• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 gün önce hamile olduğumu öğrendim ama :.(((

O kadar karamsarlığa kapılma lütfen.
Bir anlık kızgınlıkla .çekip gitmiş ama düşündüğünde arayacaktır veya dönecektir.
Ailesi ile haberleşiyor mu yoksa kimsenin haberi yok mu? Anlayamadım okuduğum kadarıyla.
Daha önceden sorunlarınız yoktu ki çocuğa birlikte karar verdiniz sanırım.
Biraz sabırla düzelir umarım.

tartışma nekadar büyük olursa olsun hamile olayım yada olmayım benim eşim bir sebepten dolayı beni bırakıp bahaneyle tatile gidicek asla benim evime birdaha dönüşü olamaz olamaz olamazzzzzzzkötükedihüso...ona dersini vermelisin güzelim..bu adamlar kendilerini ne sanıyor ya..artık şunlara hadlerini bildirin lütfen vallahi ben benim adamı yüzde 70 yola getirdim..sadece ona hayatta olduğumu benimde yaşadığımı öğrettim ..

dur bi sakin ol hemen çok karamsarlığa düşmüşsün.sen burda kenidni boşa hırpalıyorsun kocan bikaç gün sonra gelir ne var kafamı dinledim der sende kendini hırpaladığınla kaşırsın canım.sonra bebek acba etkilendimi diye kendini yemeye başlarsın.arama bırak kendi seni arasın meraketsin.evlilik nomral mutlu giderken bi andamı oldu böyle bişey yani bi anlık bi sinirmi.yoksa başka sorunlarda vardı buda tuz bibermi ekti.sakin ol ve aramayı bırak sen aramayınca o merakeder arar belki.Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

telini ara ara açıyor sanırım mesaj gelmişmi diye açık olduğunda arıyorum açmıyor meşgule atıyor. vazgeçtim herşeyden. en son ki mesajımda böyleydi. vazgeçiyorum ondanda bebektende. yaşamak istemiyorum. herşey için sağolun.

ara ara sorunlarımız oluyordu ama mutluyduk.zaten 1 yıl oldu evleneli. babasının dediğine göre onunda telini açmıyormuş pek inanmasamda buna. sanırım bana kızdı babasıda kışkırttı ondan gitti. zaten kaynanam aslında kayınpederim.

Ne olursa olsun sakın bebeğinden vazgeçme eğer ekonomik özgürlüğün olmasa idi belki ama hiç bir şekilde eşine bağlı değilsin. Bebeğinden vazgeçmen bu kadar kolay olmasın lütfen şu mübarek aylarda sadece ALLAH'A sığın dua et.

eşin bebek haberini öğrendiği halde çekip gidiyorsa vardır birşey elbet.. başka biri olabilir mi?
bence bebeği doğurma konusunu tekrar gözden geçir bunu eşinlede paylaş

hadi esinize kizginsiniz... haklisiniz da ... ama bebekten de vazgectim demenizi hic anlayamiyorum... eger bir kerecik hamile kalma sansim olsaydi melegimden hic bir sey icin, hic bir sekilde vazgecmezdim.... size verilen bu büyük hediyeden bu sekilde bahsetmenize cok üzüldüm :((

Kusura bakmayın ama bu eş bozuntusu,ergen tavırlı,kadından nazlı,büyümekten nasibini almamış,dengesiz,acımasız,akılsız ve bencil adamla evli olmaktansa,koluma çalı çırpı takarım koca niyetinekaydirigubbakcemile
Maaş kartımı alacak,ben hamile olacağım ve ne yiyip içeceğimi bile düşünmeyecek kadar büyükbaş hayvan tavırları sergileyecek,öyle mi:olmaz:
Valla bebeğin için hiç bir şey söyleyemem ama o eş dediğin kopuktan mümkün olduğunca ötelere kaç derim.Bu kadar bencil bir adam,yangında kurtarma önceliğini kendinde,afetlerde kurtarma önceliğini maaş kartında görür sanırım :kızgın:

telini ara ara açıyor sanırım mesaj gelmişmi diye açık olduğunda arıyorum açmıyor meşgule atıyor. vazgeçtim herşeyden. en son ki mesajımda böyleydi. vazgeçiyorum ondanda bebektende. yaşamak istemiyorum. herşey için sağolun.

yapma canım sakin ol lütfen.çok ağır tepkiler verme biraz sabırlı ol bunları bi an olsun düşünme lütfen .ne demek yaşamak istemiyorum sorunun çözümü bu mu yani.lütfen sakin ol içinde can varken senin canından beslenirken ne demek yaşamak istemiyorum .

Kusura bakmayın ama bu eş bozuntusu,ergen tavırlı,kadından nazlı,büyümekten nasibini almamış,dengesiz,acımasız,akılsız ve bencil adamla evli olmaktansa,koluma çalı çırpı takarım koca niyetinekaydirigubbakcemile
Maaş kartımı alacak,ben hamile olacağım ve ne yiyip içeceğimi bile düşünmeyecek kadar büyükbaş hayvan tavırları sergileyecek,öyle mi:olmaz:
Valla bebeğin için hiç bir şey söyleyemem ama o eş dediğin kopuktan mümkün olduğunca ötelere kaç derim.Bu kadar bencil bir adam,yangında kurtarma önceliğini kendinde,afetlerde kurtarma önceliğini maaş kartında görür sanırım :kızgın:

sana katılıyorum canım onun en mutlu gunu olması lazımdı o gun kaçıp gitmek yerine sanada sıkı sarılmalıydı

ne yapacağımı şaşırdım maaş kartımda onda şu an kimbilir nerde.hiç tahmin etmezdim böyle olacağını. çıldırmamak işten değil. ailemin yanındayım şu an ama paramda bitti ne kadar annem babam bile olsa bu çok gurur kırıcı birşey yemek bile yiyemiyorum utancımdan. lanet olsun bu hayata yaşamak bile istemiiyorum

çok üzüldüm olanlara ama biran önce kendinizi toplayıp bebeği ve kendinizi korumaya alın bence. Maaş aldığınız bankayı arayıp ( 444'lü numarayı) kartınızı kaybettiğinizi ve yenisini istediğinizi söylerseniz 2 hafta içinde yenisi elinizde olur.Bu arada da şubeden çekersiniz.Bu durumda hem parasız kalmamış olursunuz, hemde sizin maaşınızla sizi üzememiş olur.Ne olur bebeğinizi çok sevinnnnn, onun varlığına çok sevinin olurmu :Saruboceq: :Saruboceq:

Kesinlikle katılıyorum canım çok doğru demişsin. Fakat anlayamadığım şey arkadaşın profilinde eğitimci yazıyor, eşin ne mezunu ve kaç yaşında merak ettim. Bu tarz konularda genelleme yapılamaz mutlaka ama bazı şeyler için belirleyici olabilir.
Kusura bakma arkadaşım ama eşin bana çok cahil geldi canımcım, eğitimli ya da değil ama zırcahil biri ve sanırım 6-12 yaş grubunda kalakalmış. Böyle cahil bir adama eğitimci olarak dersini vermelisin. Anladığım kadarıyla orda durmuş eşinin cep telefonuna mesajlar yağdırıp duruyorsun o da bunları okuyup okuyup keyifleniyor..
De hadi bi cesaret et, sen de kapat bakalım telefonu ve hatta operatörü arayıp hattını iptal et tamamen kapat hattını. Hadi bi cesaret et! En az 1 hafta açma bakalım nasıl elini öpmeye geliyor..
Sen güçlü durursan o da boynunu bükmek zorunda kalır, zira sen pusup oturur da aciz kadınlar gibi ona mesajlar atmaya devam edersen tatlım, çok üzgünüm ama hayatının geri kalanını kolunda çocuk, yıpranmış ve geçip giden yılların ardından bakarak bu adamın gereksiz tavırlarını çekmeye devam ediyor olursun..yaşamın o kadar değersiz değil ve sen de..

yani çok sinirlendim bu duruma ben ya ..dilarem sana katılıyorum aynı şeyler geçiyodu içimden ..üzülme canım sen ..allah korusun stress kötü şeylere sebeb olabilir ..

canım anladığım kadarıyla bir işin var yani kendi ayakların üzerinde durabiliyorsun ve eşin olmasada bebeğine yetebilecek durumdasın. öyleyse neden bebeğinden vazgeçiyorsunki. sen bebeği sadece eşin içinmi istiyordun, etrafına bir baksana hergün tvde duyuyoruz insanlar sperm bankasından aldıkları spermle çocuk dünyaya getiriyorlar. oysa o senin meleğin ve sen tek başına ona yetersin. yıllar sonra çocuğun 10 yaşındayken bu durum başına gelseydi ne yapacaktın çocuğunu? yine vazgeçecekmiydin ondan. lütfen aklını başına topla ve sakinleşip öyle düşün. eşinin yaptığı çok ayıp ancak erkekler böyle işte büyüdükleri anlayıp bir aile kurduklarını farkedemiyorlar, anne ve babalarının gölgesinde yaşamaktan zevk alıyorlar nedense.

en güzel derdim var topik sahibi chocolategirl dü..kız derdini yazıp elinden geldiğince yorum yapıp haberdar ederdi ona ortak olanlara..bunlarda yazıp çekiliyor kardeşim ya..

Back
X