Kesinlikleeee. Özel okulda öğretmenin. Çok yoğun derslerim. Topu topu 6 günlük bi iş. izin alırken bir de ne desem diye dertlendim. Herkese de söylemedim. İnsanlar çok düşüncesizce konuşuyor diye . Neyse artık yaza tatilde başlarım
Aynenn kendimi olaya adapte bile edemedim. Benimde öyle herkese ayrı dert anlatıyorsun. Niye gelmediğini sinir bozucuBen de ögretmenim transferden sonra iki gun rapor aldim ilk gunun sonunda yarin gelecek misin diye aradilar. Hayirlisi olsun insallah
Bu arada sen de acibadem de yaptirmissin diger entrylerini gorunce herseyimizin ayni oldugunu farkettim embryo sayisina kadar. 2. denemeye yine orda mi devam etmeyi dusunursun? Eger oyleyse muhasebe ile ilgili olan kısım ilk denemeyle ayni mı bir bilgin var mi?Ay
Aynenn kendimi olaya adapte bile edemedim. Benimde öyle herkese ayrı dert anlatıyorsun. Niye gelmediğini sinir bozucu
Aynı yere giderim herhalde. Gerçi eşimle daha konuşmadık. Bence aynı fiyat ama bilmiyorum . Cuma günü son bi test yapıp arıcam . Öğrenirsem yazarımBu arada sen de acibadem de yaptirmissin diger entrylerini gorunce herseyimizin ayni oldugunu farkettim embryo sayisina kadar. 2. denemeye yine orda mi devam etmeyi dusunursun? Eger oyleyse muhasebe ile ilgili olan kısım ilk denemeyle ayni mı bir bilgin var mi?
8Insallh sımsıkı tutunur.Kaç hucreli ..
İnşallah canım hepimizinInsallh sımsıkı tutunur.Kaç hucreli ..
Benimde 25 inde 3. Gün 8 hücreli ama tek embriyo çok merak ediyorum nasıl olcak vücuttaki sinyaller ne diyo peki bende hiç belirti yok sadece göğüste sızlama o da kullandığımız ilaç etkisi sanırımMerhaba benim de 25 inde iki tane 8 hücreli konuldu.3.gün embriyosu grubuna dahil olayım dedim.amh düşüklüğü dondurulmuşum yok umudum da çok yok nedense
Canım insan bir sinyal arıyor ama olması ya da olmamasının hiç bir açıdan anlamı yok benim birkaç semptomum var ama bunlar ilaç da olabilir gebelik de belirtisi olmayanların da gebe olma olasılığı aynı. Kendimizi boşuna yıpratıyoruz.kan testini 10. Gün yapmayı düşünüyorum.idrar yapmaya cesaret edersem 8-9 da yaparım.çok az kaldı öğrenmeye yarın 7. GünBenimde 25 inde 3. Gün 8 hücreli ama tek embriyo çok merak ediyorum nasıl olcak vücuttaki sinyaller ne diyo peki bende hiç belirti yok sadece göğüste sızlama o da kullandığımız ilaç etkisi sanırımallah yüzümüze baksın SEn ne zaman test yapıcaksın
7 hucreli..keske benimde 8 olsaydı..Sanırım tutma sansım az..İnşallah canım hepimizinsenin kaç hücreli bu arada
Öyle deme canım allah nasip ederse her türlü olur emin ol bende neler yaşayacağımı bilmiyorum düşünmekten gözüme uyku girmiyor 5. Gün embriyoları bile tutmuyo bazen herşey allahtan7 hucreli..keske benimde 8 olsaydı..Sanırım tutma sansım az..
Bana 7 Mayıs ta yaptır dediler ama transfer gününü de sayarsak bugün 7. Gün yarın 8. Bende Cuma idrar mı yapsam diyorum ama negatif çıkarsa kendimi çok yıpratırımCanım insan bir sinyal arıyor ama olması ya da olmamasının hiç bir açıdan anlamı yok benim birkaç semptomum var ama bunlar ilaç da olabilir gebelik de belirtisi olmayanların da gebe olma olasılığı aynı. Kendimizi boşuna yıpratıyoruz.kan testini 10. Gün yapmayı düşünüyorum.idrar yapmaya cesaret edersem 8-9 da yaparım.çok az kaldı öğrenmeye yarın 7. GünSen ne zaman yaptıracaksın ?
8 iyi inşallah güzel haberle dönersin.Bir aksilik olmazsa c.tesi günü histerokopiye girecem..Inşallah o mutluluğu yaşarım bende.Çok istemistim bir tık yükselsin hucresi ama olmadı. Allah büyük ona sığındım.Öyle deme canım allah nasip ederse her türlü olur emin ol bende neler yaşayacağımı bilmiyorum düşünmekten gözüme uyku girmiyor 5. Gün embriyoları bile tutmuyo bazen herşey allahtan
Transfer günü sayııyor canım.imsallah sımsıkı tutunmuştur annesine..Bana 7 Mayıs ta yaptır dediler ama transfer gününü de sayarsak bugün 7. Gün yarın 8. Bende Cuma idrar mı yapsam diyorum ama negatif çıkarsa kendimi çok yıpratırımNormal de çatlatma iğnesinin 14. Günü adet olurum ben o da cumartesine geliyor eğer Cumartesi adet olmazsam pzt kan veririm yani 6 sında yoksa meraktan kriz geçiricem
Canım benim amin inşallah sende bende bizim gibi bekleyen herkeste güzel haberler alırTransfer günü sayııyor canım.imsallah sımsıkı tutunmuştur annesine..
8 iyi inşallah güzel haberle dönersin.Bir aksilik olmazsa c.tesi günü histerokopiye girecem..Inşallah o mutluluğu yaşarım bende.Çok istemistim bir tık yükselsin hucresi ama olmadı. Allah büyük ona sığındım.
KEndini bosuna yıpratma bir gün daha varsa 6 Mayıs’ta da çıkar zaten benim eşim ben de olayım öğrendiğinde üzülürsen sen sevinirsen de dediği için pazar yaptıracağız beklerken ölmezsem.sanıeım idrar da yapmaya başlayacağım bugün yoksa da her gün biraz daha azalır umudum kana gidene kadar birden öğrenmemiş olurum diye düşündümBana 7 Mayıs ta yaptır dediler ama transfer gününü de sayarsak bugün 7. Gün yarın 8. Bende Cuma idrar mı yapsam diyorum ama negatif çıkarsa kendimi çok yıpratırım ☹ Normal de çatlatma iğnesinin 14. Günü adet olurum ben o da cumartesine geliyor eğer Cumartesi adet olmazsam pzt kan veririm yani 6 sında yoksa meraktan kriz geçiricem
O da çok mantıklı bakalım ya ctesi adet olmazsam pzt kan vericem zaten bugün rüyamda kanamam vardı iyice psikolojim bozulduKEndini bosuna yıpratma bir gün daha varsa 6 Mayıs’ta da çıkar zaten benim eşim ben de olayım öğrendiğinde üzülürsen sen sevinirsen de dediği için pazar yaptıracağız beklerken ölmezsem.sanıeım idrar da yapmaya başlayacağım bugün yoksa da her gün biraz daha azalır umudum kana gidene kadar birden öğrenmemiş olurum diye düşündüm
Merhaba canim hic oyle dusunup kendini strese sokma 7 kere transfer oldum 7 side 8 hucreliydi ama malesef sonuclar hep husran oldu oyuzden cok ta takilma rabbim ol dediyse olucak zaten7 hucreli..keske benimde 8 olsaydı..Sanırım tutma sansım az..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?