3.kadınla iletişime geçmek...

Benim de ailemin de ne yaşadığı hakkında en ufak bi fikriniz yok
Burda iki satırla herşeyi anlatamıyorsunuz neyazıkki
Ailemin beni geri yollaması söz konusu değil tek baskı yapan dedemdi annem babam çocuklar için bi şans verilmesi gerek dediler sadece kararı ben verdim hatta babam aynı şeyi sen yapsaydın asla affetmezdi falan da dedi
Ailem tahmin ettiğinizden çok daha fazla duyarlı emin olun
Midesiz gibi ihtamlar çok çirkin

bu arada aldatan siz olsaydınız, dedeniz yine bu konuşmayı yapacak mıydı?
ben açıkçası, duygusal bir yakınlaşmayı, cinsellikten daha kırıcı buluyorum.
Bilmiyorum, büyük konuşmamak gerek ama eşimin başkasına hisler beslemesi, 15 dakika zevkinden daha çok kalbimi kırardı.
her iki durumu da affetmezdim ama diğer kadının babasını da arayıp söylemezdim. burada en büyük suçlu eşiniz çünkü.

Bak bir sürü kişi yazmış.Sen hala yattı yatmadı derdindesin.Kendini avutmaya çalışıyorsun.

Tamam yatmadı senin kocan cici kocan masum kocan.

Ama ALDATTI. Düz mantık alengire gerek yok.Olay bu.

Kızla ne yaşadığının ne önemi var, görüşmüş,yazışmış. aldatmış oluyor zaten BOŞAN veya boşanma ancak şunu bilki unutmanın imkânı yok orası kesin canım. İşin kötüsü aile fertleri şahit olmuş duruma!! Evliliğinize gölge düştü bir kere yıllarca içini kemirecek bir kurt sahibi oldun artık istesende güvenemeyeceksin!!
O nedenle bu kurt seni yiyip bitirmeden çaresine bak o pişmanlık ağlamalarınada inanma!! Kıza gelince o evli bir erkekle bile bile görüşecek kadar hayasız seviyesine düşme.. Allah yar ve yardımcın olsun. Ben öyle yapardım ama karar senin...

2.kadını neden bu kadar kolladınız ki? Hemde böyle bozuk bir üslupla.Kadınız kanımızda var kıskançlık yanımızdaki adam bir kadına gözünün kenarıyla baksa olay çıkartıyoruz, böyle bir durumda da hesap sorma isteği yada parçalama istediği oluyor ister istemez.

Ben benzer şeyleri yaşadım ilk evliliğimde... ne kadar affetmiş olsam da asla unutmadım... başka bir sebepten boşandım ama ne hissedeceğini söyleyeyim sana...
Saçını okşadığında onu da mı okşamıştır diyeceksin, öpecek olsa onu da öptü diyeceksin. Sevişirken kendini aşağılanmış hissedecek olmandan bahsetmiyorum bile...
Ne zaman eline telefonu alsa ya da bilinmeyen bir numaradan arama gelse bir kuşku düşecek içine... geceleri peşinde dolaşacaksın ki telefonunu görebilesin...
Eve geç gelse işi çıksa hep bir acaba olacak...
Ve o şüpheler her geçen gün git gide büyüyecek... bir kırılma noktası olacak o ya da başka sebepten...
En acısı da uzatma turları atıyor olman olacak.
Ve üzülerek söylüyorum ki bir kere yapan hep yapacak...
Çocuk olduğu için bir kez daha düşün ama huzursuz yuvada büyümesinden daha iyidir yanlız anne olarak çocuk büyütmek...
Bu arada dedenize ve ailenize yazık, sizi o adama çile çekmeye gönderdikleri için...

çok fesatsın.
arkadaşça, kardeşçe bir görüşmedir o.
kocan sana söylemediyse vardır bir bildiği.
kır dizini, otur evinde.
hem arada aşk olsaydı kocan orada kalırdı.

sahi mesajlarda ne yazıyordu?
Mesajlaşmalarda şunlar var
Seni kocam olarak görmek isterim x im
Birkaç mesaj sonra da
Ama karın var çocukların var yuvanı yıkmak istemem
Önce çağırmış sonra eşim gidince de
Anneannem hasta yok dayım kaza yaptı gelemem falanlar
Eşim de ok yaydan çıktı bikere geliyorum diyo detaylı inceleyemedim farkettiğimi fdarkedinc elimden alıp sildi hepsini

Hem yatıp yatmadığını merak ediyorsunuz hem de burada yatmıştır türü yorumlara ateş püskürüyorsunuz. Sizin gibi herkes yatmış olabileceğini düşünüyor yani. Buraya konu açmaktaki amacınız ne?

Duygusal bağ ya da cinsel bir paylaşım hiç farketmez kanayan yara temizlenmelidir.( herkes gibi kendimce yorum yaptım ayrıl /ayrılma deme hakkına sahip değilim 1 kez yapan 2.ye de nnasiplenir)

ben bu pismanlik evliligimize iyi gelir belki cumlesine cok takildim niyeyse kocanizin bundan ders cikarip bundan sonra size cok sadakatli olabilecegine inanmak istiyorsunuz belliki buyukler araya girmis size duymak isdediklerinizi soylemis cunku cok seviyorum diyorsunuz valla koca sizin koca evli kalan sizsiniz tabiki sizin tercihiniz kesinlikle kiza ulasmayin derim size sadik kalmasi gereken esiniz elin kizindan sizene ayagina kadar kizi gormeye gitmis esiniz icin duzelmesi ve aklanmasi icin bir suru sebeb bulurken elin tanimadiginiz kizina babasinin ne yapmasini bekliyorsunuz masum kocanizi kandirdigi icin oldursunmu cok zor bir durum ama rahatlamak istiyorsaniz muhatap esiniz kac cocugunuz var bilmiyorum ama lutfen duzelir diye dogurmayin hakkinizda hayirlisi

Ben ikinci kadını falan kollamadım. Evli adamla ilişki yaşayan aşağılık birini savunmam söz konusu olamaz elbette. Ama bu o kadının çevresindekilerin sorunu. Bunun hesabını o çevredekiler sormalı mesela varsa kocası sevgilisi vs. Ben kocaya sorulması gereken hesabın başkasına sorulmasını mantıksız buluyorum. Benim kocam beni aldatıyorsa suç kocamındır. Bana sadık olması gereken kocam çünkü kadın değil. Konu sahibininde kadınlığını gururunu kıskançlığını kocasına yapması gerekir. Ama konu sahibi böyle düşünmüyor kocayı affetmiş kadına hesap sorma peşinde. Tepkim bundan üslubumda bu yüzden sert.

Ay rezalet ya!!arkadasım o mesajın üstüne rşin de ok yaydan cıktı diyor .kız söylemis iste esin de ucarak gitmiş.resmen o işi planlamislar.ben olsam s....r git kocası olmaya derdim adama yani.sonra da o adamın donuna kadar alır .kıza da bir güzel tazminat davası açardım.görürdü o zaman kocayı mocayı

hmm.
eşin baya uğraşmış kızla görüşmek için ama olsun, tapu sende.

bak adam seninle mutsuzmuş neden affedip, mutsuzluğa mahkum ediyorsun adamı?

boşa mutlu olsun.

yakalanmazsam boşamaz diye düşünüyor olabilir.

Kızını başka bir kadınla aldatan adama şans vermesini istemek bana göre midesizlik. Çocuklar için bile olsa bir anne baba bunu düşünmemeli. Burada yazdıklarınıza göre yorum yapıyoruz bunu bilmeniz lazım. Yaşadığınız herşeyi bilemem elbette ama şunu biliyorum kocanız sizi aldatmış. Ve aldatılmanın bi sebebi, açıklaması olamaz. Affıda olamaz. Unutulmaz. Hazmedilmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…