orta kalite seninkiCanım 3. Gün embroyosu degilmi
Peki hangi kalite
Evet 3. gün önceki transferim a kalite denip tutmadı bende sormadım onlarda söylemedi burda okuduğuma göre kalitesi pek farketmiyor diyorlardı arkadaşlar bizim merkezde kağıda filanda yazılı verilmiyor sorarsan söylüyorlar kafama takmamak için sormadımCanım 3. Gün embroyosu degilmi
Peki hangi kalite
Dondurulmuş embriyo mu sizinkiEvet 3. gün önceki transferim a kalite denip tutmadı bende sormadım onlarda söylemedi burda okuduğuma göre kalitesi pek farketmiyor diyorlardı arkadaşlar bizim merkezde kağıda filanda yazılı verilmiyor sorarsan söylüyorlar kafama takmamak için sormadım
Evet dondurulmuşDondurulmuş embriyo mu sizinki
Evet dondurulmuşçözüp transfer ya
çözüp transfer etmeleri ne kadar sürdü çözdürmeleri benimki 1 saat sürmediEvet dondurulmuş
Canım allah şifa versin adomomiyoniz ney bilmiyorum ama işlh güzel sonuclar alır burdaki tüm bebek isteyen arkadaşlarevet adomomiyoniz var bende ve yapışıklık
Canım sen oncesinde hiç idrarda falan test yaptın mı yada kanda yoksa direkt 15. Gün yapıp pozitifi gördün müEvet benim 15. Günüm pozitif geldi kan testlerini yeniliyorum
direk kan testi mi yaptın benim 9.günüm 5.6.7.8.idrar testi yaptım yokBilmiyorum ben merkeze geldim bir odaya aldılar sonra embryolog geldi çõzdürdük bi problem olmadı dedi.
11.gün akşam test yaptım idrarda çıkınca hemen kan testi verdim çıktı 123.sonra iki günde bir testi yeniliyorsunuz .bugün 15. GünümCanım sen oncesinde hiç idrarda falan test yaptın mı yada kanda yoksa direkt 15. Gün yapıp pozitifi gördün mü
11.gün idrar testi yaptım çıktı bende hemen acilden kan testi verdim.direk kan testi mi yaptın benim 9.günüm 5.6.7.8.idrar testi yaptım yok
bananda dua et canım bende sana edeceğim inşallah kalp atışını ve keşeydi görürsün11.gün idrar testi yaptım çıktı bende hemen acilden kan testi verdim.
3. Gün embriyosuydu sizin de değil mi11.gün akşam test yaptım idrarda çıkınca hemen kan testi verdim çıktı 123.sonra iki günde bir testi yeniliyorsunuz .bugün 15. Günüm
Ederim canım Allah hepimizin yardımcısı olsunbananda dua et canım bende sana edeceğim inşallah kalp atışını ve keşeydi görürsün
Evet3. Gün embriyosuydu sizin de değil mi
3. Gün embriyosuydu sizin de değil mi
Çok sevindim darısı bizlerin başına ne işlh
Canım ben de bikac ay once yaptık tutmadı malesef. Aynı şekil bize de kağıt falan vermediler sordum öyle soylediker a kalite dediler ama olmadiEvet 3. gün önceki transferim a kalite denip tutmadı bende sormadım onlarda söylemedi burda okuduğuma göre kalitesi pek farketmiyor diyorlardı arkadaşlar bizim merkezde kağıda filanda yazılı verilmiyor sorarsan söylüyorlar kafama takmamak için sormadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?