3. Gün Embriyosu

Canım ben de bikac ay once yaptık tutmadı malesef. Aynı şekil bize de kağıt falan vermediler sordum öyle soylediker a kalite dediler ama olmadi
Bu kesinlikle kalite ile alakalı değil bence. Pgt yaptırdığım AA+ kalite 5. Gün Embriyosu ile kimyasal gebelik yaşamıştım. İyi kalite 2 tane 3. Gün Embriyosu ile hamile kalabildim takılmayın hiç olacağı varsa oluyor

Ne güzel canım maşaallah. Sorun neydi sizde

Merhaba arkadaşlar bugun benim test gunumdu kamda negatifi gördük benim zaten 5. Gün ölüyordu embriyolarım artık ben rabbime sıgındım verirse verecek yapacak hiç nirşryim kalmadı

Merhaba arkadaşlar bugun benim test gunumdu kamda negatifi gördük benim zaten 5. Gün ölüyordu embriyolarım artık ben rabbime sıgındım verirse verecek yapacak hiç nirşryim kalmadı
Canım seni sormak için girmiştim. Pes etmek yok eninde sonunda olur üzülme demiyorum üzül ama ruhunu da daraltma. Olcak inşallah

slm yarında benim test günün 3.gün embriyosu idrar testinde çıkmadı kanda inşallah çıkar yarın bana dua edin lütfen

benim dün 10.günümdü sonuç çıktı 0 sizce 12.günde yaptırman gerekiyordu çıkarmı 3.gün emriyosu

Kaç yıldır bekliyorsunuz canım kaçıncı denemeydi
Ne yalan söyleyeyim ben deneme sayımı hatırlamıyorum yaa.. Ama şöyle 5 yıldır deniyorduk işte yılda 3 düşük yaptım sanırım 10-15 deneme var valla ben saymayı bırakmıştım raporlara bakmam lazim

Gebeliginiz ikiz mi ? Benimde bugün transferim oldu. 2 tane 3. Gün embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…