3. Gün Embriyo transferi yaptiranlar burayaaa

Ilaclari bilemicem de benim gençliğinde böyle ağrılarla başladı adetli gibisin sanki ama birşey yok ve ben 2 gun ağrı yaşadım dedim böyle agriyo sa vardır yap test su dandik gebelik testinden yaptım 8ci gün pozitif ti

Ay ne güzel Bende yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama yarın 10. Gün aslında varsa çıkar ama cesaret edemiyorum sizden biraz gaz alsam yarın kesin sabah soluğu eczanede alırım

Ay ne güzel Bende yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama yarın 10. Gün aslında varsa çıkar ama cesaret edemiyorum sizden biraz gaz alsam yarın kesin sabah soluğu eczanede alırım
gaz vermek gibi olmasın da 3 gün kasik sancısı çektim adetim geliyor diye sonra baktım 1 hafta var gelmedide bisey sobra negatif ciksada inmicem kendimi yapayim ne kaybetmek zaten nasip olacaksa illa pozitifi goruceksin dedim ve yaptım çok silikti ondan sonraki 4 testimde silikti ins seninde öyle olur

Ay inşallah canm ya Benim de sancım tam sancı da değil ama normal de değilim akıntım yok mesela hatta bazen böyle bişey kayıp gidiyo gibi hissediyorum hey diyorum tamam hasta oldum bakıyorum hiç bişey yok hatta kupkuru bugün çatlatma iğnesinin 14. Günü bundan önce 4 aşılama da hep çatlatma iğnesinin 14.günü adet olurdum herhalde kullandığım ilaçlardan olmadım henüz inşallah da olmam tabi amin bi de göğüslerim çok hassas o da öuhtemelen aldığım östrojen hormonlarından bi de inanılmaz uykum geliyo o da ilaçlardan ay gına geldi he ne zormuş beklemek arkadaş

Ara ara kaşıklarıma iğne batması oluyo ama beş saniye falan sürüp geçiyo bi de dünden beri inanılmaz ayaklarım üşüyor sivilce de çıktı başım da ağrıdı bunlar normal de bende hep adet belirtiler

Sürekli devam eden bir kaşık ağrısı olmaz hamilelikte ara ara gelir kısa sürer umutlandirmak istemem seni ama benziyor benim hissettiklerime umarım güzel sonuç alırsın ne zman test günü

Sürekli devam eden bir kaşık ağrısı olmaz hamilelikte ara ara gelir kısa sürer umutlandirmak istemem seni ama benziyor benim hissettiklerime umarım güzel sonuç alırsın ne zman test günü
Aynen ara ara geliyo beş saniye falan sürüyo bazen sağa giriyo bazen sola ama ay inşallah allahım 7 Mayıs Salı günü yap dediler ama ben pzt mi yapsam diyorum o zamana kadar adet olmazsam tabi

Aynen ara ara geliyo beş saniye falan sürüyo bazen sağa giriyo bazen sola ama ay inşallah allahım 7 Mayıs Salı günü yap dediler ama ben pzt mi yapsam diyorum o zamana kadar adet olmazsam tabi
Çok hayal kırıklığı yaşatmak istemem kesinde diyemem ama idrarda negatif görmek seni uzmicekse deneyebilirsin ben 8 9 10 11 ci günlerde yaptım idrar

Çok hayal kırıklığı yaşatmak istemem kesinde diyemem ama idrarda negatif görmek seni uzmicekse deneyebilirsin ben 8 9 10 11 ci günlerde yaptım idrar
Ya düşünüyorum negatif olursa naparım cok üzülür müyüm diye emin olamıyorum üzülürüm muhtemelen o yüzden idrarda denemek istemiyorum eğer adet olmazsam pzt ya da Salı kan veririm en iyisi en azından kesin öğrenmiş olurum

Kendini nasıl mutlu hissedersen öyle yap hamileyim hamileyim diye pozitif yükleme yap

Bence tam gununde yap canim
Bende erken yaptim negatif cikti gunume kadar degisirmi yukselirmi ilaclari biraksammi diye diye 2kat stres oldum

Bence tam gununde yap canim
Bende erken yaptim negatif cikti gunume kadar degisirmi yukselirmi ilaclari biraksammi diye diye 2kat stres oldum
Aynen bende bugün buna karar verdim dün günümdü adet olcam sanıyordum da galiba kullandığım ilaçlardan dolayı olmadım en iyisi TEst günümü beklemek

Aynen bende bugün buna karar verdim dün günümdü adet olcam sanıyordum da galiba kullandığım ilaçlardan dolayı olmadım en iyisi TEst günümü beklemek
Evet canim ilaclari birakmadan adet olunmuyo zaten bende biraktim 3 gun sonra oldum
Ama insallah sen hamilesindir Rabbim guzel haberler versin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…