3 embriyo transferi yaptıranlar buraya

Bal10cukkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
2.203
1.995
83
24 yaşımdayım

2 başarısız aşılamam
Tek emriyo transferi ile başarız tüp bebek denemem oldu

2.tüp bebek dememde 3 embriyo transferi olsun istiyorum

3 embriyo transferi yaptiranlar istanbulda nerde yaptirdiniz burda paylaşırmısınız?

Benim bildiğim en fazla 2 embriyo transferi yapılıyor. O da 35 yaş üzerindeyseniz. Doktorunuz, 3 embriyo transferi yapacağını söyledi mi?

3 embriyo fazla degilmi sanmiyorum hic bi doktorun 3 transfer yapicagini. Daha 24 yasindasin 1 tane konulmasi yeter bence

Olsun canim zaten ilk denemede tutmaya bilirmis. Kac yumuran var suan
5 dondurulmuş emriyom var
Negatifi görünce çok üzüldüm kendime yeni gelebildim insan çok üzülüyor

Şansım artsın diye istiyorum
eğer 3üde tutarsa allahtan daha ne istiyim
Hayirlisi artık

5 dondurulmuş emriyom var
Negatifi görünce çok üzüldüm kendime yeni gelebildim insan çok üzülüyor

Şansım artsın diye istiyorum
eğer 3üde tutarsa allahtan daha ne istiyim
Hayirlisi artık
Canim yasin kucuk ve 3cuz cocuklar erken doguyor kuvezde kaliyor vok zor hayirlisiyla bi tane olsun saglikli olsun . ne kadar hevesli oldugunu anlayabiliyorum bende 24 yasindayim ve tekyumurta ikizini cok isterim 5 yumurtan varmis dikkatli kullan bence tek tek veya iki tane transfer normal ama uc fazla bunyen kaldirmaz

Daha iki ay var
Artılarını eksiklerini iyice araştiriz tabi ona göre karar veririz tam kesin değil zaten düsunuyoruz

Bende 3 konulmasını istiyordum 18 embriyo var dondurulmuş ama Dr um 2 koyalım dedi ikiz ucuz riski artar ve rahim 1 bebeği tasimaya kodlanmış çevrenizde gördüğünüz ikizler ucuzler buzdaginin görünen kısmı birçok badireden geçerek mutlu sonla biten kisim dedi. Bende 25 yaşındayım ve 3.denemem 2 koyulacak yani.

3 cok fazla canim. Riskleri de cok artiyor. Bana 2 tane transfer edildi ama nasil olacak diye dusunmeden 1 gun bile geciremiyorum. En fazla 2 tane iyidir. 3 tane olunca diger bebislere de zarari oluyor. Tabi sen bilirsin ama yaşin daha cok genc 2 iyidir 2...

Sizin kaçıncı denemeydi

Hangi merkezler yapiyormuş?
Çoklu transferlerde bebeğin gelişme sansının daha düşük olduğunu biliyor musunuz?
Evet biliyoruz birçok doktorla görüştüm risklerini anlattılar hep ama kabul ettik biz hepsini hayırlısı artık

2 tane koysunlar canım 3 fazla gerçekten 3 üde tutarsa çok riskli olur 3 ünüde kaybedebilirsin. Çoğul gebelik cidden zor benim 2 koyuldu ikizlerimi bekliyorum şimdi ama zorlanıyorum tek gebeliğime göre çok zor geldi. İnşallah pozitif olur sonucun

Fikir sahibi olmak için soruyorum canım ne gibi zorlukları var biraz anlatırmısın?

Fikir sahibi olmak için soruyorum canım ne gibi zorlukları var biraz anlatırmısın?
Herkeste aynı olmaz tabi benim çok ağrılarım oluyor belde kadıkta market gezsem yoruluyorum. Kanamalsrım oldu düşük tehlikem oldu. Birde hep drlar erken doğumdan korkutuyorlar. İki bebeğe birden bakma fikri de bazen kotkutuyor.
Tabi yinede çok şükür inşallah sağlıkla kavuşurum kızlarıma. Sizinde gönlünüze göre olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…