3. Gün Embriyo transferi yaptiranlar burayaaa

Ben de ögretmenim transferden sonra iki gun rapor aldim ilk gunun sonunda yarin gelecek misin diye aradilar. Hayirlisi olsun insallah

Benim de transferim olacak estrafom başladım ramazan ayı geliyor için hiç rahat değil ilacın sabah akşam old zaman tutacağım da sabah öğle akşam olunca ne yapmaliyim doktora sormayı da unuttum

Ay
Aynenn kendimi olaya adapte bile edemedim. Benimde öyle herkese ayrı dert anlatıyorsun. Niye gelmediğini sinir bozucu
Bu arada sen de acibadem de yaptirmissin diger entrylerini gorunce herseyimizin ayni oldugunu farkettim embryo sayisina kadar. 2. denemeye yine orda mi devam etmeyi dusunursun? Eger oyleyse muhasebe ile ilgili olan kısım ilk denemeyle ayni mı bir bilgin var mi?

Aynı yere giderim herhalde. Gerçi eşimle daha konuşmadık. Bence aynı fiyat ama bilmiyorum . Cuma günü son bi test yapıp arıcam . Öğrenirsem yazarım

Merhaba benim de 25 inde iki tane 8 hücreli konuldu.3.gün embriyosu grubuna dahil olayım dedim.amh düşüklüğü dondurulmuşum yok umudum da çok yok nedense

Merhaba benim de 25 inde iki tane 8 hücreli konuldu.3.gün embriyosu grubuna dahil olayım dedim.amh düşüklüğü dondurulmuşum yok umudum da çok yok nedense
Benimde 25 inde 3. Gün 8 hücreli ama tek embriyo çok merak ediyorum nasıl olcak vücuttaki sinyaller ne diyo peki bende hiç belirti yok sadece göğüste sızlama o da kullandığımız ilaç etkisi sanırım allah yüzümüze baksın SEn ne zaman test yapıcaksın

Canım insan bir sinyal arıyor ama olması ya da olmamasının hiç bir açıdan anlamı yok benim birkaç semptomum var ama bunlar ilaç da olabilir gebelik de belirtisi olmayanların da gebe olma olasılığı aynı. Kendimizi boşuna yıpratıyoruz.kan testini 10. Gün yapmayı düşünüyorum.idrar yapmaya cesaret edersem 8-9 da yaparım.çok az kaldı öğrenmeye yarın 7. Gün Sen ne zaman yaptıracaksın ?

7 hucreli..keske benimde 8 olsaydı..Sanırım tutma sansım az..
Öyle deme canım allah nasip ederse her türlü olur emin ol bende neler yaşayacağımı bilmiyorum düşünmekten gözüme uyku girmiyor 5. Gün embriyoları bile tutmuyo bazen herşey allahtan

Bana 7 Mayıs ta yaptır dediler ama transfer gününü de sayarsak bugün 7. Gün yarın 8. Bende Cuma idrar mı yapsam diyorum ama negatif çıkarsa kendimi çok yıpratırım Normal de çatlatma iğnesinin 14. Günü adet olurum ben o da cumartesine geliyor eğer Cumartesi adet olmazsam pzt kan veririm yani 6 sında yoksa meraktan kriz geçiricem

Öyle deme canım allah nasip ederse her türlü olur emin ol bende neler yaşayacağımı bilmiyorum düşünmekten gözüme uyku girmiyor 5. Gün embriyoları bile tutmuyo bazen herşey allahtan
8 iyi inşallah güzel haberle dönersin.Bir aksilik olmazsa c.tesi günü histerokopiye girecem..Inşallah o mutluluğu yaşarım bende.Çok istemistim bir tık yükselsin hucresi ama olmadı. Allah büyük ona sığındım.

Transfer günü sayııyor canım.imsallah sımsıkı tutunmuştur annesine..

7 hücre ile 8 hücre arasında fark var öı ki benim ilk tüp bebeğim olduğu için hiç bileğim yok

KEndini bosuna yıpratma bir gün daha varsa 6 Mayıs’ta da çıkar zaten benim eşim ben de olayım öğrendiğinde üzülürsen sen sevinirsen de dediği için pazar yaptıracağız beklerken ölmezsem.sanıeım idrar da yapmaya başlayacağım bugün yoksa da her gün biraz daha azalır umudum kana gidene kadar birden öğrenmemiş olurum diye düşündüm

O da çok mantıklı bakalım ya ctesi adet olmazsam pzt kan vericem zaten bugün rüyamda kanamam vardı iyice psikolojim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…