- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi Kumsal_Hatun
-
Aynen.Kız kocanın evli olduğunu belki biliyor belki bilmiyor. Size ne elin kızından babasından siz yanıbaşınızdaki adama söz geçiremezken niye elin insanlarını arıyorsunuz?
O zaman yolarımKız diye bekar olduğu için söyledim ben 26 kız 27 eşim 28 yaşında
Evli olduğunu başından beri biliyormuş
Aslında kalbim inanıyor da aklım ikna olmuyor 10 gün dile kolay sadece oturup dertleştiklerine inanasım gelmiyorBosverin baskalrini 3. Kisiler falan.biz ne desek de bnce bos önemli olan sen bu adamin dediklerine inaniyr musun bi kadin anlar kocasinin yalan soyledigini hic olmadi hisseder.madem kabul etcksin bu sekilde bari pisman ettr surundr hemen kucagina kosma.
10 gun cok bari burnundan getr doneceksenAslında kalbim inanıyor da aklım ikna olmuyor 10 gün dile kolay sadece oturup dertleştiklerine inanasım gelmiyor
Eşimin açıklaması kızın sürekli kontrol altında olduğu annesi tarafından sürekli görüntülü arandığı10 gun cok.karar senin.bari burnundan getr görüşmeye fırsat bulamadıkları onun da bugün yarın diyerek buluşmayı beklediği kız rahat görüşelim falan diye ablasının yaşadığı şehre çağırıyor ablası da dışarı çıkarmıyor baskı yapıyor güya bunun için de kavgalar vs.ler ediliyor kızkardeşler arasında
Eşimin anlattığına göre (tabi biçoğunuz alay edecek sen de buna inandın mı diye)Aynen.
Bütün hesabı eşiniz vermeli.gözünüzün içine baka baka yalan söyleyen eşiniz.sonuçta o kız el.ona ne?kocan beni seviyor ; cekil aramizdan derse...kaldıramayacağınız iğrenç ayrıntılara girerse( doğru ya da yalan) ne yapacaksıniz o zaman.
Kimbilir o kıza ne yslanlar söyledi.sizi nasıl kötüledi.ben hiç bir kadınin" aman ne güzel karısını cok seviyor.ama ben bu adama 2. Kadın olayım evlilik dışı gizli bir aşk yaşayayım."diyebilecegini düsünmüyorum.muhtemelen ona da sizi sevmedigini, aranızın kötü olduğunu ,boşanacak olduğunuzu söyleyip oyaliyordur.
Bu hikayedeki tek kötü eşiniz.inanın midem bulandı.ahlaksızlık bu resmen
Bu ilk ve tek şansıBu arada benim kuzenim aldatan eşi için pişman oldu dedi affetti hala aldatilıyor.mütamadiyen aldatılıyor, senelerdir...kaç kere yakaladı.kimbilir bizim bilmediklerimiz de vardir daha.bütün sülale biliyor artık.resmen öyle kabul edildi sülalede.kimse bir sey yapamıyor.cünkü kuzenim kocasıyla barışiyor araya girenler kötü oluyor.biz doldurmuş oluyoruz enişte beye göre.yahu adam aldatıyorsun!yakalanıyorsun karına!!artık insanlar da bıktı bıraktı ailesi peşini.
cok üzgünüm adınıza. inanın canım cok sıkıldı konunuza...allah yardımcınız olsun.siz bari kuzenim gibi olmayin.gencecik yaşta hayatı boşlamis mutsuz bir insan olursunuz onun gibi...
Bu ilk ve tek şansı
Tek bir selam dahi yazarsan herhangi birine hiç sorgulamam dedim boşanırım dedim sonra bana selam yazdı diye boşanılır mı deme o slm bardağı taşıran damla olacak dedim
Ne kadar üstünden zaman geçerse geçsin tekrar güvenimi sarsacak birşey yaparsa gözümü kapar boşanırım net.
Nerden biliyorsunuz mantığında cinsellik yaşamak olduğunu?Cinsel olmamışsa hazmedicek misiniz?
Duygusal bile olsa sonuçta eşinizin mantığında cinsellikte yaşamak vardır.
3.kişiye ulaşsanız da eşinizin hamurunda varsa daha 3. şahıslar çok gelir geçer.
Tek kelime etmemek mi çok kolay yargılıyorsunuz gerçekten pes...kızın babası ne alaka... kocanıza tek kelime etmeyip, kızı babasına şikayet etmek güzel kafa olsa gerek.
çok fesatsın.2.kadınla iletişime geçmek(başlığa yanlış yazmışım düzeltemedim)
Özet geçmek istiyorum eşiniz sizi annenizin evindeyken iş görüşmelerim var falan şehre gideceğim deyip başka bi şehre gidip internette tanıştığı bi kızla görüşse siz de bunu anlamayıp eşiniz gelince telinde silmeyi unuttuğu mesajlardan yakalasanız aileniz hatta dedeniz falan bunlara şahit olsa ve siz boşanıyorum bitti asla affetmem diye karar almışken dedeniz sizi dönmeye ikna etse işte kocan pişman ne yapmış ki konuşmaktan ne çıkar falan yuva kolay kurulmuyo böyle kadınların yuvanızı yıkmasına fırsat vermeyin çocukların için değer dese ailen de bi şans daha vermek zorundayız çocukların için ama sen yine de affetmek istemiyorsan seçim senin dese ve siz de ikna olsanız ileriye gitmemiş bana dönmüş ölümüne pişman belki bu pişmanlık evliliğimize iyi gelir diye düşünüp dönseniz ama detaylarını bilmediğiniz bu yaklaşık 10 günlük ihanetin detaylarını öğrenmek için kurcalar 3.kadınla iletişime geçer misiniz yoksa affettin madem anlatılana ikna ol otur oturduğun yerde mi dersiniz???
Bir şey daha sormak istiyorum kızın babasına ulaşıp şikayet eder misiniz yoksa aman bulaşmıyım o da kocama bulaşır ucu bana çocuklarıma dokunur diye sakınır mısınız
Not:Affetmek başka unutup hazmetmek başka şeyler
Detaylarını bilip ne yapacaksın derseniz eğer cinsel bi paylaşım olmuşsa terkedeceğim duygusal paylaşımı da hazmedemiyorum o ayrı ama cinsel olursa verdiğim şansı geri alırım ve gözünün yaşına bakmam
Kahretsin ki seviyorum terketmek istemiyorum (varsa) gerçekleri bilmek istiyorum ama öğrenirsem de severek terkederim acı çekeriz korkuyorum
Kızın yalan söylemesi de büyük ihtimal
Doğru bildiklerim şaştı kızlar yardım edin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?