3 gün oldu.........nerdesin...

ddderrr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
297
41
318
Bursa
Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımla dört aydır birlikteyiz...farklı şehirlerde olduğumuz için ayda bir iki kez görüşüyoruz teyzemlerde kalıyorum kaldığım süre zarfında zaman geçiyorduk..onun dışında da sürekli telefonla görüşürdük.işi yoğun olduğu için gelebilme imkanı olmadığını söylerdi sadece pazarı boştu aramızdaki mesafede 7 saat gelip gitme bir gün içinde imkansızdı onun için her neyse geçenlerde ben yine gittimm herşey güzeldi....lakin annem sorun çıkartıyordu sürekli gidiyorsun ben arada kalıyorum bu böyle olmaz dedi....bende açtım telefonu ben sorun yaşıyorum başka bir alternatif bulabilirmisin dedim neyse iş teli çaldı kapattı...bu kişi beni yatmadan önce gündüz falan hep arardı.....o gün konuştuğumuzda saat altıydı.....gece oldu ses yok..gece mesaj attım ......bu ilşki çok güzel gidiyor diyorsan ve oldukça ciddiysen kafamdaki soru işaretlerini yoketmeliydin..ailen her aradığında neden farklı yere gidip konuştun....kaç kez geldm tek yaptığımız yemek ye çay iç gez niçin ciddi konular konuşmadık....ciddiyeti teyit eden tek şey yüzük değildir buna benzer yaklaşımların neden olmadı.....tüm bu soruları aylardır ciddiye almadın üstünde durmadın...hangi yolda yürüdüğümü bilmek zorundayım eğer adımlarım çifter çifterse bunun karşılığında net şeyler bulmak zorundayım düşün ve biz nerdeyiz nereye geldik geçiştirmeden bilmek istiyorum ..........diye yazmıştım...........aradan üç gün geçti altıda yaptığımız konuşmadan bu yana ses yok.....dün mesaj attım suskunluğuna anlam veremiyorum,onca yaşananın hiçbir anlamı yokmuş demek ki diye yine ses yok...bugün aradım teli çalıyor ama cevap yok.......BEN İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMADIM .....

Ben anlamadım bu durumu :44: Ayrılmak istese direk söyleyebilir o kadar düşüncek ne var yani :44: Bence ortada başka bir sebep var ama şuan kestiremiyorum sebebi ne olabilir diye :44:

Ben anlamadım bu durumu :44: Ayrılmak istese direk söyleyebilir o kadar düşüncek ne var yani :44: Bence ortada başka bir sebep var ama şuan kestiremiyorum sebebi ne olabilir diye :44:

bu kişiyle iletişimimiz iyidir ben biraz pimpirikliyimdir ve bana saatlerce anlatırdı ...en yoğun zamanın bile beni mutlaka günde en az iki kez arardı..ayrılıkla ilgili ben mesaj yazdım bu suskunluğunun nedeni ayrılıkmı..eğer öyleyse bunu duymak isterdim diye o mesajada cevap yok....hiçbir şekilde bana dönüş yapmadı iyi yada kötü

lütfen fikir yürütebilirmisiniz arkadaşlar?

dört aylık sevgılınızden cıddı anlamda ılerıye dönük ne ısteyebılırsınız kı?
Çok erken değıl mı bunları konuşmak ıçın?

Bence korkuttunuz sevgılınızı​

İşin ciddileştiğini anlayınca kendince kaçıyor bence bitirmeyede cesareti yok farklı şehirlerde olduğunuz için ona ulaşamayacağını bildiği içinde içi rahat. benim anladığım bu.

İşin ciddileştiğini anlayınca kendince kaçıyor bence bitirmeyede cesareti yok farklı şehirlerde olduğunuz için ona ulaşamayacağını bildiği içinde içi rahat. benim anladığım bu.

aynı fikirdeyim......rahat çünkü kimsenin numarasını bilmiyorum etrafından bu arada başına bişeyde gelmemiş...mesajlarıma aramalarıma cevap vermedi ya bende endişeleniyorum başına kötü birşeymi geldi şuan tek bilmek istediğim iyi olup olmadığın yazdım..cevap geldi iyiym işteyim çalışıyorum iyi geceler

dört aylık sevgılınızden cıddı anlamda ılerıye dönük ne ısteyebılırsınız kı?
Çok erken değıl mı bunları konuşmak ıçın?

Bence korkuttunuz sevgılınızı​

39 yaşında bir adamdan bahsediyorum canım hayatta herşeyi tamam olan bir adamın ciddi adım atması demek illa yüzük değildir...artı sevgiliykende ciddiyet olmalıdır bana kalırsa....sevgiliyken hop hopppp yüzük takıncamı ciddi olunuyor.....eğer hayatına biri girmişse ilk günden itibaren ciddi açık net olunmalıdır bana kalırsa...ama olaki ciddi değil se kişi bırak 4 ayı 4 yılda geçse değişen bişey olmaz senin dediğin gibi korkar....

ciddiyetten 4 ay gibi kısa bir sürede bahsetmeniz korkutmuş. belki o o kadar ciddi düşünmüyordu? benim aklıma bu geldi...bi de 4 aydır tanıdığınız biri için sürekli 7 saatlik yol gitmeniz biraz fazla fedakarlık gibi...

kesinlikle haklısın....ben bunları yaptığım için zaten karşılığında fedakarlık bekledim...yüzük değil dikkatinizi çekerim...soru işaretlerimi yoketmesini....

mutlaka farklı fikirleri olan vardır bayanlar destek olun olumlu yada olumsuz size ihtiyacım var

merhaba ,
ılk mesajında senın yanındayken aılesı arayınca farklı yerde konustugunu yazmıssın bu sahıs evlı olmasın ?
yanı bırseyler gızlıyorsa senden baktı ıs cıddıye gıdıyor gerı cekılme kararımı aldı nedır benım aklıma ılk bu geldı canım bu arada sen kac yasındasın ?

arkadaşım ilk önce yorum yaptığın fikir yürüttüğün için teşekkür ederim...ben zaten bu gizemi uzun zamandır yaşadığım için ona nüfüstan kayıt örneği çıkarttırmıştım hiç evlenmemiş çocuğuda yok ..lakin yanımdan uzaklaşıp konuşması demek her defasında ailesiylemi konuşuyor bakalım ....çünkü benim duyamayacağım mesafede konuşuyor..ben 27 yaşındayım

o zaman mutlaka bı ısler cevırıyorkı senın duyamayacagın yerden konusuyor ama ne olabılırkı ?
pekı sız evlılık planları yapıyormuydunuz ya bıde sen onu cok fazla arama umurunda degılmıs gbı davran bana sorarsan baksana o senı aramıyo
adamın basına bırsey gelmemıstr demı bak bıde bu var harbıden gızemlı senınkı ya

senin düşündüğünü bende düşündüm...bu adam beni hergün arar merak ederdi....akşamları dışarda olmamı kesinlikle istemezdi...ben mesaj attım buna cevap yok sonra aradım yine cevap yok....ve artık korktum ve hayatından endişe ediyorum lütfen iyiyim yazman yeterli merak ediyorum seni diye yazdım.....ve bana cevap geldi iyiyim çalışıyorum iyi geceler...işte o mesajdan sonra dedim ki lanet olsun....ve kesinlikle aramam.....biz evlilik planları yapıyorduk tabi...lakin altı boş şeylerdi..aileden gizliyor etrafından kimseyle tanıştırmıyor .....yani 39 yaşında ama sevgililiği uzun tutmak istiyor....tanıyalım birbirmizi diyor fakar ortada tanımak adına yapılan tek şey gez toz yemek ye telefonla konuş....benim şehrime bile gelmek için bahaneler üretiyor benim orda kalacak yerim varmış onun bir tek pazarı varmış gidip gelme zor olacakmış....bende artık sorguladım ciddiyetini ve yukarda okuduğunu yaptım....o günden sonra beni aramaz oldu....insan kızsa bile arar net bişekilde söyler .....bunun adı kaçmaktan başka ne allah aşkına canım

canım ya uzuldum senın ıcın bu adamın yası buyumus ama karakterı oturmamıs daha ,
hanı yaslarınız daha kucuk olsa dıyecegımkı cahıl su bu ama oda degıl baska heyecanlar pesınde baksana basına bı ıs gelmemıs cocukmu bu aramıyo ne derdı varsa adam gbı soylesın

kıs nadia bu konu seni sarmış tam senlik ama ben sizin tpikteyim gelsene accık ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…