- 4 Ocak 2017
- 362
- 402
- 53
- 34
- Konu Sahibi Kumsal_Hatun
-
Kadın dediğin de robot zaten hislerimiz yok ya bizim unutalım gitsin sonra da erkeği ödüllendirir gibi dediklerinizi yapalım ne de olsa erkek o üstün varlık, elimizden kaçırmamak için her şeyi yapalımAynen öyle oluyor sonra da sen h
Ben de ayni dusundeyimNeden kadın şöyle böyle de erkek temiz mi?
Aynı şeyin 10'da 1'ini kadın yapsa kapı dışı edilir, neden yıkmasın yuvasını, yuvasına ihanet eden bir erkeği?
Neden erkekler aldatmayı normal görüyor işte hep bu düşünce tarzı yüzünden.
Dustugu duygusal boslugu kocaya yedirir ustune kocayi yerim
Bu yoruma bayıldım
Alakasi yok konu zaten erkekte bitiyor evlenmeden once bile bu bole zaten ona bisey soyleyen yok,yuva yikan kadin hangi yerde kabul gorur allahaskina hic biyerde doganin konunu bu bn bu konuda katiyim genel kadina suclama degil bu yuva yiktiysan yikiosan sen normal kadin degilsindir net o kadinla da kendi kadinlik haklarimi bir tutamam kimse kusura bakmasin oh ne guzel valla adamla keyfine bak sonra yuva yik sonra 2 insanin hatta bazen gunahsiz cocuklarin hayatini karala sonra da aaa o da kadin o ya mi digelim yok ole bi dunya kadin erkek meselesi degil bu zaten cift durumlu bisey konu yine cok carpiltilio konu evlilik !Aldatan kocalar kac paralik peki ? Yahu adam şerefsizse aldatıyorsa en büyük suc ondadir. tabiki kadınlar da evli oldugunu bildiği erkekten uzak durmak zorunda o ayri mesele. Ama burada sorumlu olan kisi koca. O istemese karsilik vermese hic bir sorun da olmaz. Adam pislik yapsin elalemin kadini asil suclu olsun. Aklim almıyor bu tarz dusunceleri almasin da. Aldatanin pismanligina başlarım. Yakalanmasalar bi ömür de aldatir çoğu. Elalemin kadıniyla birlikte olmuş adam defolsun gitsin sansi falan haketmiyor. Kadina ayrilma deniyor ama tam tersi olsa neler olurdu hepimiz biliyoruz. "...pularin dünyası" degil "erkeklerin dünyası". kadın o.. oluyor. Erkek icinse yapmis bi hata affet.
Bu hikayenin yüzlerce çeşit versiyonunu gördüm, izledim... Bu pişmanlıklar, timsah gözyaşları, terapiler, sorgulamalar, yeminler, billahlar.... Lakin 1 kez yapanın ıslah olduğunu görmedim... Kendinizi kandırmayın...Aynen ben de affetmek başka hazmetmek başka diyerek bunu kastetmiştim
Eşime de söyledim zaten dönmem şans vermem affetmek anlamına gelmez deneme süresindesin bu deneme süresi ne kadar sürer bu sana bağlı en ufak bi hatanda silerim dedim gözdağını sağlam verdim
Şimdi hergün çocuklarına bana sarılıp sizsiz bi hayatı düşünemem hiç yakalanacağımı ddşünmedim asla sizi kaybetmeyi göze alamadım oyun gibi geldi bilgisayarı kapatınca gerçek dünyaya dönüldüğü gibi ordan ayrılınca aynı hayatıma devam edeceğim kaldığım yerden sandım dışarda bi b.k var sandım falan diyor
Aynen ben de affetmek başka hazmetmek başka diyerek bunu kastetmiştim
Eşime de söyledim zaten dönmem şans vermem affetmek anlamına gelmez deneme süresindesin bu deneme süresi ne kadar sürer bu sana bağlı en ufak bi hatanda silerim dedim gözdağını sağlam verdim
Şimdi hergün çocuklarına bana sarılıp sizsiz bi hayatı düşünemem hiç yakalanacağımı ddşünmedim asla sizi kaybetmeyi göze alamadım oyun gibi geldi bilgisayarı kapatınca gerçek dünyaya dönüldüğü gibi ordan ayrılınca aynı hayatıma devam edeceğim kaldığım yerden sandım dışarda bi b.k var sandım falan diyor
Kafamda toparlayamadığım birçok şeye tercüman olmuşsunuz haklısınız
Bitti mi yani hayatım toparlanma ihtimalim yok mu
Terapistimiz bu olaydan ders alıp eskisinden daha iyi bi ilişki kurmanız mümkün falan dedi hiç haklılık payı yok mu psikoterapi bi sonuç vermez mi hiç uğraşmaya değmez mi
Kızlar öyle evlilik kolay olmuyor yuva yıkılmasın edebiyatı yapmak istemiyorum, işe biraz da bilimsel açısından bakalım. Nacizane ne doktorumne psikolog ama okuduğum kitaplardan dinlediğim seminerlerden aklımda kalanları paylaşmak istiyorum.
Madde 1: Kadın ayda bir kere kuluçka dönemi geçirir yani bir kere yumurtlar. Yani; kadın cinsel isteğini ayda bir kere gelen yumurtası için bir kişiye odaklanarak düşünür. Bu istek tek bir kişi üzerine devamlı yoğunlaşırsa adı aşk olur.
Madde 2: Erkek gün içerisinde milyonlarca sperm üretir, fiziksel olarak her gün yeniden bir ebeveny adayı olma şansı fiziksel ve hormonel olarak vardır. Yani erkek mutlak aşkı geçiçi yaşar, kalıcı olmak için kadının sürekli cazip avantajlar sunması lazım. Evet kadın daha fazla yük taşıyor bu anlamda.
Madde 3: ilk iki madde sadece cinsellik içindir, sevgi başka bir konu.
Madde 4: Sevgi konusu her iki taraf için de hemen hemen eşitken, erkekte özellikle zor durumda olanı koruma, kaçanı kovalama durumu vardır, daha doğrusu yüksek oranda baskındır.
Neler yapmalı?
1-formunuzu koruyun, kilo almayın, spor yapın, güzel kokun, evde kocanızı pijamayla karşılamayın, her gün temiz olun duş alın, ağız diş bakımınıza özen gösterin, onun beğendiği saç modelini yapın, onun beğendiği makyajı yapın ve istediği renkte saçlarla gezin.
Diyelim ki siz sarıya boyattınız saçlarınızı eşiniz hiç beğenmese de, o adamdan ilgi beklemeyin. Beğenmediğiniz bir şey başkasında olsa size de çekici gelmez.
2-Ailesiyle mutlaka çok güçlü bağlar kurun, ihanet durumunda sadece sizi değil kendi ailesini de kaybetmekten korksun.
3-Tüm arkadaşlarıyla yakın olun, sizi dost bilsinler. Arkanızdan kuyu kazacak düşünceye mahal bırakmayın.
4-Çok konuşmayın tartısma esnasında, dinleyin, susun, haklısın diyin. Bu ezilmek değildir, öfkesi geçene kadar erkeğin eline sebep vermeme şeklidir. İsteklerinizi yavaş yavaş yayarak yapın.
5-Her gün eşinizin cebine mektuplar koyun, aşk dolu mektuplar. Hani olur da başkası karşısına geçip aklını çelmeye çalışırsa o mektubunuzun etkisinde olsun.
6-Onu siz yıkayın banyoda her zaman, ihanet etmeye kalkarsa aklına siz geleceksiniz.
7-Hayatına dair herşeyle özdeşleştirin kendinizi, mesela yemeği elinizle bile yedirin.
8-Birlikte sosyalleşin, maddiyat el vermiyor olabilir, evde birşeyler hazırlayıp yakında bir parka oturmak bile sosyalleşmektir. Durumu olanlar için; tiyatro, sinema, opera bunlara gidin. Başka kadının sızabileceği boş vakit bırakmayın.
9-Telefonunu onun gözü önünde karıştırmayın, birşey bulursanız belli etmeyin, ortalığı ayağa kaldırmayın, sakince plan yapın.
10-3.kadınla iletişime geçip onu hırslandırmayın, huyunu suyunu bilmiyorsunuz, yellozun tekiyse iyice kafayı takar.
11- mahreminizde yakın olun, sevginizi fazlasıyla belli edin, arkanızı dönüp uyumayın.
12- evin içinde uzak uzak oturmayın, çocuk gibi adamın dibinde bekleyin. Bu hormonal bir etki alanıdır, uzaklık onun hormonlarını başkasına kaydırır.
13- geçmişi unutun unutmuş gibi yapmayın, cidden unutun ve şimdi kral benim ötesi yok diyin.
Not:Eşiniz, alkolik, şiddet uygulayan, kumarbaz, yalancılığı hayat tarzı edinmiş, tembel, çalışmayı sevmeyen biriyse yukarıda yazanları unutarak en yakın hukuk bürosuna gidin. Ve tekrar edeyim psikolog değilim okuyup dinlediklerimden aklımda kalanları maddeler halinde yazdım.
Bilim belki herşeye çare bulabilir fakat aldatan aldatmayı huy haline getirmiş karaktersiz erkeklere çare bulacaklarını sanmıyorum.Kızlar öyle evlilik kolay olmuyor yuva yıkılmasın edebiyatı yapmak istemiyorum, işe biraz da bilimsel açısından bakalım. Nacizane ne doktorumne psikolog ama okuduğum kitaplardan dinlediğim seminerlerden aklımda kalanları paylaşmak istiyorum.
Madde 1: Kadın ayda bir kere kuluçka dönemi geçirir yani bir kere yumurtlar. Yani; kadın cinsel isteğini ayda bir kere gelen yumurtası için bir kişiye odaklanarak düşünür. Bu istek tek bir kişi üzerine devamlı yoğunlaşırsa adı aşk olur.
Madde 2: Erkek gün içerisinde milyonlarca sperm üretir, fiziksel olarak her gün yeniden bir ebeveny adayı olma şansı fiziksel ve hormonel olarak vardır. Yani erkek mutlak aşkı geçiçi yaşar, kalıcı olmak için kadının sürekli cazip avantajlar sunması lazım. Evet kadın daha fazla yük taşıyor bu anlamda.
Madde 4: Sevgi konusu her iki taraf için de hemen hemen eşitken, erkekte özellikle zor durumda olanı koruma, kaçanı kovalama durumu vardır, daha doğrusu yüksek oranda baskındır.
Neler yapmalı?
1-formunuzu koruyun, kilo almayın, spor yapın, güzel kokun, evde kocanızı pijamayla karşılamayın, her gün temiz olun duş alın, ağız diş bakımınıza özen gösterin, onun beğendiği saç modelini yapın, onun beğendiği makyajı yapın ve istediği renkte saçlarla gezin.
Diyelim ki siz sarıya boyattınız saçlarınızı eşiniz hiç beğenmese de, o adamdan ilgi beklemeyin. Beğenmediğiniz bir şey başkasında olsa size de çekici gelmez.
2-Ailesiyle mutlaka çok güçlü bağlar kurun, ihanet durumunda sadece sizi değil kendi ailesini de kaybetmekten korksun.
3-Tüm arkadaşlarıyla yakın olun, sizi dost bilsinler. Arkanızdan kuyu kazacak düşünceye mahal bırakmayın.
4-Çok konuşmayın tartısma esnasında, dinleyin, susun, haklısın diyin. Bu ezilmek değildir, öfkesi geçene kadar erkeğin eline sebep vermeme şeklidir. İsteklerinizi yavaş yavaş yayarak yapın.
5-Her gün eşinizin cebine mektuplar koyun, aşk dolu mektuplar. Hani olur da başkası karşısına geçip aklını çelmeye çalışırsa o mektubunuzun etkisinde olsun.
6-Onu siz yıkayın banyoda her zaman, ihanet etmeye kalkarsa aklına siz geleceksiniz.
7-Hayatına dair herşeyle özdeşleştirin kendinizi, mesela yemeği elinizle bile yedirin.
8-Birlikte sosyalleşin, maddiyat el vermiyor olabilir, evde birşeyler hazırlayıp yakında bir parka oturmak bile sosyalleşmektir. Durumu olanlar için; tiyatro, sinema, opera bunlara gidin. Başka kadının sızabileceği boş vakit bırakmayın.
9-Telefonunu onun gözü önünde karıştırmayın, birşey bulursanız belli etmeyin, ortalığı ayağa kaldırmayın, sakince plan yapın.
10-3.kadınla iletişime geçip onu hırslandırmayın, huyunu suyunu bilmiyorsunuz, yellozun tekiyse iyice kafayı takar.
11- mahreminizde yakın olun, sevginizi fazlasıyla belli edin, arkanızı dönüp uyumayın.
12- evin içinde uzak uzak oturmayın, çocuk gibi adamın dibinde bekleyin. Bu hormonal bir etki alanıdır, uzaklık onun hormonlarını başkasına kaydırır.
13- geçmişi unutun unutmuş gibi yapmayın, cidden unutun ve şimdi kral benim ötesi yok diyin.
Not:Eşiniz, alkolik, şiddet uygulayan, kumarbaz, yalancılığı hayat tarzı edinmiş, tembel, çalışmayı sevmeyen biriyse yukarıda yazanları unutarak en yakın hukuk bürosuna gidin. Ve tekrar edeyim psikolog değilim okuyup dinlediklerimden aklımda kalanları maddeler halinde yazdım.
Koca aldatıyorsa sorunu kendinde yada öbür kadında bilen, kocacıklarına laf etmeyip öteki kadını linç etmeye giden kadınlar olduğu müddetçe daha çok aldatılırız.Ne zaman kocanı af ediyorsun ikinci kadınla ne sorunun var sana karşı sorumlu olan kocan yazılsa bunu yazıyorlar
Başka bir konuda da oldu ben o zaman nasıl ağzımı bozmamışim hayret ediyorum
siz aldatan kocalarinizin gece kırmızı geceliklerle bekleyin sonra el alemin kadınına saldırın içinizi soğutmaya çalışın
Pardon da sizin tavsiyeleriniz resmen kadını köleleştirmekten başka bir şey değil.Kızlar öyle evlilik kolay olmuyor yuva yıkılmasın edebiyatı yapmak istemiyorum, işe biraz da bilimsel açısından bakalım. Nacizane ne doktorumne psikolog ama okuduğum kitaplardan dinlediğim seminerlerden aklımda kalanları paylaşmak istiyorum.
Neler yapmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?