hayırlı olsun
Benim de 2 embriyo transferim olmuştu hamileliğimi öğrendikten sonra bile belirti hiç yaşamadım takılmayın bnce
Yaa gerçekten mi? Çok teşekkür ederim bir önce ki gebeliğim de göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı var dı bu sefer bunda olmayınca kafam çok karışık

Yaa gerçekten mi? Çok teşekkür ederim bir önce ki gebeliğim de göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı var dı bu sefer bunda olmayınca kafam çok karışık
Öğretmenim tam o dönemler yani transfer sonrası mülakata gittim,2saatlik yol gittik,transferin 5.6. Günüydü sanırım,bindiğim vasıtada çok sıcak demiştim sadece,eşim hep der tek belirtin oydu galiba,çünkü hep üşüyen biriyim yazın bile pikeyle uyurum düşünün
Sanırım 2 ay falan da oldu hala bişeyim yoktu hamile gibi değildim belirtisizdi

Gerçekten nasip ya beklemekten başka çarem yok
Hayırlı olsun bu arada bebeğin sana canım

Aynı durumdayım 3.gün 3 embriyo pazartesi kam testim hiçbirşey hissetmiyorum

6.gün yaptım erkendi negatif cıktı bir daha yapmadım.Sol kasıgımda batısma ve dolgunluk hissi var ama ilaçlardanda olabilir.Yarın bir erken gebelşk yapacagım

Ben de erken yapmak istiyorum yarın 7.günüm olacak haftaya okula gideyim artık dedim evde kalmak sıkıcı ve daha yorucu eczaneden bu isimle mi istemeliyim yoksa özellikle bi marka falan var mı ?
Erken gebelik testi diye gecer ama tavsiye etmem ben çizgi görmedim modum düştü ilaçları bile salladım şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…