- 12 Haziran 2016
- 838
- 3.235
- 28
- 40
- Konu Sahibi Kumsal_Hatun
-
Ya abartmayın gözünüzü seveyim ya adam karısına güzel bi mesaj atmış belli ki pişman hala offf öyle mi söyle mi bi aldatan bidaha aldatır falan herkes aynı mi ya ? Benim eşim doğru yola gelene kadar ben onu 3,4 defa affettim. Hiçbir zamanda pişman olmadım. O pişman oldu ve gözlerinden gördüm. Yani herşey geçiyor zamanla insan da degeisiyor
3-4 defa bunu kendine yapacak kadar gözünü döndüren neydi? 5. nin gelmeyeceğinden emin misin yada gelse de yine affederim diye mi bakıyorsun?Ya abartmayın gözünüzü seveyim ya adam karısına güzel bi mesaj atmış belli ki pişman hala offf öyle mi söyle mi bi aldatan bidaha aldatır falan herkes aynı mi ya ? Benim eşim doğru yola gelene kadar ben onu 3,4 defa affettim. Hiçbir zamanda pişman olmadım. O pişman oldu ve gözlerinden gördüm. Yani herşey geçiyor zamanla insan da degeisiyor
Öyle bi kolay ki.Nerden biliyorsunuz mantığında cinsellik yaşamak olduğunu?
Belki açlığı duygusaldı sadece cinsellik yaşamak kolay değil diye düşünüyorum iki taraf da istekli olacak ortam oluşacak riskler göze alınacak vs vs
Bu ne avamlık böyle? Kocasını boşayacaksa kızın da hayatını bitirsin. Ama aldatan herifle aynı yatağa girmeye devam bedeli dışarıdaki kadına yıksın. O dışarıdakinin kim olduğu mühim değil herif karısını gözden çıkarmışken.Yorumlarin sadece bi kacini okudum.
Kizi sikayet etme konusunda size kizanlarin kesinlikle kendileride o kiz gibi halt yediklerinden diye dusunuyorum...
Ben ne kizi ne kocasini savunurum ikisininde savunulacak tek bir yonu yok.Konu sahibi cok kizgin zaten bosanirsa adamdan sinirini alacak ama ya kiz nolcak? Konu sahibi hincini bi sekilde cikartmak istiyor kizdan ama burada o kizi neden savunur gibi yorumlar yapiliyor?Bu ne avamlık böyle? Kocasını boşayacaksa kızın da hayatını bitirsin. Ama aldatan herifle aynı yatağa girmeye devam bedeli dışarıdaki kadına yıksın. O dışarıdakinin kim olduğu mühim değil herif karısını gözden çıkarmışken.
Yaptığınız çirkin ithamdan sizin adınıza ben utandım.
Abartmayın derken neyi kastettiniz?
Abartabilmek için karısının gözü önünde adamın başka kadınla sevişmesi filan mı gerekiyor acaba?
Bir de 3-4 defa aldatılmayı sindirebilmek de ayrı meziyet bravo valla
Sanırım aldatılmak belli bir süre sonra alışkanlık yapmış sizde..
Yaptığınız doğru birşeymiş gibi övünüyorsunuz ve de örnek olmaya çalışıyorsunuz aldatılan kadınlara..
Gurur ve onur denilen değerler vardır eğer birisi bu değeri çiğnediyse ve gururu çiğnenen kişi buna izin veriyorsa bunun adı fedakarlık ya da kocamı yola getirdim olmaz.
Bence midenizi ve fikirlerinizi kendinize saklayınız.. Çünkü kadınlık gururu için yaşayan kadınlara hakaret etmiş oluyorsunuz bu şekilde..
Yorumlarin sadece bi kacini okudum.
Kizi sikayet etme konusunda size kizanlarin kesinlikle kendileride o kiz gibi halt yediklerinden diye dusunuyorum...
valla ayrilmayacaksan kurcalama cunku nasil olsa napsam ayrilmiyo ne guzel diye dusunurki adam bulusmaya gitmis taaa baska sehre. cinsellik.yasamadigna inaniyormusunuz.zannetmiyorumki hicbir erkek.sirf konusmak.icin internetten tanistgi bayanin oldgu sehre gitsin.......inanmak.istedignize inanmak.aci ama.gercek.....cok uzuldum gercekten umarim bu igrencligi atlatabilirsiniz Allah yardimicinz olsun
ilk olarak kızı arar kendımı tanıtır bana olan bıten herseyı guzelce anlatmasını soylerdım , sonra esıme mevzuyu acar yuzlestırırdım hersey netse ıster cınsellık olsun ıster duygusallık kı duygusallık daha kotu bır durum bana göre her ıkı durumda da açardım davamı msjları vs kanıt olarak alırdım , konusmalarımı da ses kaydına alırdım ama kızla konusurken sakın sakın konsuurdum kı sonra benım aleyhıme donmesın olay haklı ıken haksız cıkmayım ve kocaya tak sepetı koluna herkes kendı yoluna derdım....2.kadınla iletişime geçmek(başlığa yanlış yazmışım düzeltemedim)
Özet geçmek istiyorum eşiniz sizi annenizin evindeyken iş görüşmelerim var falan şehre gideceğim deyip başka bi şehre gidip internette tanıştığı bi kızla görüşse siz de bunu anlamayıp eşiniz gelince telinde silmeyi unuttuğu mesajlardan yakalasanız aileniz hatta dedeniz falan bunlara şahit olsa ve siz boşanıyorum bitti asla affetmem diye karar almışken dedeniz sizi dönmeye ikna etse işte kocan pişman ne yapmış ki konuşmaktan ne çıkar falan yuva kolay kurulmuyo böyle kadınların yuvanızı yıkmasına fırsat vermeyin çocukların için değer dese ailen de bi şans daha vermek zorundayız çocukların için ama sen yine de affetmek istemiyorsan seçim senin dese ve siz de ikna olsanız ileriye gitmemiş bana dönmüş ölümüne pişman belki bu pişmanlık evliliğimize iyi gelir diye düşünüp dönseniz ama detaylarını bilmediğiniz bu yaklaşık 10 günlük ihanetin detaylarını öğrenmek için kurcalar 3.kadınla iletişime geçer misiniz yoksa affettin madem anlatılana ikna ol otur oturduğun yerde mi dersiniz???
Bir şey daha sormak istiyorum kızın babasına ulaşıp şikayet eder misiniz yoksa aman bulaşmıyım o da kocama bulaşır ucu bana çocuklarıma dokunur diye sakınır mısınız
Not:Affetmek başka unutup hazmetmek başka şeyler
Detaylarını bilip ne yapacaksın derseniz eğer cinsel bi paylaşım olmuşsa terkedeceğim duygusal paylaşımı da hazmedemiyorum o ayrı ama cinsel olursa verdiğim şansı geri alırım ve gözünün yaşına bakmam
Kahretsin ki seviyorum terketmek istemiyorum (varsa) gerçekleri bilmek istiyorum ama öğrenirsem de severek terkederim acı çekeriz korkuyorum
Kızın yalan söylemesi de büyük ihtimal
Doğru bildiklerim şaştı kızlar yardım edin lütfen...
Buna benzer bir şey yaşadım bir sene oldu, hâlâ içim içimi yiyor bazen keşke affetmeseydim diyorum, çünkü güven falan kalmıyor affetsende. Şu an resmen bi daha aldatmasın bekliyorum, hep tetikteyim. Çok rahat sorunsuz bir hayatım varken şimdi her şeyden şüphelenen bir psikopat haline geldim. Sen affetsen de asla ama asla unutamayacaksın, bazen nefret edecek, bazen de umursamamaya çalışıp hayatına devam edeceksin ama yaraların asla iyileşmeyecrk
Yorumunuz seviyesiz. Başka hiç bir açıklama yapamıyorum bu yorum için. Size verilecek cevap var ama burada malesef yazamıyorum.Yorumlarin sadece bi kacini okudum.
Bence boşanın çocuk varsa var ortada bir ihanette var msjları delil olarak saklayın nafakanızıda alın ama illaki boşanmak istemiyorum diyorsanız diğer kadınla hiç konuşmayın ne konuşacaksınız daha fazla üzülürsünüz hiç gerek yok kafanızdada kurmayın2.kadınla iletişime geçmek(başlığa yanlış yazmışım düzeltemedim)
Özet geçmek istiyorum eşiniz sizi annenizin evindeyken iş görüşmelerim var falan şehre gideceğim deyip başka bi şehre gidip internette tanıştığı bi kızla görüşse siz de bunu anlamayıp eşiniz gelince telinde silmeyi unuttuğu mesajlardan yakalasanız aileniz hatta dedeniz falan bunlara şahit olsa ve siz boşanıyorum bitti asla affetmem diye karar almışken dedeniz sizi dönmeye ikna etse işte kocan pişman ne yapmış ki konuşmaktan ne çıkar falan yuva kolay kurulmuyo böyle kadınların yuvanızı yıkmasına fırsat vermeyin çocukların için değer dese ailen de bi şans daha vermek zorundayız çocukların için ama sen yine de affetmek istemiyorsan seçim senin dese ve siz de ikna olsanız ileriye gitmemiş bana dönmüş ölümüne pişman belki bu pişmanlık evliliğimize iyi gelir diye düşünüp dönseniz ama detaylarını bilmediğiniz bu yaklaşık 10 günlük ihanetin detaylarını öğrenmek için kurcalar 3.kadınla iletişime geçer misiniz yoksa affettin madem anlatılana ikna ol otur oturduğun yerde mi dersiniz???
Bir şey daha sormak istiyorum kızın babasına ulaşıp şikayet eder misiniz yoksa aman bulaşmıyım o da kocama bulaşır ucu bana çocuklarıma dokunur diye sakınır mısınız
Not:Affetmek başka unutup hazmetmek başka şeyler
Detaylarını bilip ne yapacaksın derseniz eğer cinsel bi paylaşım olmuşsa terkedeceğim duygusal paylaşımı da hazmedemiyorum o ayrı ama cinsel olursa verdiğim şansı geri alırım ve gözünün yaşına bakmam
Kahretsin ki seviyorum terketmek istemiyorum (varsa) gerçekleri bilmek istiyorum ama öğrenirsem de severek terkederim acı çekeriz korkuyorum
Kızın yalan söylemesi de büyük ihtimal
Doğru bildiklerim şaştı kızlar yardım edin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?