Bu yerde bircok tup bebek hamilelik ile ilgili pek cok konu var incelerseniz gorursunuz
Derttir ama bdv bölümüne ait değilddir. Tüp bebek kısmına konu açmanız gerekir. Zaten taşınır konunuz.Hamile kalamamak cocuk sahibi olamamak tup bebek denemesi negatif sonuclanmasi bir dert degilmidir
Bdv kurallarini okuyup ta actimDerttir ama bdv bölümüne ait değilddir. Tüp bebek kısmına konu açmanız gerekir. Zaten taşınır konunuz.
Mune @Margarikotin
Bir kez bakınız o zaman konunuz yanlış yerde. İlgili kategori varken buraya açamassanız. Ve size ilgili kategori de daha fazla kişi cevap verecek.Bdv kurallarini okuyup ta actim
Rabbim istedikten sonra 2nci gün embriyosu bile olur..transfer oldun sanirim.sakin ol stresten uzak dur ve dua et..allah yardimcin olsun bebegine kavusursun insalahhhHamile kalamamak cocuk sahibi olamamak tup bebek denemesi negatif sonuclanmasi bir dert degilmidir
Rahim hazir olmadigi icin dondurduk birtane var sadece nasipse kasim onbesinde olacakRabbim istedikten sonra 2nci gün embriyosu bile olur..transfer oldun sanirim.sakin ol stresten uzak dur ve dua et..allah yardimcin olsun bebegine kavusursun insalahhh
Oylemi allah bagislasin allah bizlerede nasip etsin insallah 3.gun embriyosumu pekiben bir kizim var
evet 3 mart yumurta toplandi 6 mart transfer olduOylemi allah bagislasin allah bizlerede nasip etsin insallah 3.gun embriyosumu peki
Konum yalnis yerdese tasinir zaten bu kadar dert etmeyin kendinizeBir kez bakınız o zaman konunuz yanlış yerde. İlgili kategori varken buraya açamassanız. Ve size ilgili kategori de daha fazla kişi cevap verecek.
Tek embriyomu ttansfer edildi peki bitaz bahsedermisin banaevet 3 mart yumurta toplandi 6 mart transfer oldu
2 embriyo ancak transfer sirasinda terslikler oldu cok hizli olmasi gereken islem rahip agzinin kasilmasi sonucu gec oldu embriyolar zarar gorecek dedi doktor geri gonderdi embriyolar tekrar geldi ve en fazla 5 dakika olmasi gereken islem yarim saat surdu o esnada embroyonun tekinin zarar girdugunu dusunuyorum tutmadi hic kizim tam bir mucize olduTek embriyomu ttansfer edildi peki bitaz bahsedermisin bana
Allahim ol demesi yeter rabbim banada nasip etsin bende cok korkuyorum tek embriyom var cunku2 embriyo ancak transfer sirasinda terslikler oldu cok hizli olmasi gereken islem rahip agzinin kasilmasi sonucu gec oldu embriyolar zarar gorecek dedi doktor geri gonderdi embriyolar tekrar geldi ve en fazla 5 dakika olmasi gereken islem yarim saat surdu o esnada embroyonun tekinin zarar girdugunu dusunuyorum tutmadi hic kizim tam bir mucize oldu
Dert ettiğimi nereden çıkardınız olması gerekeni söylüyorum.Konum yalnis yerdese tasinir zaten bu kadar dert etmeyin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?