3 gündür kaynanamlardayım gitmek istiyorum😐

cebinizde para yok mu?
çıkıp gitseniz döver söver mi Allah korusun
kavga eder diyorsunuz en fazla bağırır çağırır

bunu bir kez yırtıp aşmanız gerekiyor

Gitmek isteyen, alır çantasını çeker gider. Kimseye de hesap vermez. "Çok kızar, çok sinirlenir" diye diye, istemediğiniz herşeyi yapmaya mahkum kalacaksınız ömür boyu farkında mısınız? Ayrıca bu çok çok basit olan konuda bile yapmak istediğinizi yapamıyorsanız, daha farklı konularda ne yapacaksınız? Bu resmen psikolojik şiddet. Biraz sesinizi çıkarmazsanızda artarak devam edecek. Seçim sizin...

Acaba bi haltlar karıştırıyoda, seni özelliklemi orda tutuyo.Çıkıp evine gitmemen için ne engelin var, terslerse tersledin. Her şekilde aranız bozuk nasılsa

Akşam gidecekmişsiniz zaten ..Neden bu kadar sıkılıyorsunuz?
Ne var eşinizin ailesinde kalsanız.
Baktınız bugün de eve gidemiyorsunuz yarın sabahtan eşiniz ise giderken sizde evinize çıkın.

Akşam gidecekmişsiniz zaten ..Neden bu kadar sıkılıyorsunuz?
Ne var eşinizin ailesinde kalsanız.
Baktınız bugün de eve gidemiyorsunuz yarın sabahtan eşiniz ise giderken sizde evinize çıkın.
Bugün büyük ihtimal donmeyeceklermis. Birden kalmislar yanında esyasi bile yokmus ve önceki konularini okuyun.
Ayrica tek çıkmasına izin verniyor oda çıkmıyor

Aynı şehir de farklı mahalleler de olsa bile atlar bir dolmuşa giderim evime, yakınsa yürür giderim.Aynı şehirde üç gündür hastalık yok bişey yok kalmak çok saçma değil mi?Kendiniz gündüz gitseniz işten çıkınca eşiniz direkt evinize gelse olmuyormuş mu yani, bir de hamileymişsiniz pasif kalmayın baştan bu kadar

Yuh ya bu gerçek olmamalı. Bir saka olmalı

Eski konuya bakınca hatırladım. Konusu aklımda evlenmek için mecburen okulu bıraktım demesiyle kalmıştı
ibretlik resmen.
bir de evlenene kadar anlamadım böyle olduğunu diyor. biri de çıkıp demiyor ki yoo ben biliyordum da işte bir umut evlendim diye. ne hikmetse bu adamlar hep profesyonel oyuncu, profesyonel yalancı. hep düğün gününe kadar kendilerini mükemmel gizliyolar. ama düğün sabahı anası evlerine çarşaf görmeye gelmiş olmalarına rağmen bu adamlara güvenip çocuk yapabiliyor bizim kadınlar. ne diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…