3.kadınla iletişime geçmek...

tekrar söylüyorum sakın ha kadınla konuşmayın kendinizi aşağılanmış ezik hissedersiniz ne konuşacaksınız yani kocamla yattın mı mı diyeceksiniz o size ne diyecek kalbiniz kırılacak unutamayacaksınız kadınla hiç muhattap olmayın ama boşanma kararı alırsanız kadınada dava açın yeni yasaya göre eşinizin evli olduğunun bile bile aşk yaşarsa onada tazminat davası açarsınız o gelip sizinle konuşsun siz onunla değil

Cok merak ediyorum konu sahibi internette tanıştığı bir erkegin yanına gidip 10 gun kalsa esi cinsellik boyutunu sorgular miydi? Çocukları icin affeder miydi? Affetse bile bu durum aileler tarafindan kabul görür muydu?

şu iki yüzlülüğü bi göremiyo kadınlar. konu sahibi bunu yapsa önce kendi dedesi tutar vururdu valla. adam yapınca yuva kolay kurulmuyo bu kadınlar için yuva yıkmayın oluyor. yahu kadın değil kocan yıkmış senin yuvanı hala bik bik.

Kızlar öyle evlilik kolay olmuyor yuva yıkılmasın edebiyatı yapmak istemiyorum, işe biraz da bilimsel açısından bakalım. Nacizane ne doktorumne psikolog ama okuduğum kitaplardan dinlediğim seminerlerden aklımda kalanları paylaşmak istiyorum.
Madde 1: Kadın ayda bir kere kuluçka dönemi geçirir yani bir kere yumurtlar. Yani; kadın cinsel isteğini ayda bir kere gelen yumurtası için bir kişiye odaklanarak düşünür. Bu istek tek bir kişi üzerine devamlı yoğunlaşırsa adı aşk olur.
Madde 2: Erkek gün içerisinde milyonlarca sperm üretir, fiziksel olarak her gün yeniden bir ebeveny adayı olma şansı fiziksel ve hormonel olarak vardır. Yani erkek mutlak aşkı geçiçi yaşar, kalıcı olmak için kadının sürekli cazip avantajlar sunması lazım. Evet kadın daha fazla yük taşıyor bu anlamda.
Madde 3: ilk iki madde sadece cinsellik içindir, sevgi başka bir konu.
Madde 4: Sevgi konusu her iki taraf için de hemen hemen eşitken, erkekte özellikle zor durumda olanı koruma, kaçanı kovalama durumu vardır, daha doğrusu yüksek oranda baskındır.
Neler yapmalı?
1-formunuzu koruyun, kilo almayın, spor yapın, güzel kokun, evde kocanızı pijamayla karşılamayın, her gün temiz olun duş alın, ağız diş bakımınıza özen gösterin, onun beğendiği saç modelini yapın, onun beğendiği makyajı yapın ve istediği renkte saçlarla gezin.
Diyelim ki siz sarıya boyattınız saçlarınızı eşiniz hiç beğenmese de, o adamdan ilgi beklemeyin. Beğenmediğiniz bir şey başkasında olsa size de çekici gelmez.
2-Ailesiyle mutlaka çok güçlü bağlar kurun, ihanet durumunda sadece sizi değil kendi ailesini de kaybetmekten korksun.
3-Tüm arkadaşlarıyla yakın olun, sizi dost bilsinler. Arkanızdan kuyu kazacak düşünceye mahal bırakmayın.
4-Çok konuşmayın tartısma esnasında, dinleyin, susun, haklısın diyin. Bu ezilmek değildir, öfkesi geçene kadar erkeğin eline sebep vermeme şeklidir. İsteklerinizi yavaş yavaş yayarak yapın.
5-Her gün eşinizin cebine mektuplar koyun, aşk dolu mektuplar. Hani olur da başkası karşısına geçip aklını çelmeye çalışırsa o mektubunuzun etkisinde olsun.
6-Onu siz yıkayın banyoda her zaman, ihanet etmeye kalkarsa aklına siz geleceksiniz.
7-Hayatına dair herşeyle özdeşleştirin kendinizi, mesela yemeği elinizle bile yedirin.
8-Birlikte sosyalleşin, maddiyat el vermiyor olabilir, evde birşeyler hazırlayıp yakında bir parka oturmak bile sosyalleşmektir. Durumu olanlar için; tiyatro, sinema, opera bunlara gidin. Başka kadının sızabileceği boş vakit bırakmayın.
9-Telefonunu onun gözü önünde karıştırmayın, birşey bulursanız belli etmeyin, ortalığı ayağa kaldırmayın, sakince plan yapın.
10-3.kadınla iletişime geçip onu hırslandırmayın, huyunu suyunu bilmiyorsunuz, yellozun tekiyse iyice kafayı takar.
11- mahreminizde yakın olun, sevginizi fazlasıyla belli edin, arkanızı dönüp uyumayın.
12- evin içinde uzak uzak oturmayın, çocuk gibi adamın dibinde bekleyin. Bu hormonal bir etki alanıdır, uzaklık onun hormonlarını başkasına kaydırır.
13- geçmişi unutun unutmuş gibi yapmayın, cidden unutun ve şimdi kral benim ötesi yok diyin.

Not:Eşiniz, alkolik, şiddet uygulayan, kumarbaz, yalancılığı hayat tarzı edinmiş, tembel, çalışmayı sevmeyen biriyse yukarıda yazanları unutarak en yakın hukuk bürosuna gidin. Ve tekrar edeyim psikolog değilim okuyup dinlediklerimden aklımda kalanları maddeler halinde yazdım.

Allah şaşırtmıştır bu 3 de olabilir 5 de 10 da.. adama rahat nasıl olsa şans ver dön diyen var. bu şans denilen de neyse artık.

ya affedın , yada hayatınızdan cıkarın. diğer türlü ne yaparsanız yapın zarar goren sız olacaksınız.
Cinsellık veya duygusallık ne farkeder ?? Sizin yerınıze kendımı koyup anlayabılıyorum , lütfen kendınız ve cocuklarınız ıcın mantıklı dusunun. unutmadan bu hayat sızın. Dedenız babanız bır gun olup gidecek

O kadar iyi biliyor ki benim öyle birşeyi aklımdan bile geçirmeyecek kadar namuslu olduğumu gözümü bile haramdan sakındığımı ama haketmiyor işte

peki varsayalım yaptınız, ne tepki verir?
bir sorun bakalım affedebilir mi?
dedeniz ya da diğer aile fertleri ne olacak oğlum, bidaha yapmaz, böyle bir erkek için yuva yıkılmaz diye eşinizi ikna etmeye çalışır mı?
eşiniz çocuklarım için affedeyim diyip size döner mi?
sorun bunları eşinize, azcık empati yapsın.

kendinize de sorun, eşimi neden aldatmıyorum diye,
çünkü ahlaklısınız, dürüstsünüz, eşinizi seviyorsunuz, değil mi?
ama eşiniz bu niteliklerin hiçbirine sahip olmadığı için sizi aldattı...
peki bu niteliklere sahip olmayan, yani ahlaksız, yalancı ve mutsuz/sevgisiz bir babayla büyümek, babasız büyümekten daha iyi olmaz mı çocuklarınız için?
eğer affettiyseniz çocuklarınızı bahane etmeyin, hiçbir çocuk annesini sevmeyen, yalancı ve ahlaksız bir babayla aynı evde büyümeyi haketmez.

ben de anlamıyorum bunu, o kadın mı beni kandırmış? bana söz vermiş? bana evlilik yemini etmiş?
kadının bana karşı ne yükümlülüğü var ki bütün kinimi ona kusayım.
bana söz veren, bana ihanet eden, yuvamı yıkan adama aferin, kadına lanet, oh ne güzel dünya...

Başka yok muydu? Eş ne yapacak bizim için? Sadece spermlerini sağa sola saçmasın diye oturup bekleyecek miyiz? Nerde kadının mutluluğu, huzuru? Yapmayın Allah aşkına ya bırakın şu zihniyeti. Beni ben olduğum için sevmeyen, ailesiyle aram iyi olsun , her gün dörtdörtlük iş görsün geyşa gibi karısı olsun isteyen erkek s... olup gidebilir. sokakta bulmadım ben canımı

kadınla iletişime gecıp kendımı kucuk dusurmem asla

Cinsellik olmuş olmamış beni bağlamaz.
Böyle bir herifin hayatımda yeri olamaz.
Cehennemin dibine kadar yolu var.

duygusal aldatma cinselden daha acı verici değil mi ben asla asla kaldıramam ikisini de kaldırmam boşanırım da duygusal da daha çok yıkılırım kendime zor gelirim. bu şekilde nasıl devam edeceksiniz anlamadım nasıl içiniz kaldıracak?

Eksik yazdığım için özür dilerim, en sona bunlara rağmen adam yola gelip sizi mutlu etmiyor, fedakarlık yapıp yüzünüzü güldürmüyorsa da avukata gidin demeliydim. Bazı evliliklerde kadının ihmali, bazı evliliklerde erkeğin ihmali oluyor, bazen de iki taraflı olabiliyor ihmaller ve iletişim bozuklukları, kadın üzerine düşeni yapmalı, yapmasına rağmen erkek adam olmuyorsa aynen uzak olup gidebilir. Hiç bir kadın erkeğin kölesi değildir asla da bunu ifade etmem. eksik anlatımdan yanlış anlaşılma olmuş ki haklısınız.

Bu durumda en dogrsu ayrılmak

konu sahibi zzaten kahretsin ki seviyorum terketmek istemiyorum demiş. e bu durumda kocaya yazık çok pişman ama kadın tü kaka. he yavrum he. ben valla tırnağımla dönüp bakmazdım o adama artık.

Ben de bunu anlatmaya calıştım üstelik adını da psikopata cıkarırlar neler yasattıklarını hiç düşünmeden
Aynen öyle oluyor sonra da sen h

Bu arada onurunuzu gururunuzu isteklerinizi kendi ailenizi bir kenara atmayi da unutmayin ayrica siz hasta olamaz hamile kalamaz kalsa bile bunu 5 kiloyla bitirecek doğumdan sonra ki haftaya da o bes kiloyu vermiş olarak uyanacak robotik bir canlisiniz
Bütün gece uyamayan hasta bebeğiniz olsa bile kocanız gelmeden yarım saat once saçınıza maşa işlemine başlamaniz gerekir
Ha bunun karşılığında kocaniz pimpis bir vücutu olabilir dişini fircalamayabilir sizin anne babaniza kötü davranabilir hiç bir sorumluluk almayabilir ama olsun adam bu yaptıklarınızın karşılığında spermlerini başka kadinlara saçmaz
Spermine s.......

Bana kriterlerin çok ilginç geldi, aldatmak aldatmaktır üstelik duygusal olarak başkasıyla bağ kurması daha acıyken işin cinsel kısmına takılmışsın..
Başka bir kadınla 10 gün geçiren adam her türlü yaşamıştır cinselliği, bunun için gidip kıza ya da eşine bir şey sormana gerek yok. Bu tarz ilişkiler heyecan, macera üzerine kurulu ve en cezbeden tarafı zaten cinsellik oluyor maalesef.
Kararını detaylara bağlamadan aldatılmayı unutabilir miyim, unutamaz mıyım üzerinden vermelisin bence.
Umarım kendin için en doğru kararı verirsin, ömrünce unutamayacağın seni huzursuz edecek kararlar verip hayatını mahvetmezsin.

Yorumunuz seviyesiz. Başka hiç bir açıklama yapamıyorum bu yorum için. Size verilecek cevap var ama burada malesef yazamıyorum.
Ne zaman kocanı af ediyorsun ikinci kadınla ne sorunun var sana karşı sorumlu olan kocan yazılsa bunu yazıyorlar
Başka bir konuda da oldu ben o zaman nasıl ağzımı bozmamışim hayret ediyorum
siz aldatan kocalarinizin gece kırmızı geceliklerle bekleyin sonra el alemin kadınına saldırın içinizi soğutmaya çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…