3.kadınla iletişime geçmek...

Benim fikrimce kadınla iletişime geçmeyin sizin muhattabınız eşiniz .Cinsel ilişki olmuşsa affetmem demişsiniz ama duygusal ilişki cinsel ilişkiden daha tehlikeli.Cinsel ilişkiyi affedemem ama eşimin benden başka kadına duygu beslemesini asla affetmem.Benim nacizane tavsiyem büyüklerinizin yanında daha sonra tutamayacığınız sözler yeminler etmeyin,salim kafayla düşünün, şans vermiycem sana dediğiniz adama da geri dönüp sizi tekrar aldatsada, bırakamayacağınızı düşünmesine sebep olmayın.

cinsellik olmadığı yalanını yeme asla. evli adam kalkıp da sohbet muhabbet için başka şehirde bir kadınla gizli kapaklı buluşmaz. buna çocuklar bile inanmaz. cinsellik olmadıysa kadın yeterince hoşlanmamıştır vs. bugün bu kadınla yarın başkasıyla dener, muhakkak devamı gelir. affetme.

Ben de ayni dusundeyim
Ki zaten bnim annem de ole yapti bende tutamayip kendimi ayrilabilirim ileri de allah korusun bole bisey olsa konu bu degil ama derinlemesinde olan seyler yasaniyor farkli bi boyutundan ben bahsettim farkindaysaniz bu isler ole ayril bitti olmuo devaminda olanlar daha da zor, yasamayan bilemez hele ki bi kadin yuzunden olduysa ...kabul etmek ile alakasi yok ihaneti ,niye diger kadinin istedigi olsun ki nie o oh iste desin kazansin bi yerde kazaniyorlar cunku onun icin deger mi herkese 1 sans verilmeli bence hele ki hayatini birlestirdigin insana evlilik bu ,bu kadar kolay yikilmamali bosa bosa nereye kadar asil ondan herkes hemen bosanio bu kadar artti .... bosanmak cozum degil sonrasi daha zor her kosulda istersen hollywood yildizi ol farketmio

Böyle bir insanın omuzuna başınızı yasladığınızda,aynı yastığa baş koyduğunuzda kendinizi nasıl hissedeceksiniz?
Şahsen ben olsam beni duygusal veya cinsel hiç farketmez aldatan bir koca ile -ki mesajlar aldattığını gösteriyor ha duygusal ha cinsel ne farkeder ki kalbi sizde değil-asla ve asla yaşayamaz sepetlerdim.Nitekim öyle de yaptım.
Ayrıca aynı şeyi siz yapsanız ve yakalansanız eşiniz ne yapardı?
Mesajları gördüğüm an terkederdim.Ha erkek olsam ve eşim beni bu mesajları görüp yakalasa ve affetse,oo çok iyi tepkisi bu kadar şimdi bırakmadıysa daha da ne olursa olsun bırakmaz deyip bütün çiçeklerden bal almaya da devam ederdim.Çünkü zaten sevmiyorum demektir.

Evet bencede bosanmanin sonunda yasanacaklari dusunmek daha mantikli. Bir erkek neden aldatir konularini arastirmak lazim oncelikle. Aldatan erkek guclu erkek degil aciz erkektir ve hic bir erkek aldatti diye mutlu olamaz. Bir hanimefendi olarak esimizi yuvasina nasil baglariz bunu bilmemiz lazim ve malesef bunu anlatan kimse yok. Tv dizileri hep yuva yikmaya endeksli calisir mesela hic bir dizide iyi eş nasil olunurun ornegi verilmez.

Alakasi yok konu zaten erkekte bitiyor evlenmeden once bile bu bole zaten ona bisey soyleyen yok,yuva yikan kadin hangi yerde kabul gorur allahaskina hic biyerde doganin konunu bu bn bu konuda katiyim genel kadina suclama degil bu yuva yiktiysan yikiosan sen normal kadin degilsindir net o kadinla da kendi kadinlik haklarimi bir tutamam kimse kusura bakmasin oh ne guzel valla adamla keyfine bak sonra yuva yik sonra 2 insanin hatta bazen gunahsiz cocuklarin hayatini karala sonra da aaa o da kadin o ya mi digelim yok ole bi dunya kadin erkek meselesi degil bu zaten cift durumlu bisey konu yine cok carpiltilio konu evlilik !

He evet sole de bi gercek var bu dunya erkeklere ve "o " kadinlara guzel al birini vur otekini not: kadini su anda bulsam vallahii... sizin kocayla kafalarini birbirine tokustururum asiri sinirlendigim konular

Bu hikayenin yüzlerce çeşit versiyonunu gördüm, izledim... Bu pişmanlıklar, timsah gözyaşları, terapiler, sorgulamalar, yeminler, billahlar.... Lakin 1 kez yapanın ıslah olduğunu görmedim... Kendinizi kandırmayın...
Bir daha yapmadı ondan sonra diyen kadınların hepsi, bir daha yakalayamayan kadınlar olarak kaldı...

adamın özrü kabahatinden büyük. yakalanacağını düşünmemiş. yakalnamsa kim bilir daha neler olacak. ay hayret ediyorum şu an size ya.

Bilim belki herşeye çare bulabilir fakat aldatan aldatmayı huy haline getirmiş karaktersiz erkeklere çare bulacaklarını sanmıyorum.

Bence adam gercekten pisman olmus yeniden baslayin kapatin o sayfayi eviniz civil civil olsun yeniden. Buna sizinde esinizinde ihtiyaci var. Eş eşin terapistidir der Adem Guneş birakin o sizi siz onu terapi edebilin. Buradaki ya da disardaki herhangi birinin umrunda degilsiniz esinizin oldugu kadar inanin.

Koca aldatıyorsa sorunu kendinde yada öbür kadında bilen, kocacıklarına laf etmeyip öteki kadını linç etmeye giden kadınlar olduğu müddetçe daha çok aldatılırız.

Cinsel olmamış olabilir mi sence?Cinsel olmasa uğraşmaz ki evli bir erkek hele internetten.Kendine bahane arıyorsun gibi.Hayat senin sen karar ver.Burda birçok kişi kabul etmez veya etmediğini söyler.Boşanmasan da ayrı kal bir süre derim.

Pardon da sizin tavsiyeleriniz resmen kadını köleleştirmekten başka bir şey değil.
Kimse kusura bakmasın bir erkeğin cariyesi yada kölesi olmaya benim niyetim yok.
Adama cilve yapıcam, adamı yıkıyacağım, haksızda olsa haklısın kocacııımmm diyeceğim.
Etmişim böyle evliliğin içine.
Adam ne yapacak peki benim için. Koca bir hiç.
"Sen beni yıkamadın sırtımı keselemedin" diyip beni aldatırsa kabullenicem değil mi? Tabi ya kölesi olarak görevleri mi yapmadım.
Cidden anlamıyorum.
Siz bir adamın yanına gidip değil 10 gün 10 dakika kalın bakın ne oluyor. Adam sizi; evim di, yuvam dı, çocuklarım dı, son bir şans daha vereyim, cinsel birliktelik yokmuş gibi bahanelere sarılmadan çaaaaattt diye boşar.
Kadın olarak biraz başınızı dik tutun. Cariye ve köle ruhundan kurtulun ve birey olduğunuzun farkına varın.
Konu sahibi ne yapar bilmem, fikir sormuş fikrimi söylerim.
Ben 2. kadına hiç suç bulmam. Bana karşı sadakat sorumlusu eşimdir. Aldattıysa isterse köpekler gibi pişman olsun asla ve asla affetmem. Yakalarsam eşime sormam bile. Bavulunu kapıya koyar, adliyeye verdiğim boşanma dilekçesinin bir suretini de eline tutuştururum.
Ben insanım. Gururum var. Kimse gururumu çiğneyemez. Çiğnerse bedelini öder.
BİTTİ.

Aldatildim. Bir şans verdim. Aldatildim ikinci şansı verdim. Köpek b.k yemekten vazgeçmiyor. Ha dersen ki içimde keşke kalmasın ver şansı. Ama yine yapacak.

Cozum ne sonuc olarak kim sagsalim atlatabilmis allahaskina hic farketmiyor hangi kadin oldugun zaten izi kaliyor , yuregin sogumasi devam edilmesi hincinin atilmasi affetmek icin ne gerekli kime gore neye gore napalim adamlari bi yerlerinden mi asalim( memlekette adam kalmaz zaten) diger kadinlarin hepsini sabun mu yapalim ? Hangisi yani zaten telafi eder hic biri :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…