- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
bi de mesela o işi yaptın. baktın çarşaf vs kan oldu. çıkar at sepete temiz çarşaf ser. naptın sabaha kadar yatakta mı beklettin pis çarşafı? ya da kaynanalar gelince kirliden mi çıkardın?Intihar etmeye gidiyorum ben
ibretlik resmen.
bir de evlenene kadar anlamadım böyle olduğunu diyor. biri de çıkıp demiyor ki yoo ben biliyordum da işte bir umut evlendim diye. ne hikmetse bu adamlar hep profesyonel oyuncu, profesyonel yalancı. hep düğün gününe kadar kendilerini mükemmel gizliyolar. ama düğün sabahı anası evlerine çarşaf görmeye gelmiş olmalarına rağmen bu adamlara güvenip çocuk yapabiliyor bizim kadınlar. ne diyelim.
Ananın donunu mu giyeyim diyinAnneminkilerden giy diyor
O kim oluyor. Otur oturduğun yerde ne demek? Neyse gaza gelip ters ters konuşmayın. Sizinle nasıl konuşması gerektiğini anlatın güzelce.Eşim e söyledim otur oturduğun yerde diyor azarlıyo o işten erken gelirse gidecekmisiz
Bi ben doğuramadım. İstediğim için herhaldeHamilelik kazayla olmuştur kesin.
Türkiye cumhuriyeti vatandaşlarının yarısından fazlası kazayla doğmuş ancım ben bu forumdan bunu anladım
Tatlım Rabbim en kısa zamanda sağlıklı vatana millete ailesine hayırlı bir evlat nasip etsin sana.Bi ben doğuramadım. İstediğim için herhalde
Tüpleri bağlatıp, d.k hapı ve prezervatif kullansak 3. ye hamileydim. NET.
Orada kalacaginizi bilmeden mi gittiniz? O zaman hazirliksizsiniz. Ne giyiyorsunuz, hic mi kiyafetinizi degistirmiyorsunuz, banyo yapmiyorsunuz. Hadi giysi verdiler diyelim, ic camasiri nasil degistiriyorsunuz? Bunlari bahane edin, evinize gidin. Ne sacma bir durum, yemege diye gidip 3 gun kalmak :)Eşimle pazartesi akşam yemeği için geldik geç oldu diye yattik .eşimin işi uzun sürdü gec geldi işten yine burda yattik.buyuk ihtimal bugün de burda yatcaz.3 aylik evliyim eşim yokken burda cok sıkılıyorum eşime diyorum ama beni tersliyo bugün erken gelirsem gidelim eve dedi ama hic sanmıyorum kaynanama da gıcık oluyorum bunaldımm .Odamiza kapıyı tıklatmadan bodoslama giriyor .rahat edemiyorum ama eşimin umrunda degil ne yapsam da gitsem burdan bi de hamileyim
Dimi ev de boş kadın da hamile belki olmuyordurÖnceki yorumda dedim gene diyorum eşin haltlar yiyo
Çarşaf bakma falan olmadı onlar ev görmeye gelmişbi de mesela o işi yaptın. baktın çarşaf vs kan oldu. çıkar at sepete temiz çarşaf ser. naptın sabaha kadar yatakta mı beklettin pis çarşafı? ya da kaynanalar gelince kirliden mi çıkardın?
hani bazı olaylar var benim kafamdaki olağan hayat akışına uymuyor. diyelim ki bu iş başıma geldi. düğün sabahı evime geldiler. diyelim ki kocam da basiretsiz bir bamya ve onları eve alıp çarşaf görme isteklerini kabul ediyor. ya kendimi yatak odasına kilitlerim ya da alır çantamı o evden çıkarım. hatta sinirimi alamazsam alırım o çarşafı banyoda bir güzel yakarım. nasıl bi sinmişlik bu, hem evine kabul ediyosun hem de çarşafı gösteriyosun.
ay doldum.
Ben olayı söyliyim. Maalesef gelinlerimiz de göstermeye (birşeyler ispatlamaya) meraklı.bi de mesela o işi yaptın. baktın çarşaf vs kan oldu. çıkar at sepete temiz çarşaf ser. naptın sabaha kadar yatakta mı beklettin pis çarşafı? ya da kaynanalar gelince kirliden mi çıkardın?
Ya birden beraber yaşayacağız deseydi? Böyle adamların kıymetini hiç bilmiyorlarEsin seni alistiriyor bu duruma dusunceli adam
Yanı başka açıklaması olamaz insan niye evine gitmez karısını götürmez hamile diye baskasiyla yapıyosa ALLAH belasını versinDimi ev de boş kadın da hamile belki olmuyordur
Savaşma Seviş diyorsunuzYahu daha üç aylık evlisin, bence cazibeni kullan.Herhalde gece aynı odada yatıyorsunuzdur. Girin koynuna sevişin erkeklerle aile konusunda zıtlaştığınızı hissettirdiğinizde onlar daha da aile bağımlısı oluyor. Sizin işiniz zor da olsa eşinizi ailesine değil size ve çocuğunuza bağımlı hale getirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?