- 4 Aralık 2012
- 1.638
- 1.491
- 333
- Konu Sahibi Kumsal_Hatun
-
Kızı babasına falan şikayet etmeyin elinize ne gececek? Belki babası çekip vuracak kızı bu vebali nasıl alıyorsunuz? Güvenin olmadığı bir evlilik eninde sonunda biter maalesef.Özet geçmek istiyorum eşiniz sizi annenizin evindeyken iş görüşmelerim var falan şehre gideceğim deyip başka bi şehre gidip internette tanıştığı bi kızla görüşse siz de bunu anlamayıp eşiniz gelince telinde silmeyi unuttuğu mesajlardan yakalasanız aileniz hatta dedeniz falan bunlara şahit olsa ve siz boşanıyorum bitti asla affetmem diye karar almışken dedeniz sizi dönmeye ikna etse işte kocan pişman ne yapmış ki konuşmaktan ne çıkar falan yuva kolay kurulmuyo böyle kadınların yuvanızı yıkmasına fırsat vermeyin çocukların için değer dese ailen de bi şans daha vermek zorundayız çocukların için ama sen yine de affetmek istemiyorsan seçim senin dese ve siz de ikna olsanız ileriye gitmemiş bana dönmüş ölümüne pişman belki bu pişmanlık evliliğimize iyi gelir diye düşünüp dönseniz ama detaylarını bilmediğiniz bu yaklaşık 10 günlük ihanetin detaylarını öğrenmek için kurcalar 3.kadınla iletişime geçer misiniz yoksa affettin madem anlatılana ikna ol otur oturduğun yerde mi dersiniz???
Bir şey daha sormak istiyorum kızın babasına ulaşıp şikayet eder misiniz yoksa aman bulaşmıyım o da kocama bulaşır ucu bana çocuklarıma dokunur diye sakınır mısınız
Not:Affetmek başka unutup hazmetmek başka şeyler
Detaylarını bilip ne yapacaksın derseniz eğer cinsel bi paylaşım olmuşsa terkedeceğim duygusal paylaşımı da hazmedemiyorum o ayrı ama cinsel olursa verdiğim şansı geri alırım ve gözünün yaşına bakmam
Kahretsin ki seviyorum terketmek istemiyorum (varsa) gerçekleri bilmek istiyorum ama öğrenirsem de severek terkederim acı çekeriz korkuyorum
Kızın yalan söylemesi de büyük ihtimal
Doğru bildiklerim şaştı kızlar yardım edin lütfen...
ben de basligi okuyunca karisindan baska yuh bitane vardi bitane daha mi acaba dedim :)3. değil 2. kadın.
Size karşı sadakat sorumluluğu olan eşiniz. Kızla konuşacak bir şeyiniz olmamalı. Cinsellik var ya da yok ortada bir ihanet var.
Ya affedin yolunuza devam edin, unutun ya da ayrılın. Bu işin ortası yok. Affettim unutmam demek sadece size zarar verir.
3. değil 2. kadın.
Size karşı sadakat sorumluluğu olan eşiniz. Kızla konuşacak bir şeyiniz olmamalı. Cinsellik var ya da yok ortada bir ihanet var.
Ya affedin yolunuza devam edin, unutun ya da ayrılın. Bu işin ortası yok. Affettim unutmam demek sadece size zarar verir.
3. Kadin derken?
Gercekten anlamadim.
2. Kadin oldu affettiniz. Simdi 3. Kadin mi var?
Kaç kişi var ya hu? Biriyle aldattı, bir kadın daha mı varmış?
konu sahibi sanirim 3. kadin degil 3. sahis demek istemis
3. Şahıs kişi demek istedim kızlar düzeltiyorum hemen3. Derken. Siz 1siniz 2 kim?
Daha ne kadar ileriye gidecekmiş eşiniz?!!!
Bu hayat sizin.kaldıramıyorsanız boşanın.karşıdaki kız belki evli olduğunu bile bilmiyor.suç eşinizde.sizin evliliğiniz sizin sorumluluğunuz.boşanmak da boşanmamak da
Kız evli olduğunu bile bile çağırmış mesajların içeriğinden biliyorumSenin kocanda suç kız belki evli olduğunu bile bilmiyor.Kocanı parala sen.
Yatsa ne olurrrr yatmasa ne olurrrrr??? Beyin aldatmış beden ne ki?
Madem dönmüşsün kurcalama otur oturduğun yerde.
Dedem degil mezardan buyuk dedem kalksa gelse affetmem.2.kadınla iletişime geçmek(başlığa yanlış yazmışım düzeltemedim)
Özet geçmek istiyorum eşiniz sizi annenizin evindeyken iş görüşmelerim var falan şehre gideceğim deyip başka bi şehre gidip internette tanıştığı bi kızla görüşse siz de bunu anlamayıp eşiniz gelince telinde silmeyi unuttuğu mesajlardan yakalasanız aileniz hatta dedeniz falan bunlara şahit olsa ve siz boşanıyorum bitti asla affetmem diye karar almışken dedeniz sizi dönmeye ikna etse işte kocan pişman ne yapmış ki konuşmaktan ne çıkar falan yuva kolay kurulmuyo böyle kadınların yuvanızı yıkmasına fırsat vermeyin çocukların için değer dese ailen de bi şans daha vermek zorundayız çocukların için ama sen yine de affetmek istemiyorsan seçim senin dese ve siz de ikna olsanız ileriye gitmemiş bana dönmüş ölümüne pişman belki bu pişmanlık evliliğimize iyi gelir diye düşünüp dönseniz ama detaylarını bilmediğiniz bu yaklaşık 10 günlük ihanetin detaylarını öğrenmek için kurcalar 3.kadınla iletişime geçer misiniz yoksa affettin madem anlatılana ikna ol otur oturduğun yerde mi dersiniz???
Bir şey daha sormak istiyorum kızın babasına ulaşıp şikayet eder misiniz yoksa aman bulaşmıyım o da kocama bulaşır ucu bana çocuklarıma dokunur diye sakınır mısınız
Not:Affetmek başka unutup hazmetmek başka şeyler
Detaylarını bilip ne yapacaksın derseniz eğer cinsel bi paylaşım olmuşsa terkedeceğim duygusal paylaşımı da hazmedemiyorum o ayrı ama cinsel olursa verdiğim şansı geri alırım ve gözünün yaşına bakmam
Kahretsin ki seviyorum terketmek istemiyorum (varsa) gerçekleri bilmek istiyorum ama öğrenirsem de severek terkederim acı çekeriz korkuyorum
Kızın yalan söylemesi de büyük ihtimal
Doğru bildiklerim şaştı kızlar yardım edin lütfen...
Bunu ben de düşündüm ama sonuçlarını öngöremedim boşanmayacak olunca bunu yapmak pek mantıklı gözükmüyor sankiBen olsam arardım babasını. Hatta babasından önce kızı arardım tehdit ederdim eğer doğruları söylemezsen babanı arayacağım diye.
Kız diye bekar olduğu için söyledim ben 26 kız 27 eşim 28 yaşındaBir an başlığı görünce iyice korktum ikinci varken bir de üçüncü mü olmuş yav filan dedim. Dedeniz sinirimi bozdu. Ne dedemi ne ailemi dinler ikna olurdum. Kız demişsiniz anlamadım küçükse yaşı bilmiyorum kocanız yalan filan atmıştır belki evli değilim diye. Böyleyse durum ne yaparım bilmiyorum kıza karşı....
Esiniz niye gitmis? Kizin size karsi sorumlulugu yok yabi 3. Sahislarin sorumluluklari yok.Kız evli olduğunu bile bile çağırmış mesajların içeriğinden biliyorum
HaklısınEsiniz niye gitmis? Kizin size karsi sorumlulugu yok yabi 3. Sahislarin sorumluluklari yok.
Kocanizin size sadakat yemininin olmasi gerekirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?