3. Gün Embriyo transferi yaptiranlar burayaaa

Çok haklısın bu saatten sonra ben biraz ara vericem galiba tedaviye bu süreç beni manevi olarak çok yıprattı

Çok haklısın bu saatten sonra ben biraz ara vericem galiba tedaviye bu süreç beni manevi olarak çok yıprattı
Canım eğer maddi gücün varsa ve çok istiyorsan çok ara verme Ben 6 yıl ara verdim küskündüm kendimce neye küstüysem rabbimin bildiği vardır zamanı vardır ama elinden geldiğince dene ama bu sefer de 2019 yılını kendime Dönüm yılı yaptım ya olacaktı ya olmayacaktı yaşım 30 ve ben dünyaya sadece anne olmak için gelmemiştim olmuyorsada vardır rabbimin bildiği diye ikna ettim olana kadar arka arkaya deneyecektim yıl sonuna kadar olursada bu sene olacaktı öyle düşündüm 3 denemelik emriyom çıktı ve ilkinde tutundu çok şükür kafanı rahat bırak ve bebeğine güven Allah’a emanet et onu bak nasılsa rabbim senin için en hayırlısını veriyor

Maddi olarak sıkıntım yok çok şükür ancak benim amh değerim 1,09 çıktk bu beni çok korkutuyor ayrıca donmuş embriyom da yok yaşım 30 sadece 2tane embriyom vardı ikisi de transfer edildi yani şuan ruhum çok yorgun bütün bunları düşünmek beni bitirdi sanırım hiç anne olamayacağım

Öyle düşünme lütfen allahım ol demesi yeter sen kalbini ferah tut yaşın 30 ara verme ve bence denemekten vazgeçme emriyom oluşuyor bak nasıl oluştuysa daha önce yine olucak ya hiç olmasaydı hiç emriyo olmasaydı Allah’ın izniyle tutacak pozitif düşün belkide sen şuan hamilesin ve gereksiz yere üzülüyorsun bebeğinin tutunmasını zorlaştırıyorsun

Umarım öyledir Allah benim ce benim gibi dua eden herkesin duasını kabul etsin inşallah siz de sağlıcakla kuçağınıxa alın inşallah ikizlerinizi

Umarım öyledir Allah benim ce benim gibi dua eden herkesin duasını kabul etsin inşallah siz de sağlıcakla kuçağınıxa alın inşallah ikizlerinizi
Aminnn inşallah tek dileğim bu ve. Rabbim. Her isteyene nasip etsin bunu

Benim amh 0.4 o zaman ben oleyim
20 kere deneyen sonra sonuc alanlar var onlar napsin kaldiki amh degerinin dusuklugu net bir kisirlik sebebi degildir cunku gebelik olusumu icin 1 tane yumurtaya ve 1 tane sperme ihtiyac vardir
Bende 3 defa yumurta toplama islemi icin 3 ay ayri ayri igne yaptim kendime ve toplamda 6tane embriyom olustu 3 ayda ama 1 ay onca ignelere ragmen hiic yumurta olusmadi ama diger ay 5 tane yumurta oldu 3 tanesi dollendi yani demem o ki senden daha fazla bile olusabilir denemeden bilemezsin

Cevabınız beni çok mutlu etti pek bilmiyorum bu durumları ilk denememdi bi soru daha sorabilir miyim sizin kaçıncı denemenizdi acaba asıl merak ettiğim amh 1.09 ise şimdi 6 yumurtam oluştu 3 tanesi olgundu birden amh ım örneğin 0.5 e mi düşecek nasıl oluyor bu düşüşler acaba

Benim amh ilk bakildiginda 0.54 tu 2 ay sonra bu deger 0.48 e dustu ama biz tup bebek tedavisi goruyoruz bir ayda birden fazla yumurta aliyorlar dusmesi normal ama birden dusmez zaten
Ben gecen ay ilk transferimi yaptirdim negatif cikti
Ikinci deneme icin ilaclara basladim benim dondurulmuslarim oldugu icin tekrardan yumurta toplama olmayacak bu yuzden suan sadece vitamin ve ostrojen hormonu ilaci aliyorum canim

İnşallah hayırlı haberler alırız ben çok korkuyorum çünkü sanırım psikolojik destek alacağım siz hangi ilde tedavi görüyorsunjz?

İnşallah hayırlı haberler alırız ben çok korkuyorum çünkü sanırım psikolojik destek alacağım siz hangi ilde tedavi görüyorsunjz?
Istanbuldayim ben
Ama dedigim gibi 20 kere deneyip tutturanlar var
Daha ilk denemeniz guclu olmaniz lazim ve cok ara vermeden ikinciye baslamaniz lazim..
Kendi kendinizi telkin edin ve hayati kendinize zindan etmeyin

Transfer doneminde dogal gidalarla beslenmeye calistim ama cokta dikkat ettigimi soyleyemem sen hangi ildesin

Merhaba herkese, benim de 27 nisanda transferim yapildi. 8 toplanan yumurtadan 3 tanesi sadece dollenebilecej olgunluktaydi bunlardan da 2 tanesi 3. Gune gelebildi. Ikisini de yerlestirdiler. Birisi 2. Kalite digeri ise 1.kaliteye yakinmis. Transferden once kullanmaya basladigim progestan igne ilk zamanlar goguslerde sislik agri vs yapsa da artik vucudum alisti sanirim hic etkilemiyor sanki hic igne olmuyormusum gibi. Dune kadar cok olumsuzdum,ustte kizlarin yazdiklari resmen benim iç sesimdi. Bugun biraz daha umutluyum sanki ama yine de umutla dolu da degilim. Cok da alistirmiyim kendimi sonradan cok uzulurum derken bu sefer de tamameb umitsizlige kapiliyorum hic ortam yok. Umarim hamile kalirsiniz da bana da cevap olursunuz hic belirtileri olmamis bak onlarin da diyebileyim kendime

Hosgeldin canim
Cok heyecanli bi bekleyis icerisine girdin hayirli ugurlu olsun Rabbim saglikla tutunmalarini nasip etsin insallahh aynen herkesin bunyesi farkli bende de inanilmaz degisik belirtiler vardi ama negatif cikti
Ayni benim gibi belirtiler olanlarin sonuclari da pozitif cikti ya da hic bir belirtim yok acaba tutunmadilar mi diye kendini yiyenlerin de bir cogunun pozitif cikti yani hic belli olmuyor

Benimde dün oldu transferim 3. Gün embriyosu arada kasığıma iğne batması gibi inceden bir sızı oldu çok erken ama sanki bu sefer olacak gibi hissediyorum Dileyen herkese nasip etsin
Canim yarin mi tahlil gunun sonucunu merak ediyorum

Hepimiz aynı durumdayız ben de sizin gibi bütün gün belirtisi olmayan insanlarla avunmaya çalışıyorum inşallah bir gün biz de başkalarına muylu haberi verebiliriz

Ben izmirdeyim İstanbul bu konuda daha ileri seviyede sanırım doktorum bi öneride bulunursa seninle de paylaşırım
Tesekkurler canim aynen burda birbirimizle paylasalim ki faydamiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…