3 haftalık evli ve Bi yalanın ortası

Ben asla aramamanızı, telefonlarına msjlarına cevap vermemenizi tavsiye edeceğim. Huzursuz olsun eğlenemesin sizi kaybedeceğini düşünsün derim.

Benden haber alamasa ailemin yanındayım onları arar sanmıyorum merakta kalıcağını ayrıca keyfi gayet yerindedir Eminim

Sen hala evde misin? Ben coktan binip trabzona gitmiştim ve arayip hangi otelde kalıyorsun birazdan yanindayim demistim. Seni bu kadar hafife almasina izin verme.

Kadınlar da geliyorduysa sizi neden yanında götürmek istemedi? Bence önce bunu sorgulayın. Tatmin edici bir cevap alana kadar da evi terkedin. Vurdumduymaz bir tip belli.

Kıyameti kopar bence. Sakın susma daha işin başındasınız nası alıştırırsan öyle gider.

Kadınlar da geliyorduysa sizi neden yanında götürmek istemedi? Bence önce bunu sorgulayın. Tatmin edici bir cevap alana kadar da evi terkedin. Vurdumduymaz bir tip belli.
Evet beni umursamıyor mu diye düşünmeye başladım çünkü o kızla alakalıda nekadar hassas olduğumu biliyordu napcamı bilmiyorum Sessiz kalıp aynı ev içinde kendisiyle muhattap olmamakmı yoksa olayı büyütüp evde kalmamakmı hangisi

Sinirle alakası yok.
Yani o sinirle buraya konu açabiliyorsan cevaplarsın da.

İlk olarak eşin mi? erkek arkadaşın mı?
Millet sormuş diğer kadınlar, evli çiftlerin eşi mi? yoksa başka bir yerden tanıdıkları mı?
Bu Trabzondaki arkadaşı siz tanıyor musunuz?

bunun gibi sorulara düzgün cevap verirseniz konu anlaşılacak.
Yoksa fake olduğunu düşünmeye devam.

Bence trabzona gidip düğünü basın

Evet eşim bekar bayanlar onlarda işyerinden Trabzon'da düğünü olucak arkadaş diye düğünde göstermişti okadar tanımıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…