- 4 Eylül 2013
- 1.326
- 1.646
- 83
- Konu Sahibi Kumsal_Hatun
-
Benim de ailemin de ne yaşadığı hakkında en ufak bi fikriniz yokNiye aldatılan kadınlar kocasını suçlayacağına gidip elin kadınını suçluyor ben bunu anlamıyorum
Arkadaşım kocanız sizi aldatmış yok kız evli olduğunu biliyordu falan geçin bunları. Siz kocanıza hesap soracaksınız elaleme değil. Körmü gitmeseydi kadına konuşmasaydı yazışmasaydı. Kadının değil kocanızın ben evli bir adamım karımı aldatmamalıyım diye düşünmesi lazımdı. Siz kocanızın şerefsizliğini affedin ondan sonra gidip kadına hesap sormayı hatta babasına söylemeyi düşünün ne ala memleket. Ailenizdede ne mide varmış sizi aldatan adama geri gönderiyorlar. Ama tabi siz kadınsınız kadın sineye çeker kadın yuvasını dağıtmamalı dimi? Erkek olsaydınız karınız sizi aldatmış olsaydı yada abinizin karısı yapmış olsaydı yine aynı şeyi söylerlermiydi acaba? Yuvanı dağıtma derlermiydi? Hiç sanmıyorum. İşte bizim toplumun kadına biçtiği değer bu ne yazık ki. Erkeklerin şerefi onuru gururu var o yüzden affetmez. Ama kadının yok o yüzden yutabilir herşeyi. Şans verebilir kocasına hatta vermeli
İster cinsellik olsun ister olmasın bu adam sizi aldatmış net. Gerisinin önemi yok. Ben olsam affedemezdim ne dedem ne babam padişah gelse yine dönmezdim. Böyle bişeyin hazmı olamaz. Bu saatten sonra nasıl bakacaksınız birbirinizin yüzüne? Nasıl bişey olmamış gibi devam edecek nasıl aynı yatağa gireceksiniz? Yoksa aileniz gibi sizinde mi mide geniş
Yukarıdaki mesajınızda da kocayı savunmuşsunuz.Tek kelime etmemek mi çok kolay yargılıyorsunuz gerçekten pes...
Nerden biliyorsunuz mantığında cinsellik yaşamak olduğunu?
Belki açlığı duygusaldı sadece cinsellik yaşamak kolay değil diye düşünüyorum iki taraf da istekli olacak ortam oluşacak riskler göze alınacak vs vs
2.kadını neden bu kadar kolladınız ki? Hemde böyle bozuk bir üslupla.Kadınız kanımızda var kıskançlık yanımızdaki adam bir kadına gözünün kenarıyla baksa olay çıkartıyoruz, böyle bir durumda da hesap sorma isteği yada parçalama istediği oluyor ister istemez.Niye aldatılan kadınlar kocasını suçlayacağına gidip elin kadınını suçluyor ben bunu anlamıyorum
Arkadaşım kocanız sizi aldatmış yok kız evli olduğunu biliyordu falan geçin bunları. Siz kocanıza hesap soracaksınız elaleme değil. Körmü gitmeseydi kadına konuşmasaydı yazışmasaydı. Kadının değil kocanızın ben evli bir adamım karımı aldatmamalıyım diye düşünmesi lazımdı. Siz kocanızın şerefsizliğini affedin ondan sonra gidip kadına hesap sormayı hatta babasına söylemeyi düşünün ne ala memleket. Ailenizdede ne mide varmış sizi aldatan adama geri gönderiyorlar. Ama tabi siz kadınsınız kadın sineye çeker kadın yuvasını dağıtmamalı dimi? Erkek olsaydınız karınız sizi aldatmış olsaydı yada abinizin karısı yapmış olsaydı yine aynı şeyi söylerlermiydi acaba? Yuvanı dağıtma derlermiydi? Hiç sanmıyorum. İşte bizim toplumun kadına biçtiği değer bu ne yazık ki. Erkeklerin şerefi onuru gururu var o yüzden affetmez. Ama kadının yok o yüzden yutabilir herşeyi. Şans verebilir kocasına hatta vermeli
İster cinsellik olsun ister olmasın bu adam sizi aldatmış net. Gerisinin önemi yok. Ben olsam affedemezdim ne dedem ne babam padişah gelse yine dönmezdim. Böyle bişeyin hazmı olamaz. Bu saatten sonra nasıl bakacaksınız birbirinizin yüzüne? Nasıl bişey olmamış gibi devam edecek nasıl aynı yatağa gireceksiniz? Yoksa aileniz gibi sizinde mi mide geniş
dedesi de benzer haltı yediyse empati yapmış olabilir.Ben sizin dedenizin "ne yapmış ki konuşmaktan ne çıkar" demesine inanilmaz sinirlendim
dedesi de benzer haltı yediyse empati yapmış olabilir.
Mesajlaşmalarda şunlar varçok fesatsın.
arkadaşça, kardeşçe bir görüşmedir o.
kocan sana söylemediyse vardır bir bildiği.
kır dizini, otur evinde.
hem arada aşk olsaydı kocan orada kalırdı.
sahi mesajlarda ne yazıyordu?
suç kızda.Kız evli olduğunu bile bile çağırmış mesajların içeriğinden biliyorum
Duygusal bağ ya da cinsel bir paylaşım hiç farketmez kanayan yara temizlenmelidir.( herkes gibi kendimce yorum yaptım ayrıl /ayrılma deme hakkına sahip değilim 1 kez yapan 2.ye de nnasiplenir)2.kadınla iletişime geçmek(başlığa yanlış yazmışım düzeltemedim)
Özet geçmek istiyorum eşiniz sizi annenizin evindeyken iş görüşmelerim var falan şehre gideceğim deyip başka bi şehre gidip internette tanıştığı bi kızla görüşse siz de bunu anlamayıp eşiniz gelince telinde silmeyi unuttuğu mesajlardan yakalasanız aileniz hatta dedeniz falan bunlara şahit olsa ve siz boşanıyorum bitti asla affetmem diye karar almışken dedeniz sizi dönmeye ikna etse işte kocan pişman ne yapmış ki konuşmaktan ne çıkar falan yuva kolay kurulmuyo böyle kadınların yuvanızı yıkmasına fırsat vermeyin çocukların için değer dese ailen de bi şans daha vermek zorundayız çocukların için ama sen yine de affetmek istemiyorsan seçim senin dese ve siz de ikna olsanız ileriye gitmemiş bana dönmüş ölümüne pişman belki bu pişmanlık evliliğimize iyi gelir diye düşünüp dönseniz ama detaylarını bilmediğiniz bu yaklaşık 10 günlük ihanetin detaylarını öğrenmek için kurcalar 3.kadınla iletişime geçer misiniz yoksa affettin madem anlatılana ikna ol otur oturduğun yerde mi dersiniz???
Bir şey daha sormak istiyorum kızın babasına ulaşıp şikayet eder misiniz yoksa aman bulaşmıyım o da kocama bulaşır ucu bana çocuklarıma dokunur diye sakınır mısınız
Not:Affetmek başka unutup hazmetmek başka şeyler
Detaylarını bilip ne yapacaksın derseniz eğer cinsel bi paylaşım olmuşsa terkedeceğim duygusal paylaşımı da hazmedemiyorum o ayrı ama cinsel olursa verdiğim şansı geri alırım ve gözünün yaşına bakmam
Kahretsin ki seviyorum terketmek istemiyorum (varsa) gerçekleri bilmek istiyorum ama öğrenirsem de severek terkederim acı çekeriz korkuyorum
Kızın yalan söylemesi de büyük ihtimal
Doğru bildiklerim şaştı kızlar yardım edin lütfen...
2.kadını neden bu kadar kolladınız ki? Hemde böyle bozuk bir üslupla.Kadınız kanımızda var kıskançlık yanımızdaki adam bir kadına gözünün kenarıyla baksa olay çıkartıyoruz, böyle bir durumda da hesap sorma isteği yada parçalama istediği oluyor ister istemez.
Ay rezalet ya!!arkadasım o mesajın üstüne rşin de ok yaydan cıktı diyor .kız söylemis iste esin de ucarak gitmiş.resmen o işi planlamislar.ben olsam s....r git kocası olmaya derdim adama yani.sonra da o adamın donuna kadar alır .kıza da bir güzel tazminat davası açardım.görürdü o zaman kocayı mocayıMesajlaşmalarda şunlar var
Seni kocam olarak görmek isterim x im
Birkaç mesaj sonra da
Ama karın var çocukların var yuvanı yıkmak istemem
Önce çağırmış sonra eşim gidince de
Anneannem hasta yok dayım kaza yaptı gelemem falanlar
Eşim de ok yaydan çıktı bikere geliyorum diyo detaylı inceleyemedim farkettiğimi fdarkedinc elimden alıp sildi hepsini
hmm.Aslında kalbim inanıyor da aklım ikna olmuyor 10 gün dile kolay sadece oturup dertleştiklerine inanasım gelmiyor
Eşimin açıklaması kızın sürekli kontrol altında olduğu annesi tarafından sürekli görüntülü arandığı görüşmeye fırsat bulamadıkları onun da bugün yarın diyerek buluşmayı beklediği kız rahat görüşelim falan diye ablasının yaşadığı şehre çağırıyor ablası da dışarı çıkarmıyor baskı yapıyor güya bunun için de kavgalar vs.ler ediliyor kızkardeşler arasında
bak adam seninle mutsuzmuş neden affedip, mutsuzluğa mahkum ediyorsun adamı?Eşimin anlattığına göre (tabi biçoğunuz alay edecek sen de buna inandın mı diye)
Kıza eşim çocuklarıma çok iyi bakıyor ben öfke köntrolü olan birisiyim beni de çekiyor ben mutsuzum ama mutsuzluğumun sorumlusu annem babam demiş(annesi babasıyla ilişkisi berbat)benden uzaklaştıran ben 8 aylık hamileyken boşa bunu sana bakire kız alalım diyen eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirenler de onlar zaten...
Kız da buna karşılık sen karından vazgeçemezsin karının kollarına git tarzı laflar ediyor bilmiyorum belki de reddedildi eşim herşeyi bilmediğim için tam çözemiyorum
yakalanmazsam boşamaz diye düşünüyor olabilir.Bu ilk ve tek şansı
Tek bir selam dahi yazarsan herhangi birine hiç sorgulamam dedim boşanırım dedim sonra bana selam yazdı diye boşanılır mı deme o slm bardağı taşıran damla olacak dedim
Ne kadar üstünden zaman geçerse geçsin tekrar güvenimi sarsacak birşey yaparsa gözümü kapar boşanırım net.
Benim de ailemin de ne yaşadığı hakkında en ufak bi fikriniz yok
Burda iki satırla herşeyi anlatamıyorsunuz neyazıkki
Ailemin beni geri yollaması söz konusu değil tek baskı yapan dedemdi annem babam çocuklar için bi şans verilmesi gerek dediler sadece kararı ben verdim hatta babam aynı şeyi sen yapsaydın asla affetmezdi falan da dedi
Ailem tahmin ettiğinizden çok daha fazla duyarlı emin olun
Midesiz gibi ihtamlar çok çirkin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?