- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
Canim, bol bol su. Aslinda kürlerin mantigi da sivi almak .Cidden bu odem icin bi kür bsy yokmu bildiginizz canlarr
Canim, bol bol su. Aslinda kürlerin mantigi da sivi almak .
naptin canim nasil gidiyor diyetKesinlikle su olmazsa olmazımız ama direk kür falan yok malesef.Zaten öyle bir sey yiyip zayıflasak süper olurduSağlıklı beslenme,su içme,hareket
naptin canim nasil gidiyor diyet
Canım bende yarın senle başlıyorum bu aralar çok siisim sabah tartilip yazarım ve arkadasinjn videosunu da izledim süperYarın baslayacagım :) Bayram tatili bitti bugünO kadar çok tatlı yedim ki,çok ödem topladım.Sabah tartılıp sonucu söylerim :)
Canım bende yarın senle başlıyorum bu aralar çok siisim sabah tartilip yazarım ve arkadasinjn videosunu da izledim süper
Cok tesekkür ederim onun adına da.Bayramda hangimiz sismedik kiCok sevindim yalnız olmadıgıma
Hadi bende basliyorum.
Yarin güncel kilomu yazarim. Birlikten kuvvet doğar.
Günaydınlar güzel bir kahvalti olmus. Devami da güzel gelir insallahGünaydın kızlartartildim ve dün yediğim hamburger lerin +500 gr getirmesi ile ve bütün ödemimle geldim
Güncel kilom:67.6
Şuan kahvaltıdan önce 1 bardak limonlu su içiyorum
Kahvaltı: 2 küçük dilim tam buğday tost ekmeğinden yapılmış kaşarlı tost
Domates, salatalık, 3zeytin
Şekersiz çay
İnşallahGünaydınlar güzel bir kahvalti olmus. Devami da güzel gelir insallah
Bende onu merak ediyorum ama tansiyonuma güvenemiyorum hep düşük olduğu için o şekilde hep düşünüyorum63.9 geldim. Hemen elma sirkeli su içiyorum. Ustune de sade nescafe. Acikmadan yemiycem simdilik
Açlık kürü ya da açlık orucu varmis. Hic denediniz mi kizlar. Bu aralar kafayi ona taktim
63.9 geldim. Hemen elma sirkeli su içiyorum. Ustune de sade nescafe. Acikmadan yemiycem simdilik
Açlık kürü ya da açlık orucu varmis. Hic denediniz mi kizlar. Bu aralar kafayi ona taktim
Ara öğün de 1 bardak ayran içtim ve bol su içiyorum 1-1.5 lt olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?