3 günde 3 kilo diyeti günlüğüm (Katılmak isteyenleri bekliyorum)

Yarın baslayacagım :) Bayram tatili bitti bugün O kadar çok tatlı yedim ki,çok ödem topladım.Sabah tartılıp sonucu söylerim :)
Canım bende yarın senle başlıyorum bu aralar çok siisim sabah tartilip yazarım ve arkadasinjn videosunu da izledim süper

Günaydın kızlar tartildim ve dün yediğim hamburger lerin +500 gr getirmesi ile ve bütün ödemimle geldim
Güncel kilom:67.6
Şuan kahvaltıdan önce 1 bardak limonlu su içiyorum
Kahvaltı: 2 küçük dilim tam buğday tost ekmeğinden yapılmış kaşarlı tost
Domates, salatalık, 3zeytin
Şekersiz çay

Günaydınlar güzel bir kahvalti olmus. Devami da güzel gelir insallah

Ben de yeni uyandim. Gece 1.30 da uyuyunca zor oldu tabi ayikmak
Hemen tartilip geliyorum. Bugün kalori miktarini düşük tutmayi hedefliyorum.
Gelsiiiiiinnnnn
Cay kahve Süt ayran soda su limonlu su bitki çayı

63.9 geldim. Hemen elma sirkeli su içiyorum. Ustune de sade nescafe. Acikmadan yemiycem simdilik
Açlık kürü ya da açlık orucu varmis. Hic denediniz mi kizlar. Bu aralar kafayi ona taktim

63.9 geldim. Hemen elma sirkeli su içiyorum. Ustune de sade nescafe. Acikmadan yemiycem simdilik
Açlık kürü ya da açlık orucu varmis. Hic denediniz mi kizlar. Bu aralar kafayi ona taktim
Bende onu merak ediyorum ama tansiyonuma güvenemiyorum hep düşük olduğu için o şekilde hep düşünüyorum ama normal oruç tutacgim ben persembe cuma cumartesi 2 gün bu şekilde yapayım bı 3 günde oruc tutacağım nasıl olursa regl felan olmazsam

Günaydın,olsun tüm ödemleri atacağız
Ben de tartıldım ve 59.1 kg çıktım.Yani normale göre epey bir şişmişim hatta kalıcı kilo bile almış olabilirim
Sabah 2 yumurta,1 kibrit kutusu kadar süzme peynir,5 tane zeytin yedim.Yanında gözüm doysun diye bol salatalık.Biraz protein ağırlıklı gideceğim cünkü cok karbonhidrat aldım

If dedikleri değil mi? Ben denedim.Aksam 18.00 gibi yiyip diğer gün 12.00 gibi yediğim olmuştu ve gerçekren hafifletiyor.Aç uyuduğumuz icin sabah hafif kalkıyoruz Ama uzun süreli yapılırsa yeme atağına sebep olabilir.O yüzden 3 gün yapılabilir bence fayda sağlar

Ara öğün de 1 bardak ayran içtim ve bol su içiyorum 1-1.5 lt olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…