3. Gün Embriyosu

Kızlar iyisiniz dimi ? Sizi merak ediyorum girip yazayım diyorum ama benim bulantılar çok fena elime alamıyorum telefonu
Benim dun kanamam oldu nasil korktum anlatamam. Acilede kanama alani suan gozukmuyor ama.kanaman olms o gozukuyor dediler.kalp atisi vardi sukur ki bebekte gununde ilerlems ama bgn cok fazla bas agrilarm oluyor.kanamadan mi blmiorm. Allahim bir daha yasatmasin insallah da sag saglim alirim kucagima

Slm kızlar banada bu sabah çift 3.gün embriyosu transfer edildi. Drum 8 hücreli 1.kalite dedi. Aranızda benim gibi olup ta tutunan var mı

Slm kızlar banada bu sabah çift 3.gün embriyosu transfer edildi. Drum 8 hücreli 1.kalite dedi. Aranızda benim gibi olup ta tutunan var mı

Olumlu düşün olumlu olsun. Bende dün 2 tane 3. Gün embriyosu transferi oldum. Ilk tedavimde 3.Gun 7 hücreli embriyomdan bir oğlum var 5 yaşında

Bununla geçmiş olsun kuzuum.. Kalp atışı varmış çok şükür kendini kasma sakın rahat ol ki bebiş de rahat olsun.. Umarım bir daha olmaz

Kizlar yaa sizinse icinizde acaba bebek iyi mi falan gibi endiseler oluyor mu?
Ohoooo ben kafayı yemek üzereyim.. Sagliklilar mi dogacaklar mi bişey olur mu iyiler mi vs.. Doktorum bunun hormonlardan kaynaklı olduğunu 3 aydan sonra azalacağını söyledi bakalım göreceğiz Her şey olacağına varacak biz ne kadar düşünürsek düşünelim

Guzel sonuclar alirsin insallah. Tek 3. Gun embriyosu ile hamile kaldim. Taze transferdi 6.gunde basladim test yapmaya ilac etkisidir vs dediler ama aklima oyle koymustum 12.gune kadarda devam ettim.
Test derken evdemi yapiosunuz? Kanda nezaman cikiyo ilk ? 12 gun beklemek cok zor olsa gerek 4-5 gun sonra kan testi versek cikmazmi? 5. Gun embriyosu transfer edildi

Test derken evdemi yapiosunuz? Kanda nezaman cikiyo ilk ? 12 gun beklemek cok zor olsa gerek 4-5 gun sonra kan testi versek cikmazmi? 5. Gun embriyosu transfer edildi
Evet 6.gün evde test yapmaya başladım. İdrarda çıkan kanda her türlü çıkar zaten ancak ben 12. Günü brklemistim kan vermek için erkeden kan testi yapsaydim beta düşük çıkacaktı ozamanda acaba kimyasal mi şüphesi yasayacaktim o yüzden idrarda takip ettim cizgi koyuladiyordu zaten gün gün
İlk tedavimde 5.gün embriyosu transfer edilmişti onda da 7.günde görmüştüm çift çizgiyi

Şimdi gördüm mesajını iyisin de mi? Ay inşallah ya bence korktukça da çekiypruz olımsuzluğu Allah beterinden korusun

Şimdi gördüm mesajını iyisin de mi? Ay inşallah ya bence korktukça da çekiypruz olımsuzluğu Allah beterinden korusun
İyiym sukur cnm kahverengi akintilar oluyor iki gundur doktor o olur kanama oldu sonucta dedi . Ama cok korktm sana anlatamam muayene oldum sabah doktor hicbirsey demedi gunude ilerliyor gelisimi dedi aksam kanamam oldu ne kldugunu anlamadm inanki. Allahima sukur kalp atisi var bebek iyi dediler insallah takrarlanmaz canim

Çok geçmiş olsun kahverengi Lekeleri doktorum bana başından beri olabilir endişelenme diyor. Tahmin edebiliyorum çok korktuğunu ama endişelenme sonuçta iyisiniz ikinizde çok şükür inşallah güzel devam etcek sağlıkla alcaz Bebişlrrimizi hepimizde

Amin canim.insallah Allah hepimizin yuzunu guldursun bebeklerimizi alalim saglikla kucagimiza

Slm bende 26 subatta 3.gun embriyosu transfer oldum tek ..bu sabah idrarda baktim bisey cikmadi ama erken gebelik testi degil kaset test..p.tesi kan verme günüm sizce umut varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…