3 kadın 1 adam :)

niye hortlatıyorsunuz eski konuları yahu.
konu sahibesi yok alıntı yaptığınız üye yok.
amaç ne yani.

Duyar kasmak için 4,5 yıl önce açılmış konuyu ve alıntı yapmak için 3 yıldır sitede aktif olmayan üyeyi mi buldun?

Adam 3 ünü de götürmüş. Çok iyi yapmış. Kandırıldım bilmem ne hikaye anlatıyorlar. Alan razı veren razı. O şizofren ,bu saf o yalancı. Bu kadar da salak olmasınlar. Bütün kadınlar mal bi bunlar akıllı(!)

Sen kadar kim aktif kim aktif değil bilemiyorum be bebemm konunun zamanına bile bakmadım ilk sıradaydi yazdm
Konuyu açtığın gibi mesajda tarihi yazıyor kimin aktif olduğunu bilmene gerek yok yani. Hatta her mesajda tarih yazıyor. Ben de kim aktif kim değil bilmiyorum ama konuyu açtım direkt nisan 2021 görünce aktif konu olmadığını anladım. Yani okuma yazman olması kafi bunu anlamak için o mesajı yazdığın kişi hiçbir zaman okumayacak mesajı.

Son düzenleme:
Zerre aklınız olmadığını düşünüyorum. Herfi evli mi çıktı, hadi eyvallah. Siz inadına devam etmişsiniz üstüne bir de kendinizi rezil rüsva etmişsiniz. Kesinlikle normal değilsiniz, bu kadar şeye nasıl vakit buldunuz, yok mu işiniz gücünüz?
Sıkıntılıdır, karısı öyledir, başka bir kadın vardır size ne? Bir kadın kendini bu kadar düşürür mü? Iq'su tek haneli hanzoların ayaklarına yapışıyorsunuz. Yuh ve de pes.

Evli olduğunu öğrendiniz an birakacaktiniz zaten belli adam yalancı devam ettirmişsin ve hala. Aklınız onda sanırım gelse kabul edersiniz

Öncelikle geçmiş olsun. Sonrasında da dini inancınız ne olursa olsun zinaya yaklaşmayın hem maddi hem manevi olarak zarar görürsünüz. Ya kimyasal gebelik olmasaydı bir de kürtaj oluş bir cana kıyacaktınız. Lütfen doğru yolu bul, Allah’a sığın bol bol dua et. Rabbim gönlünü ferahlatsın. Çok zor şeyler bunlar ama merak etme onun yanına kalmaz bir şekilde çıkar. Ya karısı aldatır ya kızının başına gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…