Ben anlamadım bu durumu :44: Ayrılmak istese direk söyleyebilir o kadar düşüncek ne var yani :44: Bence ortada başka bir sebep var ama şuan kestiremiyorum sebebi ne olabilir diye :44:
tanıdığınız başkası var mı ona ulaşabilcek
İşin ciddileştiğini anlayınca kendince kaçıyor bence bitirmeyede cesareti yok farklı şehirlerde olduğunuz için ona ulaşamayacağını bildiği içinde içi rahat. benim anladığım bu.
dört aylık sevgılınızden cıddı anlamda ılerıye dönük ne ısteyebılırsınız kı?
Çok erken değıl mı bunları konuşmak ıçın?
Bence korkuttunuz sevgılınızı
ciddiyetten 4 ay gibi kısa bir sürede bahsetmeniz korkutmuş. belki o o kadar ciddi düşünmüyordu? benim aklıma bu geldi...bi de 4 aydır tanıdığınız biri için sürekli 7 saatlik yol gitmeniz biraz fazla fedakarlık gibi...
merhaba ,
ılk mesajında senın yanındayken aılesı arayınca farklı yerde konustugunu yazmıssın bu sahıs evlı olmasın ?
yanı bırseyler gızlıyorsa senden baktı ıs cıddıye gıdıyor gerı cekılme kararımı aldı nedır benım aklıma ılk bu geldı canım bu arada sen kac yasındasın ?
o zaman mutlaka bı ısler cevırıyorkı senın duyamayacagın yerden konusuyor ama ne olabılırkı ?arkadaşım ilk önce yorum yaptığın fikir yürüttüğün için teşekkür ederim...ben zaten bu gizemi uzun zamandır yaşadığım için ona nüfüstan kayıt örneği çıkarttırmıştım hiç evlenmemiş çocuğuda yok ..lakin yanımdan uzaklaşıp konuşması demek her defasında ailesiylemi konuşuyor bakalım ....çünkü benim duyamayacağım mesafede konuşuyor..ben 27 yaşındayım
o zaman mutlaka bı ısler cevırıyorkı senın duyamayacagın yerden konusuyor ama ne olabılırkı ?
pekı sız evlılık planları yapıyormuydunuz ya bıde sen onu cok fazla arama umurunda degılmıs gbı davran bana sorarsan baksana o senı aramıyo
adamın basına bırsey gelmemıstr demı bak bıde bu var harbıden gızemlı senınkı ya
senin düşündüğünü bende düşündüm...bu adam beni hergün arar merak ederdi....akşamları dışarda olmamı kesinlikle istemezdi...ben mesaj attım buna cevap yok sonra aradım yine cevap yok....ve artık korktum ve hayatından endişe ediyorum lütfen iyiyim yazman yeterli merak ediyorum seni diye yazdım.....ve bana cevap geldi iyiyim çalışıyorum iyi geceler...işte o mesajdan sonra dedim ki lanet olsun....ve kesinlikle aramam.....biz evlilik planları yapıyorduk tabi...lakin altı boş şeylerdi..aileden gizliyor etrafından kimseyle tanıştırmıyor .....yani 39 yaşında ama sevgililiği uzun tutmak istiyor....tanıyalım birbirmizi diyor fakar ortada tanımak adına yapılan tek şey gez toz yemek ye telefonla konuş....benim şehrime bile gelmek için bahaneler üretiyor benim orda kalacak yerim varmış onun bir tek pazarı varmış gidip gelme zor olacakmış....bende artık sorguladım ciddiyetini ve yukarda okuduğunu yaptım....o günden sonra beni aramaz oldu....insan kızsa bile arar net bişekilde söyler .....bunun adı kaçmaktan başka ne allah aşkına canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?