Allah razı olsun insallah bakalımHadi hayırlısı olsun ya umarım artar sana tutunur dua ediyorum sana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun insallah bakalımHadi hayırlısı olsun ya umarım artar sana tutunur dua ediyorum sana![]()
Habersiz bırakma olur mu inan merak ediyorum umutluyum benAllah razı olsun insallah bakalım![]()
Teşekkürler tamamdır Salı günü son durumu yazarımHabersiz bırakma olur mu inan merak ediyorum umutluyum ben![]()
Çok çok teşekkürler inşallah hayırlısı ne ise o olsun Allah’a emanetİnşallah artış olurda güzel haberini alırız![]()
Kızlar selam, maalesef bugün ki sonucum 1,78 e düştü. Kimyasal gebelikle sonuçlandi.İnşallah artış olurda güzel haberini alırız![]()
Bnce pozitif çıkınca değilde kalp atışı duyunca söyleyin ben öyle yaptimHerkese merhaba, kimselere anlatamıyorum stresle bekliyorum birileriyle paylaşmak istedim en uygun yer burası diye düşündüm çünkü burda ben moral buluyorum herkes gibi..
3.gün embriyosu 8 hücreli taze transfer yaptı doktorum. Bugün 2.günüm 13 Nisan’da test yapacağım. Çok merak ediyorum inşallah sağlıklı bir şekilde ilerliyordur sürecim inşallah sağlıklı bir bebek haberi alırım kizlar dua edin lütfensizde tecrübelerinizi yazabilirsiniz birileriyle konuşmak iyi gelecek. Ailemin haberi yok pozitif çıkarsa herkese söyleyeceğim bi tek eşim ve ben biliyoruz süreci
![]()
Evet eğer olsaydı bende öyle yapacaktım ama zaten maalesef negatife döndü. Tekrar deneyeceğimBnce pozitif çıkınca değilde kalp atışı duyunca söyleyin ben öyle yaptim
Aaaaa negatif mi sonuçEvet eğer olsaydı bende öyle yapacaktım ama zaten maalesef negatife döndü. Tekrar deneyeceğim
MaalesefAaaaa negatif mi sonuç
Ayyy doktor ne dedi sana benim gibi 2 ay sonra moMaalesef![]()
Bakalım histereskopi yapmayı önerdi rahme çizik atacakmış. O işlemden sonra rahim kendine gelince sürece başlayabiliriz dedi. Bende çok ara vermek istemiyorum ama bakalım ya biraz rahatlamam lazım psikolojik olarakBirdahaki transferi ne zaman düşünüyorsun? Cok fazla erteleme eger imkanın varsa canım![]()
Bu durumda 2 ayi bulur zaten histereskopi filan derken anca sürer. Şimdi başka yerleri de araştıracağımAyyy doktor ne dedi sana benim gibi 2 ay sonra mo
Bence yaptır faydası olabilir. Tutma şansı daha yuksek olsun diye yapılıyor. Birde rahminde problem varsa gideriliyor bende öldüm Aralık ayında. Zaten zor bi ameliyat değil. İki güne toparlıyorsun. Zaten her türlü iki ay bekliyorsun 1 ay fazladan beklersin en kötü ben böyle düşünüyorumBakalım histereskopi yapmayı önerdi rahme çizik atacakmış. O işlemden sonra rahim kendine gelince sürece başlayabiliriz dedi. Bende çok ara vermek istemiyorum ama bakalım ya biraz rahatlamam lazım psikolojik olarak
Bu durumda 2 ayi bulur zaten histereskopi filan derken anca sürer. Şimdi başka yerleri de araştıracağım
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahEvet eğer olsaydı bende öyle yapacaktım ama zaten maalesef negatife döndü. Tekrar deneyeceğim