3. Gün Embriyo transferi yaptiranlar burayaaa

Transfer tarihimiz aynı benim de 27 sinde transferim oldu . Bugün 5. Günümüz

Bende hic bir sey yok. Raporluydum ise gitmedim iki gün bu gun ilk gunumdu herkes gecmis olsun hastaymissin dedikce kendimi gercekten hasta hissettim halim takatim yok bugun :)

Ben evdeyim zaten . Sürekli yapmaktan sıkıldım . Çalışmak iyi olmuştur senin için de işin ağır değilse . Senin kaçıncı gün embriyosu

Kızlar bugün 9. Gün ama sanki adet olacakmışım gibi sancılarım olmaya başladı gece hiç uyumadım gidip test mi alsam diyorum sonra negatif çıkarsa üzülür müyüm diyorum sizce napiyim kafaya takma diceksiniz ama gerçekten 3 gündür görmediğim rüya kalmadı. Asıl sormak istediğim şey şu bazı yerlerde kullandığımız ilaçlardan dolayı ilaçları kesmeden adet olmazmışız ( ben clexane estrofem ve crinone kullanıyorum ) bazı yerlerde de test günü gelmeden ilaçları kesmeden adet oldukları söyleniyor hangisine inanıcam

Aynen bende senin gibiyim adet zamanım geldi akintim arttı. Sabaha kadar da rüya gördüm durdum . Benim 6. Günüm test yapsam çıkmaz diye düşünüyorum. Senin çıka bilir . Kaçıncıgün embriyosu

Aynen bende senin gibiyim adet zamanım geldi akintim arttı. Sabaha kadar da rüya gördüm durdum . Benim 6. Günüm test yapsam çıkmaz diye düşünüyorum. Senin çıka bilir . Kaçıncıgün embriyosu
3. Gün embriyosu canım daha tam anlamıyla akıntım başlamadı da bugün transferi de sayarsak 9. Günüm sanki adet olacakmışım gibi karnım belim ağrıyo gibi tam ağrımıyo da az az sinyal veriyo napsam bilmiyorum bugün çatlatma iğnesinin 14. Günü adet olucam sanırım

Benim sadece akıntı var. Oğlum da da adet belirtilerim hep olmuştu ama olmadım adet korkma stres yapma hamileyim diye düşün

3.gün canım . Az önce test yaptım negatif
Canim transfer gunu sayilmiyor yani sen 8.gundesin ayrica bendede kasik agrisi sisme bel agrisi gaz ve asiri mide yanmasi oluyordu hepsini trans sonrasi yaşadım sonuc negatif cikti ilaclarin yan etkisiymis ama burda cok okudum ayni agrilari cekip pozitif sonuc alan bu yuzden cok onemseme belli olmuyor ve idrar icin cok erken senin icin kalbini ferah tut ins guzel sonuc alacaksin

Benim bugün 6. Günüm canım . Uzulmedim zaten çıkmayacağını biliyordum hayırlısı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…