Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durumunuzda üzülecek birsey yok. Allah'in sevgili kuluymussunuz ki ucurumun kenarindan dönmüssünüz. Sadece ask sevgi mi önemli olan? Bu kadar istenmediginizi hatta nefret edildiginizi bile bile bu aileye girmek istemenizin israrini anlayamadim. Yine sevmesinler istemesinler ama ogullari yumrugunu masaya vurup, ben seviyorum evlenmek istiyorum. İster kabul edin ister etmeyin, ister sevin ister sevmeyin ama tek kelime konusursaniz beni yok bilin deseydi anlayabilirdim.
Anne babama diyecegim ki beni istemeye gelecekler ama ailesi benden nefret ettikleri icin aracilar gelip isteyecek. Zaten söylemeye cesaret edemezdim de ne onlari bu kadar asagilatip utandirirdim ne de kendimi. İsterse gökten zembille insin, son erkek kalsin. Aileniz nasil kabul etti ki bunu? Bütün bu olacaklarin habercisi bu olay aslinda. İsteme, söz, nisan, ailelerin gelip gitmemesi hepsi olayli. Bu size tecrübe olsun. Önce saygi duydurun kendinize ailenize.
Koca kadin kardesi sözleniyor diye hüngür hüngür agliyor. Sanki kardesi dönülmez yollara, mechule gidiyor. Ayrica size bir tavsiyede bulunacagim. Yurtdisinda yasayan bu eski kafali aileler ogullarini kizlarini evlendirmek icin muhakkak memleketlerinden birilerini getirtiyorlar bulunduklari ülkeye. Yol, iz, dil bilmeyen, gözü acilmamis evden disari cikartmayacaklari, hizmetci gibi kullanacaklari, arkasinda ana babasi olmayan zavallilari kandiriyorlar. Dikensiz gül bahcesi sözü veriyorlar. Sizin gibi, yurtdisinda onlarla esit sartlarda olan, kültürlü, egitimli sosyal kizlarimizi da tehlike olarak görüyorlar ve asla kabul etmiyorlar.
Seviyorsan git konuş bence
bukadar olumsuzluğa nıye ses çıkarmadın anlamıyorumm bu kvdelerin oğullarıda bu aralar amma kıymete bındı benımde oğlum var inş. böle kaynana olmam bu arada
Kizlar canim cok yaniyo her an onu görücem diye korkuyorum nasil davranacagimi bilmiyorum icimde okadar öfke ve üzüntü varki...
Kendimi nasil dizginlerim teselli ederim bilmiyorum yaptiginiz yorumlar icimi rahatlatiyor acip okuyorum herkese güven olmuyor bu devirde!
Insallah hepsi hakettigini bulur!
Ben kurtulduguma seviniyorum ama icimde aciyor hala dügün tarihimiz belliydi,salon tutulmustu evimiz bile hazirdi mobilya bakiyorduk! Gelinlik bakiyor Kinalik diktiriyordum o neyapiyor hic birsey olmamis gibi kendi keyfinde herseylerini iade ettik birkez aramadilar özür dilemediler! Aileme ve bana büyük haksizlik saygisizlik yapildi basta o eski nisanlim olucak haysiyetsiz!
Arkamdan o benim gibi birini bulamaz biryere gelemez demis. Benim ilk sevgilim oldugu icin sanki kimse beni istememiste o kurtarmis sevgilisizlikten bekarliktan!!
bende evlenmden önce kayınbabam az cektirmemişti,kendi kendine triplere girmişti
ama sağolsun ne eşim ne de ben onu umursamadık
hayatı bize zindan ettirmişti,adamın niyeti megersem zengin akrabalarının kızını almakmıs,ama eşim restini cekti
asla bırakmam anne babayı silerim dedi,utanmadn kayınbabam gelin bizim oğlana yular geçirmiş istediği yere cekiyor demiş, eşimin bana aşık olduğunu düşünemedi,derdi paralı dünür almakmış
evliliktede burnumuzdan getirdi,eve gelmeye kaçç defa yüzü olmadı,sonra bir büyük ameliyat geçirdi ve kişiliği degişti,melekleşti eski halinden eser kalmadı
şimdi de oğlumdan öncesi öz kızım gibisin diyor
ama kırılan kalpler öyle kolay onarılmıyor,saygısız asla olmadım,ama asla da baba demedim demem de, o tren kaçtı gecmiş olsun
seninde gözün aydın diyorum git şeker falan dağır cocuk sevindir
Teşekkür et kendisine...Ailesini seçip, bir sürü şahsiyetsizden seni kurtardığı için...
Teşekkürünü yüzüne tükürdükten sonra da edebilirsin..Tercih senin..
Ne insanlar var ya...İnsan bir karıncaya bile dikkat ederken, insanları böyle ezmek, parçalamak niye? Yazıklar olsun...
Sadece Şükret...
Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste...Kim bilir nasıl çıkacak...Dilerim, Allah ne hale geldiklerine seni de şahit eder...