3.kadınla iletişime geçmek...

Kız kocanın evli olduğunu belki biliyor belki bilmiyor. Size ne elin kızından babasından siz yanıbaşınızdaki adama söz geçiremezken niye elin insanlarını arıyorsunuz?
Aynen.
Bütün hesabı eşiniz vermeli.gözünüzün içine baka baka yalan söyleyen eşiniz.sonuçta o kız el.ona ne?kocan beni seviyor ; cekil aramizdan derse...kaldıramayacağınız iğrenç ayrıntılara girerse( doğru ya da yalan) ne yapacaksıniz o zaman.

Kimbilir o kıza ne yslanlar söyledi.sizi nasıl kötüledi.ben hiç bir kadınin" aman ne güzel karısını cok seviyor.ama ben bu adama 2. Kadın olayım evlilik dışı gizli bir aşk yaşayayım."diyebilecegini düsünmüyorum.muhtemelen ona da sizi sevmedigini, aranızın kötü olduğunu ,boşanacak olduğunuzu söyleyip oyaliyordur.
Bu hikayedeki tek kötü eşiniz.inanın midem bulandı.ahlaksızlık bu resmen

Aslında kalbim inanıyor da aklım ikna olmuyor 10 gün dile kolay sadece oturup dertleştiklerine inanasım gelmiyor
Eşimin açıklaması kızın sürekli kontrol altında olduğu annesi tarafından sürekli görüntülü arandığı görüşmeye fırsat bulamadıkları onun da bugün yarın diyerek buluşmayı beklediği kız rahat görüşelim falan diye ablasının yaşadığı şehre çağırıyor ablası da dışarı çıkarmıyor baskı yapıyor güya bunun için de kavgalar vs.ler ediliyor kızkardeşler arasında

10 gun cok bari burnundan getr doneceksen

Eşimin anlattığına göre (tabi biçoğunuz alay edecek sen de buna inandın mı diye)
Kıza eşim çocuklarıma çok iyi bakıyor ben öfke köntrolü olan birisiyim beni de çekiyor ben mutsuzum ama mutsuzluğumun sorumlusu annem babam demiş(annesi babasıyla ilişkisi berbat)benden uzaklaştıran ben 8 aylık hamileyken boşa bunu sana bakire kız alalım diyen eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirenler de onlar zaten...
Kız da buna karşılık sen karından vazgeçemezsin karının kollarına git tarzı laflar ediyor bilmiyorum belki de reddedildi eşim herşeyi bilmediğim için tam çözemiyorum

Bu arada benim kuzenim aldatan eşi için pişman oldu dedi affetti hala aldatilıyor.mütamadiyen aldatılıyor, senelerdir...kaç kere yakaladı.kimbilir bizim bilmediklerimiz de vardir daha.bütün sülale biliyor artık.resmen öyle kabul edildi sülalede.kimse bir sey yapamıyor.cünkü kuzenim kocasıyla barışiyor araya girenler kötü oluyor.biz doldurmuş oluyoruz enişte beye göre.yahu adam aldatıyorsun!yakalanıyorsun karına!!artık insanlar da bıktı bıraktı ailesi peşini.
cok üzgünüm adınıza. inanın canım cok sıkıldı konunuza...allah yardımcınız olsun.siz bari kuzenim gibi olmayin.gencecik yaşta hayatı boşlamis mutsuz bir insan olursunuz onun gibi...

Bu ilk ve tek şansı
Tek bir selam dahi yazarsan herhangi birine hiç sorgulamam dedim boşanırım dedim sonra bana selam yazdı diye boşanılır mı deme o slm bardağı taşıran damla olacak dedim
Ne kadar üstünden zaman geçerse geçsin tekrar güvenimi sarsacak birşey yaparsa gözümü kapar boşanırım net.

Anlattığınız her şey çok kötü. Duygusallıkla ya da sadece konuşmayla, cinselliğin bir farkı yok.
Ayrılacaksınız hepsi için ayrılın.
Çok rahatsız edici olanlar.

Yapan yine yapar malesef.Bayanla konuşmanın faydası olmaz ya ballandıra ballandıra yaşadıklarını anlatacak ya da inkar edecek .İkiside kötü bir durum.Sonuçta bir daha Güvenin kalmayacak.Ne konuşmuşlar bilmiyoruz ama

Tabiki hayat sizin.karar sizin.yaşanmışliklar sozin saygı duyarım.ben olsam kaldıramazdım.asla...yanına gitmese bile mesajlaşmak yeterli bir sebep benim için.ama dediğim gibi hayat sizin .

Niye aldatılan kadınlar kocasını suçlayacağına gidip elin kadınını suçluyor ben bunu anlamıyorum
Arkadaşım kocanız sizi aldatmış yok kız evli olduğunu biliyordu falan geçin bunları. Siz kocanıza hesap soracaksınız elaleme değil. Körmü gitmeseydi kadına konuşmasaydı yazışmasaydı. Kadının değil kocanızın ben evli bir adamım karımı aldatmamalıyım diye düşünmesi lazımdı. Siz kocanızın şerefsizliğini affedin ondan sonra gidip kadına hesap sormayı hatta babasına söylemeyi düşünün ne ala memleket. Ailenizdede ne mide varmış sizi aldatan adama geri gönderiyorlar. Ama tabi siz kadınsınız kadın sineye çeker kadın yuvasını dağıtmamalı dimi? Erkek olsaydınız karınız sizi aldatmış olsaydı yada abinizin karısı yapmış olsaydı yine aynı şeyi söylerlermiydi acaba? Yuvanı dağıtma derlermiydi? Hiç sanmıyorum. İşte bizim toplumun kadına biçtiği değer bu ne yazık ki. Erkeklerin şerefi onuru gururu var o yüzden affetmez. Ama kadının yok o yüzden yutabilir herşeyi. Şans verebilir kocasına hatta vermeli
İster cinsellik olsun ister olmasın bu adam sizi aldatmış net. Gerisinin önemi yok. Ben olsam affedemezdim ne dedem ne babam padişah gelse yine dönmezdim. Böyle bişeyin hazmı olamaz. Bu saatten sonra nasıl bakacaksınız birbirinizin yüzüne? Nasıl bişey olmamış gibi devam edecek nasıl aynı yatağa gireceksiniz? Yoksa aileniz gibi sizinde mi mide geniş

Kız biliyormuş eşinin evli olduğunu. Eşin kızın yanına gitmiş de nerede kalmış? Orada ilkokul çocukları gibi karşılıklı oturup muhallebi yiyerek sohbet ettiklerini düşünüyor musun gerçekten?

Hem öyle olmasa bile eşin giderken o beklentiye elbette girmiştir. Seni çoktan gözden çıkarmış. Yatsa ne yatmasa ne?

Cinsel olmamışsa hazmedicek misiniz?
Duygusal bile olsa sonuçta eşinizin mantığında cinsellikte yaşamak vardır.
3.kişiye ulaşsanız da eşinizin hamurunda varsa daha 3. şahıslar çok gelir geçer.
Nerden biliyorsunuz mantığında cinsellik yaşamak olduğunu?
Belki açlığı duygusaldı sadece cinsellik yaşamak kolay değil diye düşünüyorum iki taraf da istekli olacak ortam oluşacak riskler göze alınacak vs vs

Affettiyseniz 2.şahsa ulaşmaya çalışmayın.Yalnız hep aklınızı kurcalayacak ikisinin arasında geçenler hiç bir zaman unutmayacaksınız hatta senaryolar yazıp kendinizi yiyip bitireceksiniz. Affetmişsiniz bir kere bırakın sarhoş yıkıldığı yere kadar gitsin.

çok fesatsın.
arkadaşça, kardeşçe bir görüşmedir o.
kocan sana söylemediyse vardır bir bildiği.
kır dizini, otur evinde.
hem arada aşk olsaydı kocan orada kalırdı.

sahi mesajlarda ne yazıyordu?

İki ucu p.klu değnek dedikleri bu olsa gerek yok seviyorm bir kere affettm diyorsanz irdeleyiq midenizi bulandırmayn ama on gün yani uzun bi dönem hersey olablr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…