- 28 Mayıs 2021
- 3
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi Hilall phlvn
-
3. katBir eve taşınacağım 3 katlı binanın 1 ve 3 enson katı boş 1 kata kendin giriyorsun yan tarafta kapısı ayrı ünsal giriş gibi arkada önde camı var arka tarafında 2kat gibi oluyor terası war baya büyük yani halılarını filan yıkıyorlardı çıkanlar çok büyük ama 3 katında manzarası var her taraftan güneş görmesi var ama balkonu uzun ama genişdeğil çok dar neresi iyi olur nesi sıcak olur nereye girsek bilmiyorum
2 katın pisliğini çekmektense en üstte olurum daha mantıklı tezim doğrulandıBen 3. Katı tercih ederdim.
Neden derseniz, tepemde kimse olsun istemezdim.
Yıllarca üst katımdakilerden çektiğim için böyle düşünüyorum.
Halı yıkamak dışında o terasın tek artısı olmaz. Çocuk varsa bisiklet falan sürer. Onun dışında kışın soğuk getirir ve üst kattan çöp atsalar size, halı silkeleseler size. Balkon yıkamak bile zorken teras daha zor bence. Üst katta üst komşu gürültüsü olmaz ama çok sıcak bir yerdeyseniz o çatı yazın sizi haşlar. Kışında çatılar akıyor bazen ya da soğuk oluyor. İlla o bina olacaksa 3. Kat derdimBir eve taşınacağım 3 katlı binanın 1 ve 3 enson katı boş 1 kata kendin giriyorsun yan tarafta kapısı ayrı ünsal giriş gibi arkada önde camı var arka tarafında 2kat gibi oluyor terası war baya büyük yani halılarını filan yıkıyorlardı çıkanlar çok büyük ama 3 katında manzarası var her taraftan güneş görmesi var ama balkonu uzun ama genişdeğil çok dar neresi iyi olur nesi sıcak olur nereye girsek bilmiyorum
Çok haklısın. İnan 7 yıl boyunca üst katımdakilerden görmediğim kalmadı.2 katın pisliğini çekmektense en üstte olurum daha mantıklı tezim doğrulandı
Bende en üstte oturuyorum ses yönünden rahatım elbette üst soğuk sıcak olur muhabbeti var ama öyle abartı bir durum da yok bence soğuk olup ta kışın altımda ki benden daha çok klima çalıştırdı meselaBir eve taşınacağım 3 katlı binanın 1 ve 3 enson katı boş 1 kata kendin giriyorsun yan tarafta kapısı ayrı ünsal giriş gibi arkada önde camı var arka tarafında 2kat gibi oluyor terası war baya büyük yani halılarını filan yıkıyorlardı çıkanlar çok büyük ama 3 katında manzarası var her taraftan güneş görmesi var ama balkonu uzun ama genişdeğil çok dar neresi iyi olur nesi sıcak olur nereye girsek bilmiyorum ev merkezi sistemle ısınıyor kütahyada yaşıyorum kışımız çok 1 tane kızım var sırf onun için terasında oynar diye düşünüyorum ama soğuk olmasındanda korkuyorum ne yapsam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?