Öyle yahu 3 aylık evliyim diyor başka ne yapılır kiSavaşma Seviş diyorsunuz
Gittinmi evine metal ettimEşimle pazartesi akşam yemeği için geldik geç oldu diye yattik .eşimin işi uzun sürdü gec geldi işten yine burda yattik.buyuk ihtimal bugün de burda yatcaz.3 aylik evliyim eşim yokken burda cok sıkılıyorum eşime diyorum ama beni tersliyo bugün erken gelirsem gidelim eve dedi ama hic sanmıyorum kaynanama da gıcık oluyorum bunaldımm .Odamiza kapıyı tıklatmadan bodoslama giriyor .rahat edemiyorum ama eşimin umrunda degil ne yapsam da gitsem burdan bi de hamileyim
Aklıma “bu ne sevgi ahhhhh bu ne ızdırap” şarkısı geldi... izinsiz yapabildikleriniz neler? Ay çıldıriiiciiiiimGörücü usulü değil severek evlendik
Bakınız, ibret alınız KIZLARRRR.Ben köyde oturuyordum eşim icin okulumu bırakıp köye anne babamin yanina geldim mecburen nisanliyken .
Aaa siz deyince konularına baktım gerçekten o. İyide Kv sizde kalmıyor muydu dağ başındaki evinizde??? Hangi ara kvnin evine gittiniz? Kendi evinize gitmek yerine aileniz yanına gidin bence. Bizle dalga geçiyorsunuz sanırım.Kocanız imamdı galiba baska bir konudan hatırladıgım.
Annesiyle konusmaalrı vardı cok cirkin aileniz hakkında.
O kvdeyle aynı evde kalabildğinize göre ses kaydını dinlediğinizi bilmiyorlar.
Tebrikler
Ama o konuyu açan aglak diye nick değil miydi hatta o kız 22 yaşındaydı filan bu başka hesap sankiKocanız imamdı galiba baska bir konudan hatırladıgım.
Annesiyle konusmaalrı vardı cok cirkin aileniz hakkında.
O kvdeyle aynı evde kalabildğinize göre ses kaydını dinlediğinizi bilmiyorlar.
Tebrikler
Anneminkilerden giy diyor
Pardon değilmiş yanlış bakmışım.Ama o konuyu açan aglak diye nick değil miydi hatta o kız 22 yaşındaydı filan bu başka hesap sanki
Açtığı konular nereden görülüyor? Ben profiline girdim ama anlamadım pek daha önce hiç bakmamistim daAçtığı konulara bakın o
Yok yok değilmiş yanlış bakmışım.Açtığı konular nereden görülüyor? Ben profiline girdim ama anlamadım pek daha önce hiç bakmamistim da
Yinede açtığı konuları nereden görüyoruz merak ettim ayyyYok yok değilmiş yanlış bakmışım.
Ahahaaa konuları karıştırdınız kızlar yaAaa siz deyince konularına baktım gerçekten o. İyide Kv sizde kalmıyor muydu dağ başındaki evinizde??? Hangi ara kvnin evine gittiniz? Kendi evinize gitmek yerine aileniz yanına gidin bence. Bizle dalga geçiyorsunuz sanırım.
Ayakları yok ablasıkendin neden gitmiyosun?
Ben biliyorum ama söylemem. Sonra ban yiyorumYinede açtığı konuları nereden görüyoruz merak ettim ayyy
Ahahaaa konuları karıştırdınız kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?