- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
O kendi de biliyor sıkıntıya gireceğini ama asla mantık yok.Vay efendim tutmuyorsaniz ben ekerim sizde görün kafasında.ve tarlayı ekmesse ayıp millet aaa parası yok da ekemedi der diye düşünür diye korkuyor.dile vurmuyor ama öyle millet için.Eşim tarafında tarla işleri ile uğraşan çok var. Buğdaydan 2 katı kazanabileceğinize inanmıyorum. Tarla işleri şuanda çok masraflı. Etraflıca bir konuşmanız lazım sıkıntıya girmeyin körü körüne.
Yanlış düşünüyor tabii ki siz biliyorsunuz, farkındasınız. Yapacağınız şey o zaman kendi haline bırakmak ve şunuda belirtin eğer bu işten zarar ederse ucu size dokunmasın, sert durun ve konuyuda kapatın biraz düşünsün bakalım.O kendi de biliyor sıkıntıya gireceğini ama asla mantık yok.Vay efendim tutmuyorsaniz ben ekerim sizde görün kafasında.ve tarlayı ekmesse ayıp millet aaa parası yok da ekemedi der diye düşünür diye korkuyor.dile vurmuyor ama öyle millet için.
Ucu bize dokunucak parasida yok kredi çekip tarla ekicem diyor.Yanlış düşünüyor tabii ki siz biliyorsunuz, farkındasınız. Yapacağınız şey o zaman kendi haline bırakmak ve şunuda belirtin eğer bu işten zarar ederse ucu size dokunmasın, sert durun ve konuyuda kapatın biraz düşünsün bakalım.
Araba hedefiniz varsa neden milletin diyeceğine bakıp zorla iş yapmaya çalışıyor? Çok mantıksız.. Paranızı sakın heba etmeyin. Bu işi çözmeye sizin sert duruşunuz lazım. Anlamak istemiyor anlatacaksınız bir şekilde.Ucu bize dokunucak parasida yok kredi çekip tarla ekicem diyor.
Krediye bulaşmasın ben birikmisim den vereyim desem o para gider .kredi çekse bizim araba işi iyice uzar gider her halükarda dokunuyor bize
Ben bosarim desemde evi basimada yiksam o ekecek kafaya koymuş..Araba hedefiniz varsa neden milletin diyeceğine bakıp zorla iş yapmaya çalışıyor? Çok mantıksız.. Paranızı sakın heba etmeyin. Bu işi çözmeye sizin sert duruşunuz lazım. Anlamak istemiyor anlatacaksınız bir şekilde.
Eski olanları hatirlatınca ne diyo pekiBen bosarim desemde evi basimada yiksam o ekecek kafaya koymuş..
Batincada dicek ah keşke dinleseydim çok yaşandı bu niye yazdım bilmiyorum burayada ama içimde tutmakdan şişmiştim
Bağırıp çağırıyor kuraklık vardı osene diyor .digeride kumardi birdaha oynamıyorum zaten diyorEski olanları hatirlatınca ne diyo peki
Kumar mı bildiğimiz kumar yani.Bağırıp çağırıyor kuraklık vardı osene diyor .digeride kumardi birdaha oynamıyorum zaten diyor
Eşim ve kp ek iş olarak tarımla uğraşır.Genelde tahıl işine girmezler kârı çok az veya bazı yıllar hiç olmuyo zarar oluyor diye.Hep sebze yaparlar.Domates ıspanak veya marul gibi şeyler.mısır daha karlı diye biliyorum
ikilime bağlı bir durum bu çoğu iklim sebzeye müsait değil.Eşim ve kp ek iş olarak tarımla uğraşır.Genelde tahıl işine girmezler kârı çok az veya bazı yıllar hiç olmuyo zarar oluyor diye.Hep sebze yaparlar.Domates ıspanak veya marul gibi şeyler.
Hiç zarar olmadı tam aksine kârı çok iyiydi hep.
İşin kötü tarafi o enerjiyi de bırakmadı bende yapma etme diye ısrar etmekde gelmiyor içimdenTicarete veya ziraate kar hesabı ile girilmez zarar hesabı ile girilir. Bu iş batarsa zararımı karşılayacak durumda mıyım diye hesap edilmeli.
Aksi halde kumar gibi, hacıyatmaz değil hoş, devrilme riski var.
Yine de ne söylerseniz söyleyin katiyen caymayacağından eminseniz; eşinizi destekleyin ve yanında olun.
Caydırabileceğinizi düşünüyorsanız bir süre gönlünü yumuşatacak şekilde aksiyon alın, eriyik hale gelincede tatlı dille ağzından girin burnundan çıkın.
İşin kötü tarafi o enerjiyi de bırakmadı bende yapma etme diye ısrar etmekde gelmiyor içimden
Ama bir yandanda için icimi yiyiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?