Bu kesinlikle kalite ile alakalı değil bence. Pgt yaptırdığım AA+ kalite 5. Gün Embriyosu ile kimyasal gebelik yaşamıştım. İyi kalite 2 tane 3. Gün Embriyosu ile hamile kalabildim takılmayın hiç olacağı varsa oluyorCanım ben de bikac ay once yaptık tutmadı malesef. Aynı şekil bize de kağıt falan vermediler sordum öyle soylediker a kalite dediler ama olmadi
Ne güzel canım maşaallah. Sorun neydi sizdeBu kesinlikle kalite ile alakalı değil bence. Pgt yaptırdığım AA+ kalite 5. Gün Embriyosu ile kimyasal gebelik yaşamıştım. İyi kalite 2 tane 3. Gün Embriyosu ile hamile kalabildim takılmayın hiç olacağı varsa oluyor
Canım seni sormak için girmiştim. Pes etmek yok eninde sonunda olur üzülme demiyorum üzül ama ruhunu da daraltma. Olcak inşallahMerhaba arkadaşlar bugun benim test gunumdu kamda negatifi gördük benim zaten 5. Gün ölüyordu embriyolarım artık ben rabbime sıgındım verirse verecek yapacak hiç nirşryim kalmadı
İşlh canım ama insan üzülüyorCanım seni sormak için girmiştim. Pes etmek yok eninde sonunda olur üzülme demiyorum üzül ama ruhunu da daraltma. Olcak inşallah
Eşim azosperm hastası canımNe güzel canım maşaallah. Sorun neydi sizde
Yani genelde 10. Gün doğru sonucu verir ama yine de bı doktorunuza danışın isterseniz..benim dün 10.günümdü sonuç çıktı 0 sizce 12.günde yaptırman gerekiyordu çıkarmı 3.gün emriyosu
Kaç yıldır bekliyorsunuz canım kaçıncı denemeydiEşim azosperm hastası canım
Bende yüksek oranda var kuzuKizlar yaa sizinse icinizde acaba bebek iyi mi falan gibi endiseler oluyor mu?
Ayy sorma kuzum ya vallahi birsry de hissetmiyorum zaten insan korkuyor iyi mi kotu mu diyeBende yüksek oranda var kuzudoktor 2 hafta da bir kontrol veriyordu bu kez 3 hafta verdi nasıl biter bilmiyorum
İnşallah canım ya sen kaçıncı haftadasın şimdiAyy sorma kuzum ya vallahi birsry de hissetmiyorum zaten insan korkuyor iyi mi kotu mu diyevallahi bu 9 ay nasil gecer bilmem Allahim saglikla kucagimizs almayi nasip etsin insallah hepimize
Normal sartlarda 9hafta 2 gnluk olmasi lazim canim . Gecen hafta cuma 8 haftalik demisti doktorum. Senin ne kadarlik oldu?İnşallah canım ya sen kaçıncı haftadasın şimdi
9+4 teyim canım bendeNormal sartlarda 9hafta 2 gnluk olmasi lazim canim . Gecen hafta cuma 8 haftalik demisti doktorum. Senin ne kadarlik oldu?
Ne yalan söyleyeyim ben deneme sayımı hatırlamıyorum yaa.. Ama şöyle 5 yıldır deniyorduk işte yılda 3 düşük yaptım sanırım 10-15 deneme var valla ben saymayı bırakmıştım raporlara bakmam lazimKaç yıldır bekliyorsunuz canım kaçıncı denemeydi
Kızlar iyisiniz dimi ? Sizi merak ediyorum girip yazayım diyorum ama benim bulantılar çok fena elime alamıyorum telefonu9+4 teyim canım bende
İyiyiz canım çok mu bulantınKızlar iyisiniz dimi ? Sizi merak ediyorum girip yazayım diyorum ama benim bulantılar çok fena elime alamıyorum telefonu
Bu kesinlikle kalite ile alakalı değil bence. Pgt yaptırdığım AA+ kalite 5. Gün Embriyosu ile kimyasal gebelik yaşamıştım. İyi kalite 2 tane 3. Gün Embriyosu ile hamile kalabildim takılmayın hiç olacağı varsa oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?