- 27 Mart 2020
- 479
- 465
- 53
- 27
- Konu Sahibi Birumutiste
-
İnşallh fazlasıyla katlanırda ikiz falan olur benimki imkansız çünkü tek yumurta bari senin ikiz olsunTez zamanda başına inşallah dualarımdasın.doktorum üç gğn sonra tekrar test yapalım dedi .
Hayırlısıyla inşallah ,senin sonucunuda dört gözle bekliyorumİnşallh fazlasıyla katlanırda ikiz falan olur benimki imkansız çünkü tek yumurta bari senin ikiz olsun
Bakalım neler olucak ama çıkmaz sanki çünkü belli adet olucam gibiHayırlısıyla inşallah ,senin sonucunuda dört gözle bekliyorum
Bende de bugün lekelenme gibi kanamam oldu .Bakalım neler olucak ama çıkmaz sanki çünkü belli adet olucam gibiolsa bi mucize olur hemde büyük bir mucize
Hiç sıkma canını yerleşme kanaması o zaten hamile olduğun kesinleşti. Benim arkadaşımda da oldu o lekelenmeler. Çok normal yani.Bende de bugün lekelenme gibi kanamam oldu .ine başlattı hoca bakalım artık
GerçektenmiHiç sıkma canını yerleşme kanaması o zaten hamile olduğun kesinleşti. Benim arkadaşımda da oldu o lekelenmeler. Çok normal yani.
Tabi kide öyle bebiş yerleşirken birçok insanda lekelenme oluyo çok normal yani. Hatta bazı insanlar tra seferden sonra neden leke olmadım acaba tutmadı mı diyolar. Yani çok normal ve beklendik bişeyGerçektenmi
Saol canım inşallah öyledirTabi kide öyle bebiş yerleşirken birçok insanda lekelenme oluyo çok normal yani. Hatta bazı insanlar tra seferden sonra neden leke olmadım acaba tutmadı mı diyolar. Yani çok normal ve beklendik bişey
Tabiki öyle hiç şüphen olmasın. Bende şuan negatif olacağından çok korkuyorum inan. En azından çok şükür ki seninki belliSaol canım inşallah öyledir
İnşallh fazlasıyla katlanırda ikiz falan olur benimki imkansız çünkü tek yumurta bari senin ikiz olsunağrı olarak son zamanda bacaklarında ve belinde ağrı var mıydı benim şuan varda normal mi kasık bel bacak ağrısı sence. Cumaya kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum. Çokta korkuyorum
İnşallh fazlasıyla katlanırda ikiz falan olur benimki imkansız çünkü tek yumurta bari senin ikiz olsunağrı olarak son zamanda bacaklarında ve belinde ağrı var mıydı benim şuan varda normal mi kasık bel bacak ağrısı sence. Cumaya kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum. Çokta korkuyorum
Allahım inşallah çok istiyorum. Umarım seninki ikiye katlanır benimde sonucum güzel gelir çok dua ediyorum Allah büyükBende de 9. Günden itibaren kasık ağrısı başladı .bugün 13 . Günümdü dahada arttı.bence korkma kafanı dağıtmaya çalış .kitap falan oku .benimde ikinci testim cuma günü.inşallah cuma günü birbirimize güzel haberler veririz allahın izniyle
Canım kan verdin mi sen. Ben çok korkuyorum başım ağrıyo gece hiç uyuyamadım korkudanBende de 9. Günden itibaren kasık ağrısı başladı .bugün 13 . Günümdü dahada arttı.bence korkma kafanı dağıtmaya çalış .kitap falan oku .benimde ikinci testim cuma günü.inşallah cuma günü birbirimize güzel haberler veririz allahın izniyle
Hiç korkma bencr e pozitifsin belirtilerin benimle aynı .ben verdim çok şükür hcg artmış .senin güZel haberlerini bekliyorumCanım kan verdin mi sen. Ben çok korkuyorum başım ağrıyo gece hiç uyuyamadım korkudan
Canım kan verdin mi sen. Ben çok korkuyorum başım ağrıyo gece hiç uyuyamadım korkudan
Canım çok şükür rabbime bin şükür pozitif.Canim sonucun ne oldu ? İnşallah pozitifsindir
Ayyy çok sevindim hadi gözün aydın canım benim yaaCanım çok şükür rabbime bin şükür pozitif.
Sevgi cim hamdolsun ki pozitif. Rabbim evlatlarımızı kucağımıza almyı nasip eder inşallahHiç korkma bencr e pozitifsin belirtilerin benimle aynı .ben verdim çok şükür hcg artmış .senin güZel haberlerini bekliyorum
Sağol canım benim Allah razı olsun. Bugün 15. Gün değerim 230 dedi doktorumAyyy çok sevindim hadi gözün aydın canım benim yaasağlıkla ilerlesin inşallah değerin kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?