- 27 Mart 2020
- 479
- 465
- 53
- 27
- Konu Sahibi Birumutiste
-
Çok şükür canım. Bugün kan Sonucumu aldım şuan hastanedeyim yine serum aldım. Bide kalp atışında takıcam. Ay inan bir dünya masraf oldu. Sende ne var ne yokBende iyiyim tşk ederim .durumunu merak ettim bi sorayım dedim
Bende perşembe gümü kontrole gidecem allah kısmet ederse.masraflı ama olsun değerÇok şükür canım. Bugün kan Sonucumu aldım şuan hastanedeyim yine serum aldım. Bide kalp atışında takıcam. Ay inan bir dünya masraf oldu. Sende ne var ne yok
Kesinlikle öyle hayırlısı olsun inşallah.Bende perşembe gümü kontrole gidecem allah kısmet ederse.masraflı ama olsun değer
Kam testinde hiç bir hareket yoktu zaten ertesi gün regli de olmuştum maalesef kısmet değilmiş
Çok bişey söylemedi zaten biraz da deneye deneye ulaşıyorlar sonuca :) farklı bir protokolle devam edelim dedi 3 kere yumurta toplayıp sonrasında dondurup öyle transfer edelim dedi ama ben onu yaosna kadar 3 kere tüp bebek denemeyi tercih ederim :) o yüzden şiödi 2. Tüp bebek denememi nova artta yapıyorum.Doktor neden olmadığına daire bişey dedi mi?
Anlıyorum sizi tetkilerinizin tam olduğunu bilmiyordum,bazı doktorlar birşey istemeden direk yapıyor ondan dedim, benim bi sürü nedenim var ama tam bir neden belirtmedi doktorum, genetik olarabilir dedi, endometrisoz olabilir, tutunma sorunu olabilir gibi.Sebepsiz infertilede zaten bütün tetkikler yapılıyor çünkü ortada şu an ki tıbbı yöntemlerle tespit edilen bir sıkıntı bulunamadığı için adı sebebpsiz infertilite zaten. Bütün tetkiklere rağmen sorunun kaynağı bulunamıyorsa deneye deneye sonuca ulaşıyor zaten. Sandığınız gibi kör bi yöntem değil yani
İnanın hepsi farklı farklı şeyler söylüyor çok fazla dr değiştirmek de kafa karıştıyor. Kuzenim de tüp bebek uzmanı farklı bi şehirde. Ben telefonla hep onun desteğini alıyorum. Nereye gidersen git yöntem aynı bu bir ekip işi iyi bir dr iyi bir embriyolog ve iyi bir labratuvar biraradaysa kendini onların eline bırak kimse kuş kondurmuyır hepimiz aynı tedaviyi yerlerini değiştirerek uyguluyoruz. Birinde olmazsa birinde tutuyor dedi. Aynı şeyleri hacetteoedeki drlar dan da duydum dünyanın her yerinde başarı oranı belli nereye giderseniz gidin benzer tedaviyi uygulayacaklar yeterki dürüt drlar bulun demişlerdiAnlıyorum sizi tetkilerinizin tam olduğunu bilmiyordum,bazı doktorlar birşey istemeden direk yapıyor ondan dedim, benim bi sürü nedenim var ama tam bir neden belirtmedi doktorum, genetik olarabilir dedi, endometrisoz olabilir, tutunma sorunu olabilir gibi.
Ben doktorumdan memnunum aslında ama ilaç fiyatları , toplama,dondurma, transfer parası için 2.ye can kalmadı, devlette 3 kez hakkım var, yaşım 39 , 40 olmadan denemek istiyorum.İnanın hepsi farklı farklı şeyler söylüyor çok fazla dr değiştirmek de kafa karıştıyor. Kuzenim de tüp bebek uzmanı farklı bi şehirde. Ben telefonla hep onun desteğini alıyorum. Nereye gidersen git yöntem aynı bu bir ekip işi iyi bir dr iyi bir embriyolog ve iyi bir labratuvar biraradaysa kendini onların eline bırak kimse kuş kondurmuyır hepimiz aynı tedaviyi yerlerini değiştirerek uyguluyoruz. Birinde olmazsa birinde tutuyor dedi. Aynı şeyleri hacetteoedeki drlar dan da duydum dünyanın her yerinde başarı oranı belli nereye giderseniz gidin benzer tedaviyi uygulayacaklar yeterki dürüt drlar bulun demişlerdi
Evet maalesef zorluyor özel. Evet izmirde devlet hastanesindeBen doktorumdan memnunum aslında ama ilaç fiyatları , toplama,dondurma, transfer parası için 2.ye can kalmadı, devlette 3 kez hakkım var, yaşım 39 , 40 olmadan denemek istiyorum.
Kuzeniniz devlette mi?
Canım merhaba nasılsın bebişin kalp atışlarını duydun mu sen. Ben daha muane bile olmadım ayın 13 ünde olucam am korkuyorum sanki Allah büyük.Bende perşembe gümü kontrole gidecem allah kısmet ederse.masraflı ama olsun değer
Merhaba canım ;daha keseyi gördük.kalp atşı için on gün sonra hoca randevu verdi .şuan duyulurmukiCanım merhaba nasılsın bebişin kalp atışlarını duydun mu sen. Ben daha muane bile olmadım ayın 13 ünde olucam am korkuyorum sanki Allah büyük.
Canım inan ben daha muane olup keseyi bile görmedim çokta merak ediyorum açıkçası çarşamba günü muaneye gel dedi çok korkuyorum inşllah görürüz keseyiMerhaba canım ;daha keseyi gördük.kalp atşı için on gün sonra hoca randevu verdi .şuan duyulurmuki
Canım inan ben daha muane olup keseyi bile görmedim çokta merak ediyorum açıkçası çarşamba günü muaneye gel dedi çok korkuyorum inşllah görürüz keseyi
Hayırlısıyla şu stresli günleri atlatırız inşallah ..benim çok fazla kasık ağrım vardı .iki gündür geçti .sende oldumu böyle bişey .bende bundan dolayı korktum birazCanım inan ben daha muane olup keseyi bile görmedim çokta merak ediyorum açıkçası çarşamba günü muaneye gel dedi çok korkuyorum inşllah görürüz keseyi
Bende de az önce oldu canım korktum bi an geldim uzandım hemen. Böyle pıt pıt ağrı oldu. İnşallah atlatırız gerçekten çok zor insan korkuyo ne yazıkki. Allah yardımcımız olsun inşallah.Hayırlısıyla şu stresli günleri atlatırız inşallah ..benim çok fazla kasık ağrım vardı .iki gündür geçti .sende oldumu böyle bişey .bende bundan dolayı korktum biraz
Canım nasılsın .duydunmu kalp atışlarınıCanım merhaba nasılsın bebişin kalp atışlarını duydun mu sen. Ben daha muane bile olmadım ayın 13 ünde olucam am korkuyorum sanki Allah büyük.
İyi akşamlar canım yok daha duyamadık keseyi gördük pazartesi günü 5 haftalık şuan. Ya bişey sorcam benim göğüslerimin ağrısı geçti bu normal mi sence kasık ağrım da yok.Canım nasılsın .duydunmu kalp atışlarını
Bende daha duymadım .çarşamba günü gidecem .bende sana aynısını dicektim .göğüslerde hassayet gitti.bide benimde kasık ağrılarım yok artık .netten baktım hormonal adaptasyon diye yazıyor ama korkuyorum bende inanİyi akşamlar canım yok daha duyamadık keseyi gördük pazartesi günü 5 haftalık şuan. Ya bişey sorcam benim göğüslerimin ağrısı geçti bu normal mi sence kasık ağrım da yok.
Sen duydun mu kalp atışını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?