- 4 Nisan 2023
- 369
- 147
- 23
- 29
Negatif sonucum 1.2Evet telkinlemen daha iyi. Senin sonuç ne zaman çıkacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatif sonucum 1.2Evet telkinlemen daha iyi. Senin sonuç ne zaman çıkacak
Hadi bakalım hayırlı haberler inşallah bizi de haberdar etMesaj geldi şimdi maile gelmesini bekliyorum
Yaa üzülme tamam mı vardır bunda bi hayır demek zamanı değilmiş. Allah bize zamanı geldiğinde sağlıklı evlat evlatlar nasip edecek inşallah nasibimizde varsaNegatif sonucum 1.2
Olsun 1.2 yi görmeye alışığım benYaa üzülme tamam mı vardır bunda bi hayır demek zamanı değilmiş. Allah bize zamanı geldiğinde sağlıklı evlat evlatlar nasip edecek inşallah nasibimizde varsa![]()
Sağlık olsun bol bol dua edip allahtan sağlıklı hayırlı evlat isteyeceğiz. O ol derse olur nasip ederse öyle böyle nasıl eder.Olsun 1.2 yi görmeye alışığım bensağlık olsun buna da şükür
Kesinlikle öyle herşeyin hayırlısı eltimin bebepi 5.5 aylıkken kalbi durmuştu 1 hafta oldu belki hamile olsam o üzülecekti herşeyin hayırlısı rabbim büyük umarım bi gün 1.2den büyük sonuölar alırımSağlık olsun bol bol dua edip allahtan sağlıklı hayırlı evlat isteyeceğiz. O ol derse olur nasip ederse öyle böyle nasıl eder.
Teşekkür ederim güzel yorumların için. 2 ay sonra tekrar denicez inşallah hayırlısı olsun herkesin hakkında. Rabbimden ısrarla isticez bizdeÜzülmeyin pes etmeyin bidaha deneyin. Benimde ilki pozitifti öyle sevindik ki anlatamam heyecandan herkesi arayıp söylemiştik ama 3 5 gün sonra parça geldi ve kan değerim direk 12 ye düşmüştü. Mahvolmustum hersey bitti sandim depresyona girdim. Rabbim affetsin benim ne günahım var ne suçum var diye kendimi sorguluyordum. Benim annem bile 36 yaşında 2 embriyo ilk seferde tuttu ve 5 yaşında ikiz kardeslerkm var. Bunuda bildiğim için şok olmuştum bende olmamasına. Ama çok şükür duzeldim daha çok Rabbime yöneldim atlattım bazı şeyleri. Rabbimin bi bildiği vardir daha çok cabalamamiz gerekiyor. Benim gibi olmayın pozitif olun zamanı var demekki. Biz çok güçlü kadınlarız elimizden geleni yapalım gerisi Allah'a kalmış. Cabalamaktan vazgeçmeyin![]()
Teşekkür ederiz yorumun içinÜzülmeyin pes etmeyin bidaha deneyin. Benimde ilki pozitifti öyle sevindik ki anlatamam heyecandan herkesi arayıp söylemiştik ama 3 5 gün sonra parça geldi ve kan değerim direk 12 ye düşmüştü. Mahvolmustum hersey bitti sandim depresyona girdim. Rabbim affetsin benim ne günahım var ne suçum var diye kendimi sorguluyordum. Benim annem bile 36 yaşında 2 embriyo ilk seferde tuttu ve 5 yaşında ikiz kardeslerkm var. Bunuda bildiğim için şok olmuştum bende olmamasına. Ama çok şükür duzeldim daha çok Rabbime yöneldim atlattım bazı şeyleri. Rabbimin bi bildiği vardir daha çok cabalamamiz gerekiyor. Benim gibi olmayın pozitif olun zamanı var demekki. Biz çok güçlü kadınlarız elimizden geleni yapalım gerisi Allah'a kalmış. Cabalamaktan vazgeçmeyin![]()
Hadi inşallah bizede haber ver dualarım seninle. Biliyo musun test vermeye giderken senin pozitif benim negatif olacağı içime doğdu bilmem inanır mısınTeşekkür ederiz yorumun içinbakalım 2 gün sonra testi tekrarla dedi doktor ile görüştüm artış bekliyorum dedi artışı yakalarsak artarak devam eder hayırlısıyla ben umutluyum hayırlıyla
![]()
Yaa inan ne diyeceğimi bilemiyorum. Bende tam olarak sevinemedim bile henüz çok cok erken 5in üstünde görmek hem sevindirdi hem bekleyişe geçirdi bakalım. Sende inşallah pozitifi göreceksin ben inanıyorum.Hadi inşallah bizede haber ver dualarım seninle. Biliyo musun test vermeye giderken senin pozitif benim negatif olacağı içime doğdu bilmem inanır mısın![]()
Bende öyle düşünüyorum güzel oldu arkadaşlığımız hayırlı sonuçlar al inşallahYaa inan ne diyeceğimi bilemiyorum. Bende tam olarak sevinemedim bile henüz çok cok erken 5in üstünde görmek hem sevindirdi hem bekleyişe geçirdi bakalım. Sende inşallah pozitifi göreceksin ben inanıyorum.muhakkak yazarım cumartesi günü teşekkür ediyorum bu süreçte güzel arkadaşlık yaptık bence
![]()
İnşallah artış olur dualarım seninleTeşekkür ederiz yorumun içinbakalım 2 gün sonra testi tekrarla dedi doktor ile görüştüm artış bekliyorum dedi artışı yakalarsak artarak devam eder hayırlısıyla ben umutluyum hayırlıyla
![]()
Çok teşekkürlerİnşallah artış olur dualarım seninle
Bende bayramdan sonra transfer olucam çok heyecanlıyım![]()
Amin inşallahÇok teşekkürlerSenin de transferin güzel geçsin inşallah Allah işini rast getirsin bebeğine kavuşursun inşallah
![]()
Canım noldu sonucun merak ettimTeşekkür ederiz yorumun içinbakalım 2 gün sonra testi tekrarla dedi doktor ile görüştüm artış bekliyorum dedi artışı yakalarsak artarak devam eder hayırlısıyla ben umutluyum hayırlıyla
![]()
Bugün test verdim yine ama artış olmadı. Doktorum aradı konuştuk. Değerin sabit kalmış artmamış Salı günü tekrar kan testi ver onun sonucuna göre konuşacağız dedi. Bakalım ne olacak bende bi şey anlamadım bu iştenCanım noldu sonucun merak ettim
Kaç çıktı ki değerinBugün test verdim yine ama artış olmadı. Doktorum aradı konuştuk. Değerin sabit kalmış artmamış Salı günü tekrar kan testi ver onun sonucuna göre konuşacağız dedi. Bakalım ne olacak bende bi şey anlamadım bu işten![]()
12,33 çıkmıştı artışta olmamış azalışta 12.25 cikti bu kez de çok küçük bir azalış var doktor önemli değil Salı günü bakacağız dediKaç çıktı ki değerin
Hadi hayırlısı olsun ya umarım artar sana tutunur dua ediyorum sana12,33 çıkmıştı artışta olmamış azalışta 12.25 cikti bu kez de çok küçük bir azalış var doktor önemli değil Salı günü bakacağız dedi