3.kadınla iletişime geçmek...

Kızı babasına falan şikayet etmeyin elinize ne gececek? Belki babası çekip vuracak kızı bu vebali nasıl alıyorsunuz? Güvenin olmadığı bir evlilik eninde sonunda biter maalesef.

ben de basligi okuyunca karisindan baska yuh bitane vardi bitane daha mi acaba dedim :)
dalga gecmeyin bebim dedem yapmis zamaninda

3. Kadın derken bunun 2. Side mi var ben mi yanlış yorumluyorum

3. Kadin derken?

Gercekten anlamadim.

2. Kadin oldu affettiniz. Simdi 3. Kadin mi var?

Kaç kişi var ya hu? Biriyle aldattı, bir kadın daha mı varmış?

konu sahibi sanirim 3. kadin degil 3. sahis demek istemis

3. Derken. Siz 1siniz 2 kim?
3. Şahıs kişi demek istedim kızlar düzeltiyorum hemen

Senin kocanda suç kız belki evli olduğunu bile bilmiyor.Kocanı parala sen.

Yatsa ne olurrrr yatmasa ne olurrrrr??? Beyin aldatmış beden ne ki?

Madem dönmüşsün kurcalama otur oturduğun yerde.
Kız evli olduğunu bile bile çağırmış mesajların içeriğinden biliyorum

Bence bulasmayin o kadina.

Affetmek kolay degil.

Esinizle konusun.

Affetmenin kolay olmadigi zaman alacagini bu zaman diliminde onunda kendini affettirmek icin ugrasmasi gerektogini soyleyin.

Bunun son sansi oldugunu eger bir daha boyle bir sey yaparsa donusu olmadigini soyleyin.

Tabi hemen hicbirsey olmamis gibi davranmayin.

Eski gunlere donmeniz bayagi zaman alsin ve bunun icin esiniz cabalasin.

Ben olsam arardım babasını. Hatta babasından önce kızı arardım tehdit ederdim eğer doğruları söylemezsen babanı arayacağım diye.

Şüphe, zehirli bir gaz gibidir. Ufak bir çatlaktan, önemsenmeyen bir sızıntıyla başlar ve ele geçirir.

Affetmek konusunu bir kere daha düşün derim ablam...

Yuvanın bozulması için evvela tam anlamıyla kurulması gerekir. Bilmiyorum, ihanetin kol gezdiği bir beraberlik yuva olabilir mi, bence değil...

Bu devirde olur böyle şeyler kafasına da girersek zaten her birimizin fora demesi gerekir. Emin olun aynı şeyi siz yapsaydınız sonuç rezalet olurdu ablacığım, affedilmezdiniz. Ve dedeniz eşinize "affet kolay mı bu devirde yuva" diyemezdi, daha acısı demezdi.

Tabiri caizse, yıllardır bilinçaltına işlenen "erkektir yapar"ı kazıyarak çıkarmak farz-ı ayndır.

Bosverin baskalrini 3. Kisiler falan.biz ne desek de bnce bos önemli olan sen bu adamin dediklerine inaniyr musun bi kadin anlar kocasinin yalan soyledigini hic olmadi hisseder.madem kabul etcksin bu sekilde bari pisman ettr surundr hemen kucagina kosma.

Dedem degil mezardan buyuk dedem kalksa gelse affetmem.

2. Kadinla konusmak sizi kucuk dusurur. Onu tercih edip giden esiniz kizi ilgilendirmez bu. Belki evli oldunu bile bilmiyordu.

Evli oldunu bilmiyorsa Kocanizin pisligi yuzunden kizin ailesine ulasip hayatini mahvetmeye ne hakkiniz var.

Aldatmanin cinselli mi var sacini oksadi opustu yapamadi belki ama cani gitti kizla olmak icin YETMEZ MI?
Yetmez diyorsaniz kizi rahat birakin ben baska kadina giden adama kizarim kabul edene degil.

Seven yalan dolanla baskasina gitmez bu pismanlikta evlilige iyi gelmez

Bir an başlığı görünce iyice korktum ikinci varken bir de üçüncü mü olmuş yav filan dedim. Dedeniz sinirimi bozdu. Ne dedemi ne ailemi dinler ikna olurdum. Kız demişsiniz anlamadım küçükse yaşı bilmiyorum kocanız yalan filan atmıştır belki evli değilim diye. Böyleyse durum ne yaparım bilmiyorum kıza karşı....

Ben olsam arardım babasını. Hatta babasından önce kızı arardım tehdit ederdim eğer doğruları söylemezsen babanı arayacağım diye.
Bunu ben de düşündüm ama sonuçlarını öngöremedim boşanmayacak olunca bunu yapmak pek mantıklı gözükmüyor sanki

Kız diye bekar olduğu için söyledim ben 26 kız 27 eşim 28 yaşında
Evli olduğunu başından beri biliyormuş

Kız evli olduğunu bile bile çağırmış mesajların içeriğinden biliyorum
Esiniz niye gitmis? Kizin size karsi sorumlulugu yok yabi 3. Sahislarin sorumluluklari yok.
Kocanizin size sadakat yemininin olmasi gerekirdi

Esinize keseceginiz cezayi kizin ailesini arayarak tek taraf a kesin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…