canım sakin olmaya çalış. şuan cicim aylarındasınız ve bu aylarda böyle sıkıntılar tabiki hoş değil. eşin gelsin bi yüzyüze sakince konuş derdini öğren. boşanma lafını azına bile alma. yuva dağıtmak bukadar kolay olmamalı. belki ona güvenmediğin için bukadar hırçın olmuştur oda. şimdilik kötü düşünceleri çıkar aklından. o senin sevdiğin adam ve onunla güzel günler geçirmek senin hakkın. eşini dinlemelisinRuh halim zaten normal demiyorum diyemem çünkü düşünmekten beynime Ağrı giriyor artık ama Bi çözüm bulamıyorum sonuç dediğin gibi boşanma çelbiyle sonuçlanırsa Ozamn da oraya yanlız gitmesinin boşuna olmadığını anlıcam anlaşmalı boşanıp yoluna göndericem
Beni aldattığını düşünmüyorum zaten sadece büyük Bi yalan belkide o Kıza olan tepkimi bildiği için bilemiyorum içimde Bi öfke var en azından Bi şansı daha olucak evliliğim siz belki direk bitirirdiniz evliliğiniz ama ben bitirmeyi düşünmüyorum en azından bitirmeden önce Bi şansı daha olsun istiyorum çünkü bukadar kısa zamanda daha evliliğimi bile anlayamamışken yapamamGelip özür dilese açıklama yapsa nasıl emin olup içiniz rahat olacak ki? Adam yalan söyleyip eski
sevgilisinin de olduğu şehir dışında bir düğüne gidiyor günlerce ortada yok. Bunu illa aldattı diye
demiyorum belki gerekten kızla hiç alakası yok artık ama doğru söyleyip söylemediğini ve orada ne olduğunu bilemeyeceğiniz için kafa karışıklığınız nasıl gidecek?
Kocam beni aldattı napıcam diye bişey yazmadım bundan emin olsam zaten konu açmamada gerek kalmazdı önce konuyu oku doğru anla benceValla konu sahibi seni anlayamuyorum kocam beni aldati diye ne yapacam diye kocan ayrilmayi bile goze aldigini yazmissin ve Hala ailesi konuyu bilmiyor diye yazmissin
Beni aldattığını düşünmüyorum zaten sadece büyük Bi yalan belkide o Kıza olan tepkimi bildiği için bilemiyorum içimde Bi öfke var en azından Bi şansı daha olucak evliliğim siz belki direk bitirirdiniz evliliğiniz ama ben bitirmeyi düşünmüyorum en azından bitirmeden önce Bi şansı daha olsun istiyorum çünkü bukadar kısa zamanda daha evliliğimi bile anlayamamışken yapamam
canım ne yaptın son durum nedir ?Hayırlısıyla inşAllah
Beni aldattığını düşünmüyorum zaten sadece büyük Bi yalan belkide o Kıza olan tepkimi bildiği için bilemiyorum içimde Bi öfke var en azından Bi şansı daha olucak evliliğim siz belki direk bitirirdiniz evliliğiniz ama ben bitirmeyi düşünmüyorum en azından bitirmeden önce Bi şansı daha olsun istiyorum çünkü bukadar kısa zamanda daha evliliğimi bile anlayamamışken yapamam
Bi gelişme Yok pişman edilecek olucak biri varmı onuda bilmiyorum tek bildiğim iyi olmadığım ve çok yıprandı sinirlerim nefes almak bu olaydan sıyrılmak istiyorum ama sadece benim istememle olucak bişey dil zaman gösterecek sabırlı olmaya çalışıyorum sadece arkadaşlar sizdende anlayış bekliyorum biraz
Canım
canım kusura bakma ama burda çok kolay adam boşuyosunuz ben bişey anlamadım bukadar basitmi ya
Peki Allah gönlüne göre versin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah :)Mesaj da yazd
mesajda yazdun canım ama bida söyliyeyim kendi hatasını anlayıp özür dilemesini istiyorum
Kocam beni aldattı napıcam diye bişey yazmadım bundan emin olsam zaten konu açmamada gerek kalmazdı önce konuyu oku doğru anla bence[/QUOTE. Ne yazikki yazdiklarini okuyup takip etim ve genede anlam vermedim ya Arkadas aldatmak kelimesi sadece kocani biriyle yatakta yakalamak degildir.Allah korusun Ben böyle birsey yasasaydim ve sonrasinda kocam hic tepki vermeseydi onun tüm sülalesini aya kaldirirdim sen kalkmis sadece benim ailemin haberi var diyorsun eyer konuyu actiysan herkezin fikirlerine saygi duy sana yazilan her msj lar icimli cicimli olmak zorunda degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?