3. Gün embriyosu 8 hücreli tüp bebek yaptıranlar bakar mısınız🌸

Doktor neden olmadığına daire bişey dedi mi?
Çok bişey söylemedi zaten biraz da deneye deneye ulaşıyorlar sonuca :) farklı bir protokolle devam edelim dedi 3 kere yumurta toplayıp sonrasında dondurup öyle transfer edelim dedi ama ben onu yaosna kadar 3 kere tüp bebek denemeyi tercih ederim :) o yüzden şiödi 2. Tüp bebek denememi nova artta yapıyorum.

3 kez yumurta toplarken ilaçlar aynı devam ediyor ve donduruluyor, tutmadığında sadece transfer okursunuz sil baştan başlamazsınız. Bazı tetkikler eksik yapılmış olabilir. Deneye deneye çok kör bi yöntem bu zamanda.

Sebepsiz infertilede zaten bütün tetkikler yapılıyor çünkü ortada şu an ki tıbbı yöntemlerle tespit edilen bir sıkıntı bulunamadığı için adı sebebpsiz infertilite zaten. Bütün tetkiklere rağmen sorunun kaynağı bulunamıyorsa deneye deneye sonuca ulaşıyor zaten. Sandığınız gibi kör bi yöntem değil yani

Anlıyorum sizi tetkilerinizin tam olduğunu bilmiyordum,bazı doktorlar birşey istemeden direk yapıyor ondan dedim, benim bi sürü nedenim var ama tam bir neden belirtmedi doktorum, genetik olarabilir dedi, endometrisoz olabilir, tutunma sorunu olabilir gibi.

İnanın hepsi farklı farklı şeyler söylüyor çok fazla dr değiştirmek de kafa karıştıyor. Kuzenim de tüp bebek uzmanı farklı bi şehirde. Ben telefonla hep onun desteğini alıyorum. Nereye gidersen git yöntem aynı bu bir ekip işi iyi bir dr iyi bir embriyolog ve iyi bir labratuvar biraradaysa kendini onların eline bırak kimse kuş kondurmuyır hepimiz aynı tedaviyi yerlerini değiştirerek uyguluyoruz. Birinde olmazsa birinde tutuyor dedi. Aynı şeyleri hacetteoedeki drlar dan da duydum dünyanın her yerinde başarı oranı belli nereye giderseniz gidin benzer tedaviyi uygulayacaklar yeterki dürüt drlar bulun demişlerdi

Ben doktorumdan memnunum aslında ama ilaç fiyatları , toplama,dondurma, transfer parası için 2.ye can kalmadı, devlette 3 kez hakkım var, yaşım 39 , 40 olmadan denemek istiyorum.
Kuzeniniz devlette mi?

Merhaba benim de 3.gün embriyosu 9 hücreli ilk denemem benimde transferden sonda Kİ 8.günüm 6.ve 7.günde bariz kaşık ağrılarım ve batmalarım oldu bugün hiçbir şeyim yok 12 sinde test vericem 7.gün ağrım olunca erken gebelik testi yaptım bişey çıkmadı nasip Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Ben doktorumdan memnunum aslında ama ilaç fiyatları , toplama,dondurma, transfer parası için 2.ye can kalmadı, devlette 3 kez hakkım var, yaşım 39 , 40 olmadan denemek istiyorum.
Kuzeniniz devlette mi?
Evet maalesef zorluyor özel. Evet izmirde devlet hastanesinde

Merhaba canım ;daha keseyi gördük.kalp atşı için on gün sonra hoca randevu verdi .şuan duyulurmuki
Canım inan ben daha muane olup keseyi bile görmedim çokta merak ediyorum açıkçası çarşamba günü muaneye gel dedi çok korkuyorum inşllah görürüz keseyi

Canım inan ben daha muane olup keseyi bile görmedim çokta merak ediyorum açıkçası çarşamba günü muaneye gel dedi çok korkuyorum inşllah görürüz keseyi
Hayırlısıyla şu stresli günleri atlatırız inşallah ..benim çok fazla kasık ağrım vardı .iki gündür geçti .sende oldumu böyle bişey .bende bundan dolayı korktum biraz

Hayırlısıyla şu stresli günleri atlatırız inşallah ..benim çok fazla kasık ağrım vardı .iki gündür geçti .sende oldumu böyle bişey .bende bundan dolayı korktum biraz
Bende de az önce oldu canım korktum bi an geldim uzandım hemen. Böyle pıt pıt ağrı oldu. İnşallah atlatırız gerçekten çok zor insan korkuyo ne yazıkki. Allah yardımcımız olsun inşallah.
Bide çok hastayım boğazım ağrıyo geceleri sürekli terliyorum. Gebeliğin ilk zamanlarında enfeksiyon kapılıyomuş hemen. Yutkunamıyorum bile sabahları özellikle. Miğde bulamadım falanda yok

Canım nasılsın .duydunmu kalp atışlarını
İyi akşamlar canım yok daha duyamadık keseyi gördük pazartesi günü 5 haftalık şuan. Ya bişey sorcam benim göğüslerimin ağrısı geçti bu normal mi sence kasık ağrım da yok.
Sen duydun mu kalp atışını.

Bende daha duymadım .çarşamba günü gidecem .bende sana aynısını dicektim .göğüslerde hassayet gitti.bide benimde kasık ağrılarım yok artık .netten baktım hormonal adaptasyon diye yazıyor ama korkuyorum bende inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…