- 6 Mart 2024
- 11.519
- 22.505
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Of vallahi çıkmadı öğlen 2 de verdim.Ne zaman çıkacak testiniz öğleden sonra verdiyseniz yarına kaldı 7 gbi E nabıza düşmüş olur
Yok yarın o zaman çıkacak sabahtan 6-7 gbi E nabıza düşer göz gezdirin sabahOf vallahi çıkmadı öğlen 2 de verdim.![]()
Çıktı sonuç 1.3 . Gebelik olsaydı daha yüksek çıkardıYok yarın o zaman çıkacak sabahtan 6-7 gbi E nabıza düşer göz gezdirin sabah
AminBenim amh düşük ilk denememdi 6 yumurta toplandı 3 tanesi olgundu üçü de döllendi bir tanesini 3.gün dondurdular diğer ikisi 5.günü göremedi. Böyle olunca 3.gün embriyosu niye tutunsun diye düşünmeye başladım. O da diğerleri ile aynı kaderi yaşayacak gibi hissettim. Çok üzüldüm, çok yıkıldım ama elimizden gelen ne var ki. Rabbim hepimizin evlat hasretini dindirsin, isteyen kim varsa kolaylıkla hamile kalsın inşallah![]()
Sonuç 1.3 galiba negatifDonmuş embriyonun olması harika. Benim 6 kez denemiş bir yakınım vardı asla embriyo elde edemiyorlardı sonuncu denemede 1 tane elde ettiler ve tuttu seneler sürdü ama kavuştu çok şükür ya tutmazsa diye mahvoluyordu çünkü ilk kez embriyo oluşmuştu bırak yedeği.. inşallah seninde ilkte tutunur![]()
Daha erken canım bakÇıktı sonuç 1.3 . Gebelik olsaydı daha yüksek çıkardı
Keşke hiç vermeseydin stres daha cok oluyor
Neyse bakalım belki yükselirDaha erken canım bak
O kadar erken test verdin ki ben doktoruma hangi gün verdiğimi söylediğimde şok olmuştu ve kızmıştı insanların 11. 12. Günde bazen küçücük değerleri çıkıyor. Lütfen biraz daha sabreder misin canını sıkma hiçSonuç 1.3 galiba negatif
Yook çok aldırış etmedim hayırlısı:)O kadar erken test verdin ki ben doktoruma hangi gün verdiğimi söylediğimde şok olmuştu ve kızmıştı insanların 11. 12. Günde bazen küçücük değerleri çıkıyor. Lütfen biraz daha sabreder misin canını sıkma hiç
Benim 5. Gün embriyom tutmamıştı hem de çift embriyoydu. 3. Gün tuttu şuan yanımda uyuyorSonunda beklenen gün geldi ve 4 yumurtadan 3 u olmuş 1 tane kalmış 3. Gün yani aynı gün transfer dediler çok üzüldüm 5 bekliyordum yaşım 39 yazarsaniz çok mutlu olurum
Süper, doğru günde tekrar haber ver hayırlı haberler bekliyorum inşallahYook çok aldırış etmedim hayırlısı:)
Ne kadar güzel bir haber buBenim 5. Gün embriyom tutmamıştı hem de çift embriyoydu. 3. Gün tuttu şuan yanımda uyuyor![]()
Merhaba benim 3 yumurtadan 2si dollendi 1i 3.gün taze transfer oldu öbürü 5.günde dondurulacakti olmadi tek embriyom oldu yani. 9.gün pozitifi aldim haftaya kese kontrolum var cok sukurbenim de tek kurşun mantigiyla moralim cok bozulmustu ama bir tane olsun bizim olsun dedim hep cok sukur sonuna kadar gitsin insallah
![]()
Canım test sonucum çıktı, hamileyimMerakla bekliyorum sonucunuinsallah güzel haberler verirsin bize
![]()
Ayy cok sevindim insallah saglikla kolaylikla kucagina alirsinCanım test sonucum çıktı, hamileyimDarısı sizlerin de başına inşallah
![]()
Amin çok teşekkür ederimAyy cok sevindim insallah saglikla kolaylikla kucagina alirsin![]()
Ayy çok sevindim canimm hayırli olsun saglıkla kucağına al inşallahCanım test sonucum çıktı, hamileyimDarısı sizlerin de başına inşallah
![]()
Canım çok teşekkür ederimAyy çok sevindim canimm hayırli olsun saglıkla kucağına al inşallahbizim içinde dua et nolur