- 22 Ocak 2024
- 187
- 33
- 18
- 29
- Konu Sahibi Mucizem gelecek
-
Erken gebelik testi denediniz mi? Varsa biraz daha belirgin çıkacaktır.Merhaba 3. Gün embriyosu 5 hücreli transfer oldum 29 Ekim 18:30 da transfer +10 . Gündeyim sabah çok silik çizgi gördüm kaset testte böyle olup silik çizgi gören var mı yarın test günüm lütfen cevap verir misiniz
Ben çizgiyi gördüm. Bence varYani böyle duruyor ama fotoğraftan bellide olmuyor 3. Gün embriyosu kaset testte görülmez mi
İnşallah allahım nasip etsinBen çizgiyi gördüm. Bence var
Ben cizgi görüyorum insallah var gibi duruyorYani böyle duruyor ama fotoğraftan bellide olmuyor 3. Gün embriyosu kaset testte görülmez mi
İnşallah Allah razı olsun çok mutlu oldumBen cizgi görüyorum insallah var gibi duruyor
Anne rahmi laboratuvardan çok daha elverişli diyorlar her zaman. Sizin için dua edecegim. Umarım kanda da pozitif goruceksini. Allah’ im yüzünüze gülsünİnşallah allahım nasip etsinbenim bu 3. Denemem ilk defa embriyo oluştu ilerlemesi yavaşladı diyip 3. Gün hemen çağırıp taze transfer yaptılar anne karnınızda daha çabuk toparlar dediler başına böyle gelen var mı
Allah razı olsun sizdenAnne rahmi laboratuvardan çok daha elverişli diyorlar her zaman. Sizin için dua edecegim. Umarım kanda da pozitif goruceksini. Allah’ im yüzünüze gülsün
Evet 8.günde çok silik görmüştüm3. Gün transfer olup çok silik çizgi gören var mı kaset testte merak ediyorum birde benim gibi 5 hücreli
Kaç hücreliydi benim ki pozitif mi bilmiyorumEvet 8.günde çok silik görmüştüm
Kaset testmiydi erken gebelik testi miydiEvet 8.günde çok silik görmüştüm
Kaset test ile yaptım 2.günde 5 ve 6 hücrelilerdi canım 3.günde kaç olduğunu sormadım ben lekelendim ertesi sabahına yaptımKaset testmiydi erken gebelik testi miydi
Yok tek tuttu canım elhamdülillah2 embiryoda tuttu mu maşallah
Oh maşallah erken görmüşsün kaset teste 5. Gün embriyosu 11. Günde silik görenler varYok tek tuttu canım elhamdülillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?