Benden haber alamasa ailemin yanındayım onları arar sanmıyorum merakta kalıcağını ayrıca keyfi gayet yerindedir Eminimyani herşey planlı programlı off kötü o zaman..
yalnız eşinde safmıdır nedir o kadar yalan söyle havaalanında foto çekip facede paylaş büyük cesaret doğrusu..
gece trb polisini ara otelin ismini oda numarasını ver zina yapılıyor diye ihbarda bulun.. rezillik çıksın burnundan gelsin..
telefonunuda açma kapat arasın dursun .. senden haber alamasın..
Eşim erkek arkadaşım olsaydı böyle bişey yapmazdı Eminim garip Bi rahatlığı var 3haftadır nasılsa evlendik diyepöff erkek arkadaşın mı eşin mi ?
erkek arkadaşınsa zaten hiçbir zahmete girme ayrıl gitsin..
Beni kaybedeceğini düşüneceğini sanmıyorumBen asla aramamanızı, telefonlarına msjlarına cevap vermemenizi tavsiye edeceğim. Huzursuz olsun eğlenemesin sizi kaybedeceğini düşünsün derim.
Eşim zatenEşim demiştin .. ?
Öyle bir ihtimal olduğunu ona hissettir o zaman .. rahat edemesin, seni seviyorsaBeni kaybedeceğini düşüneceğini sanmıyorum
EşimEşiniz mi erkek arkadaşıniz mi?
Peki bunu yaşadığıma hala inanamıyorumÖyle bir ihtimal olduğunu ona hissettir o zaman .. rahat edemesin, seni seviyorsa
Evet beni umursamıyor mu diye düşünmeye başladım çünkü o kızla alakalıda nekadar hassas olduğumu biliyordu napcamı bilmiyorum Sessiz kalıp aynı ev içinde kendisiyle muhattap olmamakmı yoksa olayı büyütüp evde kalmamakmı hangisiKadınlar da geliyorduysa sizi neden yanında götürmek istemedi? Bence önce bunu sorgulayın. Tatmin edici bir cevap alana kadar da evi terkedin. Vurdumduymaz bir tip belli.
Yani sinirden beynim uyuşmuş olabilir ama nasıl. Bi cevap istiyosun erkek arkadaşım arkadaşının düğününe erkek arkadaşlarıyla gidiceğini söyledi sonra Facebook ta aslında bayanlarla gittiklerini öğrendim yani bana yalan söylemiş gözlerimin içine baka baka
Yeni tanıyorum galiba 2 gün başka biyere gitti otelde nasıl sakin olucam bilmiyorum
Evet eşim bekar bayanlar onlarda işyerinden Trabzon'da düğünü olucak arkadaş diye düğünde göstermişti okadar tanımıyorumSinirle alakası yok.
Yani o sinirle buraya konu açabiliyorsan cevaplarsın da.
İlk olarak eşin mi? erkek arkadaşın mı?
Millet sormuş diğer kadınlar, evli çiftlerin eşi mi? yoksa başka bir yerden tanıdıkları mı?
Bu Trabzondaki arkadaşı siz tanıyor musunuz?
bunun gibi sorulara düzgün cevap verirseniz konu anlaşılacak.
Yoksa fake olduğunu düşünmeye devam.
Aslında çok razı olduğum söylenemez önce bende gelicem die Bi tartıştım ama sonra okadar erkeğin içinde tek napıcam diye vazgeçtim keşke vazgeçmeseydimNasıl razi oldun da gönderdin kız şaka gibi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?