• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.gün taze embriyo transferi oldum.

Herkese merhaba, kimselere anlatamıyorum stresle bekliyorum birileriyle paylaşmak istedim en uygun yer burası diye düşündüm çünkü burda ben moral buluyorum herkes gibi..
3.gün embriyosu 8 hücreli taze transfer yaptı doktorum. Bugün 2.günüm 13 Nisan’da test yapacağım. Çok merak ediyorum inşallah sağlıklı bir şekilde ilerliyordur sürecim inşallah sağlıklı bir bebek haberi alırım kizlar dua edin lütfen 🌸 sizde tecrübelerinizi yazabilirsiniz birileriyle konuşmak iyi gelecek. Ailemin haberi yok pozitif çıkarsa herkese söyleyeceğim bi tek eşim ve ben biliyoruz süreci 🙂
Bnce pozitif çıkınca değilde kalp atışı duyunca söyleyin ben öyle yaptim

Birdahaki transferi ne zaman düşünüyorsun? Cok fazla erteleme eger imkanın varsa canım 🥰

Birdahaki transferi ne zaman düşünüyorsun? Cok fazla erteleme eger imkanın varsa canım 🥰
Bakalım histereskopi yapmayı önerdi rahme çizik atacakmış. O işlemden sonra rahim kendine gelince sürece başlayabiliriz dedi. Bende çok ara vermek istemiyorum ama bakalım ya biraz rahatlamam lazım psikolojik olarak

Bakalım histereskopi yapmayı önerdi rahme çizik atacakmış. O işlemden sonra rahim kendine gelince sürece başlayabiliriz dedi. Bende çok ara vermek istemiyorum ama bakalım ya biraz rahatlamam lazım psikolojik olarak
Bence yaptır faydası olabilir. Tutma şansı daha yuksek olsun diye yapılıyor. Birde rahminde problem varsa gideriliyor bende öldüm Aralık ayında. Zaten zor bi ameliyat değil. İki güne toparlıyorsun. Zaten her türlü iki ay bekliyorsun 1 ay fazladan beklersin en kötü ben böyle düşünüyorum 🥰

Back
X