3 gün önce hamile olduğumu öğrendim ama :.(((

Bir insan ailende kaldın diye hamile olduğunu öğrendiğin gün çekip gitmez ki!Şöyle gider bunu bahane olarak kullanmak istiyorsa gider...
Bütün yazılanları okudum ama bazı taşlar sanki eksik çok sık mı ailenize gidip kalıyorsunuz eşinizi evde yanlız bırakıp...Çünkü annemde kalcağımı söyledim ondan sonra yok demişsiniz...Ben de kesin çılgına dönerdim arkadaşımkötükedihüso
Ama üstüne çok düşme bence ve bu adama bi çocuk vermek bence pek doğru değil..size kocalık yapamayan babalık nasıl yapacak

Ya arkadaşım ne mükemmel tarif etmişsin tamamen katılıyorum. Ne kadar düşüncesizmiş. Hemde çocuk olacağını bile bile. Haketmiyo mutluluğu. Dönse dahi affetme çabuk sürünsün yüzüne bakma. Kartını al ihtiyaçlarını al. daha okulların açılmasına 2o gün var . Ne yapacaksın evde yalnız başına annenlerde kal . Yani muhabbetiniz falan iyiyse. Ben olsam öyle yaparım yani boşver çocuğu sakın aldırma sonuçta bakacak kuvvetin var. Sana can yoldaşı olur. Kocan düzelmesse yani. Ama sakın onunla dönme bi 20 gün kafanı dinle. Çocuğunu düşün o seni çok sevecek inş.

Bu arada konu sahibi huuuu ne oldu ....son durumlar....

kartını almak için çaba bile harcama git bankaya iptal ettir yenisini çıkarrr
neden verirsiniz ki kartınızı((

canım öncelikle bebeğin için tebrik ederim. inşallah herşeye rağmen Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder.

sonrasına gelince eşinin yaptığı akla hayale gelir birşey değil. çok ama çok büyük bir hata, sana yapılmış çok büyük bir haksızlık. ama bu yapılanlar seni bebeğinden vazgeçirmemeli. o senin hayatla bağın olmalı, bebeğinden vazgeçmeyi aklından çıkar lütfen.

bilgim yok ama eşinin ailesinin bebekten haberi var mı acaba? eğer yoksa onları mutlaka haberdar et. bir toruna hayır diyebileceklerini hiç sanmıyorum. mutlaka oğullarıyla görüşüyorlardır ve eşini sana yollayacaklardır.

eğer bebekten haberleri olduğu halde oğullarına destek oluyorlarsa, seni bu halinde bu durumlara düşüyorlarsa o zaman diyecek bir kelime bulamıyorum bacım. Allah yardımcın olsun, bebeğini sana bağışlasın...

Canım ya çok üzüldüm durumuna ya . Herkeste ayrı bidert var. İnsan seviyor evlenmek istiyor herşey tozpembe geliyor bize ama ne yazıkki evlenince anlıyoruzki hiçte düşünüldüğü gibi değilmiş....
Allah yardımcın olsun canım.

arkadaşalr çok sağolun yazılarınız için ne zamandır giremedim yazamadım kusura bakmayın. ewet geldi sonunda.deddiğiniz gibi kafamı dinledim dedi.bugün izin dönüşümüz.gidip iice düşünücez.aileler ayrılmaktan yana dğil ama gözden geçirmekte fayda var.artık güvenmiyorum ona. maaş kartımıda aldım. sakince düşünmeliyim artık.değilmi. bebeğimede alıştımmmm. gittiğimde yazacağım.gelişmelerden haberdar edeceğim.bundan sonra ne yapmalıyım değerli düşüncelerinizi bekliyorum.allah razı olun hepinizden.kadının kadından başka dostu yok...

İçim yana yana okudum yazdıklarını. Bende 3 ay önce hamileydim ve eşim beni hergün ağlattı. Yaşamak istemiyodum bende bebeğime bebek diyordum senin gibi sahiplenemiyordum Acıdan annelik falan hissedemiyordum. Ve sonunda (Allah kimsenin başına vermesin) bebeğimin kalbi durdu. Kürtajla aldılar . Bak artık bebeğim diyorum. Halbuki artık yok. Benim üzüntüme dayanamadı. Umarım herşey çok güzel olur bundan sonra. Temelde çok önemli sorunlarınız yoksa erkeklerden çok fazla bişe beklelmemek gerekiyor bunu öğrendim. Sende çok şey bekleme ama seni yıpratmasına izin verme.
Bir karar ver öncelikle. Bebeği doğuracağım diyorsan eğer hayatta çok şeyi es geçmeyi üstünde durmamayı öğrenmelisin. Eşimi hiç affedemiyorum bebeğim onun yüzden gitti diye. Umarım senin eşin toparlar kendini iyi bir eş ve iyi bir baba olur. Dua ediyorum sizin için.

çocukca bişey için birbirnizi kırmışsınız. eşin en iyisini yapıp uzaklaşmış bence eğer kalmış olsaydı seni daha fazla kırabilirdi. sakince oturup düşünmekte fayda var. bana göre siz büyüyüp çocuğunuz için bişeyelr yapmalısınız.

bilmiyorum ama içim hiç rahat değil.Yarın bigun yine kafası kızacak,bişeye bozulacak yine cekip gidecek.Bu sefer bebeğin karnında değil,hemen yanıbasınızda olacak ve bunlara sahit olacak.Mesele barısmakta değil,sorunları çözmekte.Sana birdaha aynı seyi yapmayacağın garantisini vermeli.Olgun biri olmalı artık,baba olacak.Olmuyorsada çeksin gitsin.Bakalım hayırlısı,haberlerini bekliyoruz..

ay nasıl bir eşmiş bu alıp başını gidiyor bilinmezlere.
telefona bakmıyor bebeğin olcak haberi yok
aynısını kadınlar yapsa takılan lakap açık ve net..!
ben senin yerinde olsam ne yapardım bilmiyorum
aldırmanında çok günah olduğuna inanıyorum. çok zor durum Allah sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…