3.kadınla iletişime geçmek...

Belli değişmiş.

1. seferde değişmemiş. 2. seferde de değişmemiş. 3. seferde de değişmemiş. 4.de de değişmemiş.

Şimdi bunların aralıkları bu örnekte 3er yıl olsa bu kadın 12 sene bekleyecek mi sizin iddia ettiğiniz şüpheli değişmeyi görebilmek için?

Mesajınız en güçlü asla affetme mesajını veriyor, ancak evlilik aşkı ile zehirlendiğiniz için göremiyorsunuz.

3-4 defa bunu kendine yapacak kadar gözünü döndüren neydi? 5. nin gelmeyeceğinden emin misin yada gelse de yine affederim diye mi bakıyorsun?

Bir sorun öğrenin her türlü sonuca hazır olarak ve evli olduğunu biliyorsa o kızı da yakın eşinizi de boşayın gitsin. Çünkü emin olun bu haltı siz yapsaydınız eşiniz gözünüzün yaşına bakmayacaktı hatta yaşatırmıydı o bile meçhul. Erkekte namus meselesi de kadın da yokmu namus o adama zilyon tane emek vermediniz mi oraya giderken kıyafetlerini siz ütülemediniz mi size sevgi şevkat göstereceği saatleri günleri gidip hiç tanımadığı bir kadınla harcamadı mı? Siz onu düşünüp iyi mi sağmı ne yedi ne içti derken o başkası için şehir değişmedi mi? O adamı hayatınızdan çıkarmamak size haksızlık kadınlığınıza hakaret emin olun.

Yorumlarin sadece bi kacini okudum.
Kizi sikayet etme konusunda size kizanlarin kesinlikle kendileride o kiz gibi halt yediklerinden diye dusunuyorum...
Bu ne avamlık böyle? Kocasını boşayacaksa kızın da hayatını bitirsin. Ama aldatan herifle aynı yatağa girmeye devam bedeli dışarıdaki kadına yıksın. O dışarıdakinin kim olduğu mühim değil herif karısını gözden çıkarmışken.
Yaptığınız çirkin ithamdan sizin adınıza ben utandım.

sen seviyosun ama adam sevmiyo. seven adam böyle bişey yapmaz. beni sevmeyeni bende sevmem. 10 günlük bi süre ne demek? cinsel paylaşım kesinlikle olmuştur.
duygusallığı es geçip cinselliğe takılmanı anlamadım konu sahibi. herneyse.

kızın babasını da aramaya gerek yok. belki kız evli olduğunu bilmiyodu.

Ben ne kizi ne kocasini savunurum ikisininde savunulacak tek bir yonu yok.Konu sahibi cok kizgin zaten bosanirsa adamdan sinirini alacak ama ya kiz nolcak? Konu sahibi hincini bi sekilde cikartmak istiyor kizdan ama burada o kizi neden savunur gibi yorumlar yapiliyor?

Valla konu sahibi kocasının yaptıklarına kılıf bulmaya çalışıyor boşuna yazmayalım anlamayacak çünkü adamı seviyor adam ona değer vermese de.
Bir önceki yazdığım yorumda başına gelecekleri yazdım ama konuyu takip ediyorum işine gelen yorumlara cevap veriyor sadece . Ailesi de zaten destek değil. Her şartta affetti ama kılıf arıyor destek arıyor kendine çünkü vicdanı rahat değil.
O kızın cezasını Allah verecek zaten yuva yıkan kimi duydunuz da mutlu olmuş hayatta? Zaten o kızdan konu sahibine ne??? Ona bir ömür sadakat sözü veren adama bakmak lazım. Her kuyruk sallayanın peşine gidecek bundan sonra, daha önce söyledim yine söyleyeceğim bir kere yapan her zaman yapar...
cidden boşuna uğraşmayalım hanımlar konu sahibi anlamayacak...
Acımasız felan demeyin boşuna şimdiden söyleyeyim, başına gelen biri olarak yazıyorum....

Yola gelene kadar affetmiş hanfendi...çocuk ya tabi anca yola gelmiş...hasbinallah

Kizi sikayet etme konusunda size kizanlarin kesinlikle kendileride o kiz gibi halt yediklerinden diye dusunuyorum...

kızı şikayet etme çünkü evlilik bağı kurduğun güvenmen gereken aldatılmaman gereken arkandan iş çevirmemesi gereken elin kızı değil..
kızı şikayet etme çünkü kocanın tıyneti bozuksa ayşe olur fatma olur olur da olur yani..
kızı şikayet etme çünkü kızla evli değilsin.. hesap sorman gereken kişi o değil..
kızı şikayet etme çünkü kızın babasını arayıp ühüh ühüh kızınız beni kocamla aldattı demek ne kadar küçük düşürücü farkında değil misiniz ?
ne desin babasına kızınıza sahip çıkın mı ?
adam da sen kocana sahip çık derse ne olacak.. ki asıl mesele budur.

Giderler hem de öyle bir giderler ki Fizana bile...Ucunda cinsellik olabilir de olmayabilir de %1 ihtimal için de giderler...1. Gidişinde olmasa sonraki için yine giderler yeter ki ışık görsün...Aman boşa yazdık kadın affetmiş oturuyor 2 ay aynı evde dırdır ederek te dersini verdiğini soyluyor ...bize susmak duser

ilk olarak kızı arar kendımı tanıtır bana olan bıten herseyı guzelce anlatmasını soylerdım , sonra esıme mevzuyu acar yuzlestırırdım hersey netse ıster cınsellık olsun ıster duygusallık kı duygusallık daha kotu bır durum bana göre her ıkı durumda da açardım davamı msjları vs kanıt olarak alırdım , konusmalarımı da ses kaydına alırdım ama kızla konusurken sakın sakın konsuurdum kı sonra benım aleyhıme donmesın olay haklı ıken haksız cıkmayım ve kocaya tak sepetı koluna herkes kendı yoluna derdım....

Affetmen gerçekten çok enteresan...
Kocanız sizi sewmiyormuş ki gitmiş başka kadınla duygusal veya cinsel anlamda sizi aldatmış.
Gerçi ha duygusal, ha cinsel yolla olsun ikiside aynı şey benim için..
Siz hala kocamı sewiyorrum diyorsunuz...
Şu an en büyük duam Allah korusun eğer birgün aldatılırsam, Allah bana tekrardan kocamı sewiyorum sözünü söyletmesin dilim bağlansın hatta söyletmesin....

Buna benzer bir şey yaşadım bir sene oldu, hâlâ içim içimi yiyor bazen keşke affetmeseydim diyorum, çünkü güven falan kalmıyor affetsende. Şu an resmen bi daha aldatmasın bekliyorum, hep tetikteyim. Çok rahat sorunsuz bir hayatım varken şimdi her şeyden şüphelenen bir psikopat haline geldim. Sen affetsen de asla ama asla unutamayacaksın, bazen nefret edecek, bazen de umursamamaya çalışıp hayatına devam edeceksin ama yaraların asla iyileşmeyecrk

Ben de bunu anlatmaya calıştım üstelik adını da psikopata cıkarırlar neler yasattıklarını hiç düşünmeden

Yorumunuz seviyesiz. Başka hiç bir açıklama yapamıyorum bu yorum için. Size verilecek cevap var ama burada malesef yazamıyorum.

Bence boşanın çocuk varsa var ortada bir ihanette var msjları delil olarak saklayın nafakanızıda alın ama illaki boşanmak istemiyorum diyorsanız diğer kadınla hiç konuşmayın ne konuşacaksınız daha fazla üzülürsünüz hiç gerek yok kafanızdada kurmayın

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar kimseye kızmadım biliyorum yardımcı olmaya çalışıyorsunuz olumlu olumsuz mesaj yazan herkes iyi niyetli umarım hiçbiriniz böyle birşey yaşamazsınız bi erkeğin kalbindeki tek kadın olma duygusunu sonsuza kadar tadarsınız
Cevap yazmadıklarım bana kızmasın kafam kaldırmıyor çünkü gerekli gördüklerime cevap yazdım tüm yorumları da okudum
Dostluğunuz iyi geldi sağolun

Mune konumu kapatabilirsiniz bu platform için de size ayrıca teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…