3 haftalık evli ve Bi yalanın ortası

Yeni evli adam karısı bırakıp düğüne gitmemeli bence...

canım sakin olmaya çalış. şuan cicim aylarındasınız ve bu aylarda böyle sıkıntılar tabiki hoş değil. eşin gelsin bi yüzyüze sakince konuş derdini öğren. boşanma lafını azına bile alma. yuva dağıtmak bukadar kolay olmamalı. belki ona güvenmediğin için bukadar hırçın olmuştur oda. şimdilik kötü düşünceleri çıkar aklından. o senin sevdiğin adam ve onunla güzel günler geçirmek senin hakkın. eşini dinlemelisin

Vallahi merak ediyorum sürekli adam hatasını anlayacak mı diye. Hiç tanımıyorum ama 'kapıma geldi çiçeklerle ağladı zırladı diye' mesaj atacaksın diye bekliyorum.

Gelip özür dilese açıklama yapsa nasıl emin olup içiniz rahat olacak ki? Adam yalan söyleyip eski
sevgilisinin de olduğu şehir dışında bir düğüne gidiyor günlerce ortada yok. Bunu illa aldattı diye
demiyorum belki gerekten kızla hiç alakası yok artık ama doğru söyleyip söylemediğini ve orada ne olduğunu bilemeyeceğiniz için kafa karışıklığınız nasıl gidecek?

Beni aldattığını düşünmüyorum zaten sadece büyük Bi yalan belkide o Kıza olan tepkimi bildiği için bilemiyorum içimde Bi öfke var en azından Bi şansı daha olucak evliliğim siz belki direk bitirirdiniz evliliğiniz ama ben bitirmeyi düşünmüyorum en azından bitirmeden önce Bi şansı daha olsun istiyorum çünkü bukadar kısa zamanda daha evliliğimi bile anlayamamışken yapamam

Valla konu sahibi seni anlayamuyorum kocam beni aldati diye ne yapacam diye kocan ayrilmayi bile goze aldigini yazmissin ve Hala ailesi konuyu bilmiyor diye yazmissin
Kocam beni aldattı napıcam diye bişey yazmadım bundan emin olsam zaten konu açmamada gerek kalmazdı önce konuyu oku doğru anla bence

Daha karşılıklı konusmamisken bosanmayi falan düşünmeyin zaten o en son yapilicak şey Allah korusun.. Henüz konuşmadınız mı ne yapmayı dusunuyorsunz

Lütfen beni yanlış anlamayın. Evlilik bitirmek tabiki kolay değil. Sizin açınızdan düşünmeye çalışıyoruz hepimiz ama çok ılımlı düşünüyorsunuz. Sizden özür bile dilemeyi düşünmeyen hata bir çırpıda silen boşanacağım diyen birine fazla değer veriyorsunuz. Aslında ona değer verirken kendinizi değersiz kılıyorsunuz. Bakın bu hayat sizin burda 100 farklı düşünce de çıkıcak çok normal. Bunlardan hangisini uygulayacağınız yine size kalmış. Her elin parmağı bir olmadığı gibi düşüncelerinde farklı olması normal. Ama lütfen kendinize değer verin. Boşanmayın tamam ama lütfen onu pişman edin yoksa çok üzülürsünüz. Dilerim herşey gönlünüzce olur.

Bi gelişme Yok pişman edilecek olucak biri varmı onuda bilmiyorum tek bildiğim iyi olmadığım ve çok yıprandı sinirlerim nefes almak bu olaydan sıyrılmak istiyorum ama sadece benim istememle olucak bişey dil zaman gösterecek sabırlı olmaya çalışıyorum sadece arkadaşlar sizdende anlayış bekliyorum biraz

Canım sen bence internetini falan da kapat kendi kafanı dinle ve hiç bir şey düşünmemeye çalış biliyorum çok zor haklısın. Zaman tanı kendine

Canım

canım kusura bakma ama burda çok kolay adam boşuyosunuz ben bişey anlamadım bukadar basitmi ya

Ben sana boşa yada boşanma demedim ki kendi hayatımla ilgili pismanligimi dile getirdim
daha 3. Haftandasin ve bu yaşadığın olay 3. Yılında yaşayacağın olayların sadece ufak bir fragmanı
Daha tabiri caizse cicim ayında seni yalanlarla evde bırakıp iki günlük bir gezintiye,içinde eskiden ilgisi olduğu bir kadininda bulunduğu arkadaş grubuyla gidiyor
sence 5-6 yıllık evliliğinde, sevgi azalip başka sorunlar baş göstermeye başladığında , çocukların sorumluluğu üzerine yüklendiğinde sana neler yaşatır?
işte buraya yorum yapan kadınlar o soru işaretinden sonrasını da biliyor ve o tecrübe ile sana iyi niyetleriyle cevap veriyorlar
senin bosanmanda kimin ne gibi bir çıkarı olabilir!

Son düzenleme:
Yalan ilişkide güveni ciddi manada yaralıyor malesef. Karşılıklı oturup konuşmanızda fayda var telefon ile bu durumu çözme yoluna gitmeyin sabredin ve geldiğinde ne hissettiğinizi net olarak kendisine belirtin aldığınız cevap sizi tatmin etmiyorsa o zaman bir çözüm arayışına girebilirsiniz fakat sıcağı sıcağına telefonda bu konuşmaları yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…