ne yapacağımı şaşırdım maaş kartımda onda şu an kimbilir nerde.hiç tahmin etmezdim böyle olacağını. çıldırmamak işten değil. ailemin yanındayım şu an ama paramda bitti ne kadar annem babam bile olsa bu çok gurur kırıcı birşey yemek bile yiyemiyorum utancımdan. lanet olsun bu hayata yaşamak bile istemiiyorum
Afedersiniz ama eşinizden haber alamayan tek siz misiniz yoksa kimsenin mi haberi yok ?
Eğer öyle ise kimsenin haberi yoksa bu karadar stem etmek yerine acaba başına bir hal mı geldi diye endişelenip polisi ayağa kaldırmıyorsunuz.
Şahsen başıma gelse telini açmasa başına bişey gelmediyse dahi polisi ayağa kaldırır bi şekilde ulaşırdım ona.
Afedersiniz ama eşinizden haber alamayan tek siz misiniz yoksa kimsenin mi haberi yok ?
Eğer öyle ise kimsenin haberi yoksa bu karadar stem etmek yerine acaba başına bir hal mı geldi diye endişelenip polisi ayağa kaldırmıyorsunuz.
Şahsen başıma gelse telini açmasa başına bişey gelmediyse dahi polisi ayağa kaldırır bi şekilde ulaşırdım ona.
aslında dediğini yapıp ona böyle bir ders vermek gerek.Cunki 3 gun olmuş.Ama sonrasında sinirlenip dahada kötu davranıslar sergiler belki diye düşünüyor olabilir arkadasımız.
bebeğe sevinemedim kii... hayat hiç güzel değillllll
BUNU SAKIN YAPMA.ama bebek var işte bebeğim bile diyemiyorum.sahiplenemiyorum.tek başıma yapamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?