3 ileri bir geri yıllardır

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Kizlar bizim bir tarlamiz var .
Ve biz bunu işlerimizde dolayı ekip bicemiyoruz o yüzden .Başkalarına kiraliyoruz.
Şimdi bu sene eşimle tutacak kişi anlaşamadi ve eşim tuttrdu ben ekicem.
Sırf adama inattan.

İlgilenemezz gidip gelemez sadece verdiği masrafla kalıcak ve bizden goturusu ortalama 60 70 bin olucak eşim diyor gelirse iki katı..
Bir kere daha ekmisti yıllar önce sadece beşyüz lira kâr elde etmişti..

Ve ısrarla ekicem diyor.
Bana karışma diyor. Su zamanlarda kafasının dikine gidiyor batincada haklısın haklısın diyor .
Zaten özgüveni düşük biri .
Çok müdahale etmiyeyim diyorum ama olan bize olacak yine ne yapmalı kendi haline mi biraksam ne yapsam bilmiyorum

Daha öncede buna benzer şeyler oldu kafasının dikine gidiyor batıyor sonra ay haklısın diyor bıktım.

Tam düzlüğe çıkıyoruz.
Bir şey yapıyor hop geriliyoruz gerçekten tükendim

Son düzenleme:
Bırakın yapsın mercimege göre bir tık daha kolay buğday .Bir daha denesin zor biliyorum ama aklına koyduktan sonra kavga edip huzursuz olmayın .Benim anne tarafım çiftçi son 4 senedir hayatlarında kâr etmedikleri kadar kâr ettiler ürüne rağbet çoğaldı ......

Kavga etmiyorum zaten .
Bir kere bugün söyledim gerçekten ekicekmisin diye karışma diye kıyameti kopardı
Her iş öncesi böyle bildiğini okur yapar sonra batincada eee napayım der haklısın der sit dokmus kedi gibi olur

Evet ama bizede dokunuyor onun yüzünden 2 yıldır arabasız.
Kızım otobüserde mahvoldu annecim nolur bizimde arabimz olsun diyor.
Yine batirdigi iş için satmıştı arabasını
Sabit fikirli insan malesef değişmiyor.

Zarar olursa maddi anlamda zorlar mi söyleyin
Esim iş değiştirmek istediğini söyledi tamam dedim baktın olmuyor bırakırsın dedim çok şükür oldu
Toprak verimliyse neden olmasın kara toprak güzel derler

Bence salın ayrıca konuşmalarınıza dikkat edin, ben mesela eşim bi işe kalkışacağı zaman yapamazsın, olmaz, zarar edersin desem. Adam kazanacağı işi de batırır. Yani hep böyle oluyor demişsiniz ama şanssızlığı çekiyor gibisiniz olumsuz konuşursanız eşiniz çabalarken zaten olmucak belliydi diyip mecburiyetten devam eder kazanç olmaz, hevesi baştan kırık yani, cesaretlendirip, çaba sarfetmesini sağlayın. Hem kazancı olursa özgüveni de artar 1 taşla 2 kuş. Bence bu sefer çok iyi olucak sana güveniyorum öyle bir his var içimde neden acaba falan diyin.

Bu benimde aklıma geldi ama gerçekten potansiyeli ni biliyorum. Dik kafalı dışardan öneri almayan fikirlere açık 20 yıl geriden gelen bı kafa yapısı var. Normalde çok pozitif bir insanım hep iyi olsun iyiyi çekelim diyen bibtipim ama gerçekten oluru yok.Potansiyelini biliyorum

Eşim tarafında tarla işleri ile uğraşan çok var. Buğdaydan 2 katı kazanabileceğinize inanmıyorum. Tarla işleri şuanda çok masraflı. Etraflıca bir konuşmanız lazım sıkıntıya girmeyin körü körüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…