• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün embriyosu tutunanlar yazarsa sevinirim. ♥️

Benim amh düşük ilk denememdi 6 yumurta toplandı 3 tanesi olgundu üçü de döllendi bir tanesini 3.gün dondurdular diğer ikisi 5.günü göremedi. Böyle olunca 3.gün embriyosu niye tutunsun diye düşünmeye başladım. O da diğerleri ile aynı kaderi yaşayacak gibi hissettim. Çok üzüldüm, çok yıkıldım ama elimizden gelen ne var ki. Rabbim hepimizin evlat hasretini dindirsin, isteyen kim varsa kolaylıkla hamile kalsın inşallah 🙏🏼

Benim amh düşük ilk denememdi 6 yumurta toplandı 3 tanesi olgundu üçü de döllendi bir tanesini 3.gün dondurdular diğer ikisi 5.günü göremedi. Böyle olunca 3.gün embriyosu niye tutunsun diye düşünmeye başladım. O da diğerleri ile aynı kaderi yaşayacak gibi hissettim. Çok üzüldüm, çok yıkıldım ama elimizden gelen ne var ki. Rabbim hepimizin evlat hasretini dindirsin, isteyen kim varsa kolaylıkla hamile kalsın inşallah 🙏🏼
Amin

Donmuş embriyonun olması harika. Benim 6 kez denemiş bir yakınım vardı asla embriyo elde edemiyorlardı sonuncu denemede 1 tane elde ettiler ve tuttu seneler sürdü ama kavuştu çok şükür ya tutmazsa diye mahvoluyordu çünkü ilk kez embriyo oluşmuştu bırak yedeği.. inşallah seninde ilkte tutunur 🤲🏻❤️
Sonuç 1.3 galiba negatif

Eklentiler

• IMG_1684.webp
    IMG_1684.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 14
Sonuç 1.3 galiba negatif
O kadar erken test verdin ki ben doktoruma hangi gün verdiğimi söylediğimde şok olmuştu ve kızmıştı insanların 11. 12. Günde bazen küçücük değerleri çıkıyor. Lütfen biraz daha sabreder misin canını sıkma hiç

Sonunda beklenen gün geldi ve 4 yumurtadan 3 u olmuş 1 tane kalmış 3. Gün yani aynı gün transfer dediler çok üzüldüm 5 bekliyordum yaşım 39 yazarsaniz çok mutlu olurum
Benim 5. Gün embriyom tutmamıştı hem de çift embriyoydu. 3. Gün tuttu şuan yanımda uyuyor 😍

• Maşallah
Reactions: dhn
Merhaba benim 3 yumurtadan 2si dollendi 1i 3.gün taze transfer oldu öbürü 5.günde dondurulacakti olmadi tek embriyom oldu yani. 9.gün pozitifi aldim haftaya kese kontrolum var cok sukur 🧿🥹🥰 benim de tek kurşun mantigiyla moralim cok bozulmustu ama bir tane olsun bizim olsun dedim hep cok sukur sonuna kadar gitsin insallah 🧿🥲

Merakla bekliyorum sonucunu🥹 insallah güzel haberler verirsin bize🤲
Canım test sonucum çıktı, hamileyim🥰 Darısı sizlerin de başına inşallah♥️

Back
X