3. Gün Embriyosu

Guzel sonuclar alirsin insallah. Tek 3. Gun embriyosu ile hamile kaldim. Taze transferdi 6.gunde basladim test yapmaya ilac etkisidir vs dediler ama aklima oyle koymustum 12.gune kadarda devam ettim.
Merhaba benim de 3.gün embriyosu tek 5i gebelik testi yapıcam ama belirtileriniz nelerdi benim 2.gün henüz ama çok heyecanlıyım

Merhaba benim de 3.gün embriyosu tek 5i gebelik testi yapıcam ama belirtileriniz nelerdi benim 2.gün henüz ama çok heyecanlıyım
Hiçbir belirtim olmadi canim. Adet zamanim yaklasinca hafif kasik agrisi oldu transferin 12-13.gunlerine dogru

transferden sonra 10 gün boyunca yattın mı belirtin var mıydı
9 ve 11. Gün Lekelenmem vardı yok yatmadım ama iki iki üç gun sonra sokak kısıtlaması vs vardı sonraki haftada soğuktu havalar çok gezemedim son günler biraz gezdim tutmayacak diye düşünüyordum adet olacak gibi ağrım vardı

hayırlısı olsun ben geçen salı transfer oldum bu perşembe tahlil dedi 10.gun yarın ama ben 12.günde yaptırılır diye biliyorum 3. gün embriyosu sizin gittiğiniz yer neresi ben Antalya gelecek tüp bebek

hayırlısı olsun ben geçen salı transfer oldum bu perşembe tahlil dedi 10.gun yarın ama ben 12.günde yaptırılır diye biliyorum 3. gün embriyosu sizin gittiğiniz yer neresi ben Antalya gelecek tüp bebek
Evet 12 .güne gün veriyorlar ben 11. Gün akşam üstü yaptım lekelenme nedeni ile merak ettim.izmir symrna tüp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…