3 gün önce hamile olduğumu öğrendim ama :.(((

Sakın böyle düşünüpte kendinize eziyet etmeyin. Ne mutluki anne olacaksın. Bunu isteyen ne kadar çok insan var biliyorsun değilmi, eşin kafasını toplayınca gelecektir. Zor bir durum ama geçecektir. Üzülmesi, kahretmesi gereken sen değil eşin olmalı. İnşallah hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın.

dualarım seninle.Sende bilmelisinki Allah sana yardımcı olacaktır.Helede karnında bebeğin varken.Aklıma şuda geliyor,eşin bebeği istemiyor olabilir mi? bu konuda konusmusmuydunuz?
bu arada arayıp ulaşamamk nedir iyi bilirim.ınsanı deliye çevirir,için daralır.Aklına kötu seyler gelir,bişey olacak diye korkarsın.Ama emin ol hiçbişey olmaz ona.Sen aradıkça tele bakıp sana nasıl ders verdiğini düşünüyor su an aklı sıra.Sen aramayı kessen ve 1-2 gun aramasan bak nasıl hemen geri arayacak bişeymi oldu diye.ne bu ya,aldım valizimi cektim gittim tripleri.Cocuk gibi valla..sabret tatlım,dersini alacak o.

allah yardımcınız olsun ne diyebiliriz ki
şuan bende hamileyim ve en ufak bir söz duysam dahi hemen gözlerim doluyor
ve sizi düşünemiyorum bu durumda
tekrar söyliüyorum allah yardımcınız olsun

Afedersiniz ama eşinizden haber alamayan tek siz misiniz yoksa kimsenin mi haberi yok ?
Eğer öyle ise kimsenin haberi yoksa bu karadar stem etmek yerine acaba başına bir hal mı geldi diye endişelenip polisi ayağa kaldırmıyorsunuz.
Şahsen başıma gelse telini açmasa başına bişey gelmediyse dahi polisi ayağa kaldırır bi şekilde ulaşırdım ona.

aslında dediğini yapıp ona böyle bir ders vermek gerek.Cunki 3 gun olmuş.Ama sonrasında sinirlenip dahada kötu davranıslar sergiler belki diye düşünüyor olabilir arkadasımız.

Evet eşinizden başkalarıda haber alamıyorsa aksi bir durum var gibi gözüküyor. İnşallah öyle bir şey yoktur.
Ama eşinizden haber alamayan bir tek sizseniz ve sorun ailelerse bu seferde işiniz gerçekten zor. Basit bir nedenden ötürü böyle yapan bir erkekle evlilik çok zordur.
öncelikle sakinleşin çünkü bu stres bebeğinize zarar verebilir.

aslında dediğini yapıp ona böyle bir ders vermek gerek.Cunki 3 gun olmuş.Ama sonrasında sinirlenip dahada kötu davranıslar sergiler belki diye düşünüyor olabilir arkadasımız.

evet çekinceleri olabilir ama hiç birimiz yeri geldi küçük oyunlar oynamadık mı eşlerimize:kedi: çok merak ettim sana bişey oldu diye öldüm zaten hamileyim hassasım diyebiliiryerimseniben
ha biraz ortalık hareketlenir o ayrı:)

Belki de durum çok basittir yani erkek açısından çünkü onlar okadar basit düşünüyorlar ki bazı şeyleri.
2 gün sonra dönüp geldiğinde " ne var ya ne oldu canım 2 gün kafa dinledim geldim işte " de diyebilir. siz burda üzüntüden boğulurken o ise kafasına bile takmıyordur belkide
erkek sonuçta

bu erkek kısmı neden bu kadar sorumsuz neden bu kadar duygusuz neden
karısı hamileyken bile tavır yapıp hava atıp çekip gidebiliyorlar Çok üzgünüm çoook

bebeğe sevinemedim kii... hayat hiç güzel değillllll

canim arkadasim suanda cok zor durumdasin ve bu sozleri ondan soyledigini
dusunmek istiyorum
bak ne kadar zor durumda olursan ol
bunu sinav gibi dusun
eden zaten ettigini bulur ama inanki hayata isyan ederek eline hicbirsey gecmez
yasamak istemiyorum demek pes etmek demek
senin guclu olduguna inaniyorum
cok kotu bi hareket bu ama dunyanin sonu olmadigini dusun nolur
kendini uzme
dusunememen cok normal ama dusunki hersey bizim icin
sabir et dua et bizde senin icin edicez dilerim ALLAH yar ve yardiimcin olur
canim benim :teselli::1hug:

ama bebek var işte bebeğim bile diyemiyorum.sahiplenemiyorum.tek başıma yapamam.
BUNU SAKIN YAPMA.lmaz:ONU SAHİPLENMİYOSUN ZATEN O SENSİN ASLINDA SENİN PARÇAN CANINDAN VAZGEÇMEK ÖYLE KOLAY DA DEĞİL ARTIK....DİK DUR SADECE DİK...SENİ ANLIYORUM CANIM SORUMSUZ BİR ADAM VAR KARŞINDA AMA SEN ÇOCUĞUNU İSTEMEYEN BİR ANNE OLMA SAKIN....BİZ KADINLAR ÇOCUK SAHİBİ OLMADANDA ANNELİĞİ AZ ÇOK ANLAYABİLİYORUZ AMA ERKEKLER .........ANCAK ÇOCUKLARINI KUCAĞINA ALDIĞI ZAMAN BABA OLDUM DİYE BİLİR VE BUNU GERÇEKTEN HİSSEDER.......SEN ONU ARAMA UMURSAMA ONUR KIRICI OLDUĞUNU BİLİYORUM AMA MECBUREN BİR SÜRE ANNENLERLE YAŞAMAY ÇALIŞ....SAKIN BOYNUNU EYME EŞİNE ÇÜNKÜ BOYNUNU EĞDİĞİN ANDA KESER ATAR BAŞINI VE HAMİLEYİM MECBURUM DİE DE DÜŞÜNME UNUTMA SEN BİR ANNESİN ARTIK YALNIZ DA KALSAN PARASIZDA KALSAN ANNESİN....SEN GÜÇLÜSÜN UMURSAMA EMİN OL GELDİĞİNDE SANA YALVARACAK....AMA SEN ASLA BOYNUNU EYME....VE GERİ GELDİĞİNDE BIRAKTIĞINDAN DAHA GÜÇLÜ BİR KADIN BULSUN KARŞISINDA.....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bazı erkekler ne kadar nazlı böyle ya .. hiç üzülme canım sen. bebek etkilenmesin.

benimde buna benzer bi durumum olmuştu. hamile olduğumu öğrendiğimiz gün onun çalıştığı yere gitmiştik iş yerindeki eski sevgilisine selam vermedim diye eve gelince bağırdı çağırdı . neymiş güya rezil etmişim onu. bi selam vermemekle nasıl rezil olunuyosa.. sonrada evden çıktı gitti bi kaç saat gelmedi.o zaman bende çok üzülmüştüm.
yani demek istediğim asıl şey sadece sen üzülmekle kalıyosun . hiiiç sıkma canını.

ne bu sorumsuzluk böyleklava:yaptığı çok terbiyesizce sende maaş kartını niye veriyosun hiçbi zaman vermeyin şu kartı ben anlamıyorum biz para çekmesini bilmiyormuyuz:sm_confused:niye veriririzki peki eşin bebeği istiyomuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…