3 embriyo transferi yaptıranlar buraya

3 emriyo transferi istiyenler burda mı

Kızlar dondurulmuşlarim var benim 15 gün sonra tedaviye baslicam
istanbulda 3 emriyo transferi yapan bi merkez arıyorum yardimci olursaniz sevinirim

Evet bazı klinikler 3 emriyo transferi yapıyor :)

Kızlar dondurulmuşlarim var benim 15 gün sonra tedaviye baslicam
istanbulda 3 emriyo transferi yapan bi merkez arıyorum yardimci olursaniz sevinirim

Evet bazı klinikler 3 emriyo transferi yapıyor :)
Merhaba, Maltepe Üniversitesi Kadın Doğum'da Tüp bebek merkezi var . Benim 2 gün önce üç adet 3.gün embriyosu transferim yapıldı.İsterseniz değerlendirin.

Benim 3 tane transfer edildi embriyolog 3.gun transferlerinde 3 tane tutma olasilogi zaten cok dusuk genelde 5.gun transferleirnde daha yuksek ihtimal oluyor dedi oyuzden gelisen 3 taneyi yerlestirdileer

Bende oyle bekliyorum beklmek cok zor hic biseyde hissetmiyorum bakalim hayirlisi olsun evdede skildim yarin avm cikmayi dusunuyorm
Canım 3 taneside tutarsa
1 tanesini sonlandirmayi düşünüyor musunuz

Doktorum sordu bana 3 tane tutarsa
1 taneden vaz geçermisin diye

Üçüz gebelik riskli diye pek sıcak bakmiyo doktorlar

Ben dedim doktora asla ben vazgeçmem öyle bişey olursa

Cani. Doktorda embriyologda bize 3.transferlerinde 3de tutmaz dedi 5.gun de daha yuksek oluyor tutma ihtinali dedi oyuzden doktr kendiside 3nude transfer edeelim sansimiz cogalsn dedi ama allah bilir tabi ne tutarsa nasibimiz sonlandirmak nedemek harama bulastirmasin allah

Canim aslında 3.gün emriyolarında bölünme şansı daha çok oluyor
Tek 3.gün emriyo transferi yapıyorlar bölünüp tek yumurta ikizi oluyor

Neyse Hayırlısı artık

Doktorun öyle dediyse doğrudur

Hayirlisi tabi onlar bilemez okadarini ancak allah bilir ama sahsen 3 tutsun istemem saglikla dogsunda benim icin onemli olan o artik

Merhaba, Maltepe Üniversitesi Kadın Doğum'da Tüp bebek merkezi var . Benim 2 gün önce üç adet 3.gün embriyosu transferim yapıldı.İsterseniz değerlendirin.
Merhaba doktor size transferden sonra neler vermiŞti acaba ?
İlaç ve iğne gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…