- 3 Mayıs 2019
- 77
- 79
- 8
- 32
Yeni daha bu gün 16 inci gün haftaya persembe kese icin kontrole gidecemAy inşallah canım ya heyecanla bekliyorum bakalım kaç haftalık senin
İnşallah keseyi de kalp atışını da sağlıkla görür duyarsınYeni daha bu gün 16 inci gün haftaya persembe kese icin kontrole gidecem
Bülent tıraş . Tekrar denememi nerede yapıcam bilemiyorumAyy cok üzüldüm hangi doktorda yaptnz ben cok hastane gezdim cok doktor tandm son olarak zeki akkum o inanilmaz bi doktor
Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese sanada bu guzel duyguyu tatdirsinİnşallah keseyi de kalp atışını da sağlıkla görür duyarsın
AminTeşekkür ederim rabbim isteyen herkese sanada bu guzel duyguyu tatdirsin
Ilaclari bilemicem de benim gençliğinde böyle ağrılarla başladı adetli gibisin sanki ama birşey yok ve ben 2 gun ağrı yaşadım dedim böyle agriyo sa vardır yap test su dandik gebelik testinden yaptım 8ci gün pozitif tiKızlar bugün 9. Gün ama sanki adet olacakmışım gibi sancılarım olmaya başladı gece hiç uyumadım gidip test mi alsam diyorum sonra negatif çıkarsa üzülür müyüm diyorum sizce napiyim kafaya takma diceksiniz ama gerçekten 3 gündür görmediğim rüya kalmadı. Asıl sormak istediğim şey şu bazı yerlerde kullandığımız ilaçlardan dolayı ilaçları kesmeden adet olmazmışız ( ben clexane estrofem ve crinone kullanıyorum ) bazı yerlerde de test günü gelmeden ilaçları kesmeden adet oldukları söyleniyor hangisine inanıcam
Ay ne güzelIlaclari bilemicem de benim gençliğinde böyle ağrılarla başladı adetli gibisin sanki ama birşey yok ve ben 2 gun ağrı yaşadım dedim böyle agriyo sa vardır yap test su dandik gebelik testinden yaptım 8ci gün pozitif ti
Ay ne güzelBende yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama yarın 10. Gün aslında varsa çıkar ama cesaret edemiyorum sizden biraz gaz alsam yarın kesin sabah soluğu eczanede alırım
Ay inşallah canm yagaz vermek gibi olmasın da 3 gün kasik sancısı çektim adetim geliyor diye sonra baktım 1 hafta var gelmedide bisey sobra negatif ciksada inmicem kendimi yapayim ne kaybetmek zaten nasip olacaksa illa pozitifi goruceksin dedim ve yaptım çok silikti ondan sonraki 4 testimde silikti ins seninde öyle olur
Sürekli devam eden bir kaşık ağrısı olmaz hamilelikte ara ara gelir kısa sürer umutlandirmak istemem seni ama benziyor benim hissettiklerime umarım güzel sonuç alırsın ne zman test günüAy inşallah canm yaBenim de sancım tam sancı da değil ama normal de değilim akıntım yok mesela hatta bazen böyle bişey kayıp gidiyo gibi hissediyorum hey diyorum tamam hasta oldum bakıyorum hiç bişey yok hatta kupkuru bugün çatlatma iğnesinin 14. Günü bundan önce 4 aşılama da hep çatlatma iğnesinin 14.günü adet olurdum herhalde kullandığım ilaçlardan olmadım henüz inşallah da olmam tabi amin bi de göğüslerim çok hassas o da öuhtemelen aldığım östrojen hormonlarından bi de inanılmaz uykum geliyo o da ilaçlardan ay gına geldi he ne zormuş beklemek arkadaş
Aynen ara ara geliyo beş saniye falan sürüyo bazen sağa giriyo bazen sola ama ay inşallah allahımSürekli devam eden bir kaşık ağrısı olmaz hamilelikte ara ara gelir kısa sürer umutlandirmak istemem seni ama benziyor benim hissettiklerime umarım güzel sonuç alırsın ne zman test günü
Çok hayal kırıklığı yaşatmak istemem kesinde diyemem ama idrarda negatif görmek seni uzmicekse deneyebilirsin ben 8 9 10 11 ci günlerde yaptım idrarAynen ara ara geliyo beş saniye falan sürüyo bazen sağa giriyo bazen sola ama ay inşallah allahım7 Mayıs Salı günü yap dediler ama ben pzt mi yapsam diyorum o zamana kadar adet olmazsam tabi
Ya düşünüyorum negatif olursa naparım cok üzülür müyüm diye emin olamıyorum üzülürüm muhtemelen o yüzden idrarda denemek istemiyorum eğer adet olmazsam pzt ya da Salı kan veririm en iyisi en azından kesin öğrenmiş olurumÇok hayal kırıklığı yaşatmak istemem kesinde diyemem ama idrarda negatif görmek seni uzmicekse deneyebilirsin ben 8 9 10 11 ci günlerde yaptım idrar
Kendini nasıl mutlu hissedersen öyle yap hamileyim hamileyim diye pozitif yükleme yapYa düşünüyorum negatif olursa naparım cok üzülür müyüm diye emin olamıyorum üzülürüm muhtemelen o yüzden idrarda denemek istemiyorum eğer adet olmazsam pzt ya da Salı kan veririm en iyisi en azından kesin öğrenmiş olurum
Kendini nasıl mutlu hissedersen öyle yap hamileyim hamileyim diye pozitif yükleme yap
Amin canim aminİnşallah
Bence tam gununde yap canimAynen ara ara geliyo beş saniye falan sürüyo bazen sağa giriyo bazen sola ama ay inşallah allahım7 Mayıs Salı günü yap dediler ama ben pzt mi yapsam diyorum o zamana kadar adet olmazsam tabi
Aynen bende bugün buna karar verdim dün günümdü adet olcam sanıyordum da galiba kullandığım ilaçlardan dolayı olmadım en iyisi TEst günümü beklemekBence tam gununde yap canim
Bende erken yaptim negatif cikti gunume kadar degisirmi yukselirmi ilaclari biraksammi diye diye 2kat stres oldum
Evet canim ilaclari birakmadan adet olunmuyo zaten bende biraktim 3 gun sonra oldumAynen bende bugün buna karar verdim dün günümdü adet olcam sanıyordum da galiba kullandığım ilaçlardan dolayı olmadım en iyisi TEst günümü beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?