- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Merhaba, Maltepe Üniversitesi Kadın Doğum'da Tüp bebek merkezi var . Benim 2 gün önce üç adet 3.gün embriyosu transferim yapıldı.İsterseniz değerlendirin.Kızlar dondurulmuşlarim var benim 15 gün sonra tedaviye baslicam
istanbulda 3 emriyo transferi yapan bi merkez arıyorum yardimci olursaniz sevinirim
Evet bazı klinikler 3 emriyo transferi yapıyor :)
Teşekkür EderimMerhaba, Maltepe Üniversitesi Kadın Doğum'da Tüp bebek merkezi var . Benim 2 gün önce üç adet 3.gün embriyosu transferim yapıldı.İsterseniz değerlendirin.
42 sizin kaç?Teşekkür Ederim
Yaşınız kaç sizin ?
Benim 24 sanırım bana 3 tane koymayabilirler42 sizin kaç?
35 yaş sınırı var diye biliyorumBazı merkezler 3 transfer yapıyorMuş
Çift dene derimTek emriyo transferi denedik 1 kere ama olmadı
O yaş sınırı devlet hastaneleri için geçerli tüp özeller yapıyor artık 2 veya 335 yaş sınırı var diye biliyorum
Evet canım haklısın doktorumda çok anlattı ama kafama koydum bi kere hayırlısı artık bakalım sonumuz nasıl olucakÇift dene derim
Çoğul gebelik risk
Yaşımız küçük daha
Hayırlısı olsun inşallahEvet canım haklısın doktorumda çok anlattı ama kafama koydum bi kere hayırlısı artık bakalım sonumuz nasıl olucak
Bende oyle bekliyorum beklmek cok zor hic biseyde hissetmiyorum bakalim hayirlisi olsun evdede skildim yarin avm cikmayi dusunuyormEvet canım haklısın doktorumda çok anlattı ama kafama koydum bi kere hayırlısı artık bakalım sonumuz nasıl olucak
Canım 3 taneside tutarsaBende oyle bekliyorum beklmek cok zor hic biseyde hissetmiyorum bakalim hayirlisi olsun evdede skildim yarin avm cikmayi dusunuyorm
Canım 3 taneside tutarsa
1 tanesini sonlandirmayi düşünüyor musunuz
Doktorum sordu bana 3 tane tutarsa
1 taneden vaz geçermisin diye
Üçüz gebelik riskli diye pek sıcak bakmiyo doktorlar
Ben dedim doktora asla ben vazgeçmem öyle bişey olursa
Canim aslında 3.gün emriyolarında bölünme şansı daha çok oluyorCani. Doktorda embriyologda bize 3.transferlerinde 3de tutmaz dedi 5.gun de daha yuksek oluyor tutma ihtinali dedi oyuzden doktr kendiside 3nude transfer edeelim sansimiz cogalsn dedi ama allah bilir tabi ne tutarsa nasibimiz sonlandirmak nedemek harama bulastirmasin allah
Canim aslında 3.gün emriyolarında bölünme şansı daha çok oluyor
Tek 3.gün emriyo transferi yapıyorlar bölünüp tek yumurta ikizi oluyor
Neyse Hayırlısı artık
Doktorun öyle dediyse doğrudur
Merhaba doktor size transferden sonra neler vermiŞti acaba ?Merhaba, Maltepe Üniversitesi Kadın Doğum'da Tüp bebek merkezi var . Benim 2 gün önce üç adet 3.gün embriyosu transferim yapıldı.İsterseniz değerlendirin.
Progestan iğne (2 doz)Merhaba doktor size transferden sonra neler vermiŞti acaba ?
İlaç ve iğne gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?